24.06.2005 | 17:31
vako....
MySQL nije problem.. bar ne ovaj običi... njega sam uredno instaliro (i kod sebe i na serveru) i imam postavljen password i proš je test PHP-a... daklem to radi...
Problem koji mi je u drupalu, koji javlja da je greška:
\"Fatal error: Table 'drupal.users' doesn't exist query: SELECT u.*, s.* FROM users u INNER JOIN sessions s ON u.uid = s.uid WHERE s.sid = '8d6033a3ddf4fe5730081d46447fabd0' AND u.status < 3 LIMIT 0, 1 in /Library/WebServer/Documents/drupal/includes/database.mysql.inc on line 66\"
a na liniji 66 tog file-a piše: \" trigger_error(mysql_error() .\"\nquery: \". htmlspecialchars($query), E_USER_ERROR);\"
To je kod mene na lokalnoj mašini sa instaliranim MySQL-om, a na serveru koji sam sređivo preko dreamweavera piše: \"Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in /home/httpd/htdocs/mika/includes/database.mysql.inc on line 28\"
a kad pogledam taj file u njemu stoji: \"$url['petar'] = $url['petar'] .':'. $url['port'];\", s time da mi je taj petar ime servera na koji sam stavljo drupal i imam otvoren MySQL account, a stranica bi zasad trebala biti na adresi
www.ffdi.hr/mika sad vidim da sam najvjerovatnije više napravio preko DW-a nego preko samog mysql-a, no ta zadnja komanda mi nije jasna kako bi trebala glasiti i više ne znam kako je bila u orginalu.
Eto...