14.06.2005 | 11:03
Nedavno saznao sam za ovu mogućnost, pa sada proučavam radio programe, i mogućnosti slušanja glazbe, odnosno čak i skidanja iste, za vrijeme dok, recimo surfam ili čitam teme s Jabučnjaka.
Evo s mojih nekoliko linkova za one koje tako nešto zanima, a još nisu skužili, otvaram mogućnost da i drugi podjele ili prošire saznanja, linkove i komentare sa svima nama!
Ono što mene osobno zanima je kako slušati što kvalitetniji zvuk, da li postoje radija na kojima pišu podaci o realtime glazbi, kako bi znali što slušamo, mogućnosti i iskustva o skidanju iste i sve to objašnjeno natuknicama ili detaljnije po potrebi na ovom sveobuhvatnom \"About\", a na uslugu Jabučnjacima.
1) Kad sam skužil da recimo postoji Radio 101 Online nikako da to čujem u praksi, dok nisam dobio pomoć na ovom siteu da moram imati RealPlayer! Tada se sve \"otvorilo\". Odeš na 101-inicu klikneš na predzadnje \"uho\" i počneš slušati njihov program!
www.radio101.hr/
2) BBC je opet sve što nosi taj brand iza sebe. Od razvedenosti programa po glazbenim žanrovima, do glazbenih analiza raznih dirigenata i muzikologa do nogometa i lokalnih komentara. I kad ponosno mislim da sam sve obuhvatio opisom, shvatim da vam jednostavno moram dati link da biste shvatili moju nemoć opisivanja mogućnosti koje nudi taj site!
www.bbc.co.uk/radio/
Pa da vidimo čega još sve ima...