27.11.2005 | 21:14
OPA:D
Jupi, ovako.. invate je korišten na brojnim stranicama kao metoda broja korisnika koji imaju pristup torrentima (kao npr. Mac TKA ili ovdje 1bt.ru). U većini slučajeva, da bi dobio username i passvord tj da bi se registrirao na stranici, proteban je invite. Očito se nešto pomješalo na serveru 1bt.ru-a, jer sam se i ja upravo logirao. NAime, nisam pokušavo neko vrijeme i jednostavno sam čeko s nadom navedene datume s nadom invite-a. No, svejedno, Jupi, hvala šta si probo i to napiso jer jednostavno nisam već neko vrijeme bio na tom sajtu. Sajt traži da seedanje bude preko 0.5, pa se pazi da te ne izbace... Ja sam pokušavao, ali nisam uspio... nažalost, a ima tolko dobrih stvari na sajtu, da je to za poludit.
BTW, Jupi, preporučam Gnomon Shake training: Effective keying tehniques;) znam da će vam se svima svidjet tamo.
PS za sve.. ako vam interesira nešto od grafike ili video, obavezno odite na stranicu i registrirajte se dok možete... ima stvari koje je nemoguće nač na bilo kojem drugom trackeru!
Lijep pozdrav... Seed weel and prosper