31.01.2014 | 13:30
Uloženo/dobiveno definitivno Bnet kabelska. Istekao mi dvogodišnji ugovor prije godinu dana. Nikad problema, osim što su s vremenom podizali brzine interneta
. Tu i tamo se znalo davno događat da je puknuo signal pa sam bio bez telefona, tv-a i net-a, jer koristim 3D paket.Gubitak signala je bio cca 1-2h. Al fakat se ne sječam kad se to zadnji put dogodilo, valjda prije kojih godinu i pol.
Brzina neta, download/upload je uvijek ona koju su deklarirali ugovorom ili iznad nje, pogotovo kod downloada. Trenutno brojim 11, a nude 10 Mbit/sec u mom paketu. Nikad nisam izmjerio ispod 9Mbit/sec.
Jedinu veliku zamjerku prema njima je što imaju loš odnos prema postoječim korisnicima u smislu produženja ugovora o pretplatničkom odnosu, u smislu da ti daju gratis mjesec-dva paketa, možda veču brzinu ili bilo šta drugo, naravno osim rukavica, šalova, kišobrana, olovki ili mirisa za auto. Možda previše tražim ali neka gesta mora postojat prema održavanju suradnje. Moj zaključak je da oni nemaju potrebe misliti o tome jer definitivno imaju najkvalitetniju uslugu na HR tržištu.