15.04.2014 | 06:37
Imam mini mac, koji je kupljen na Filipinima. Prije sam imao problem s wi fi, ponekad je radio a ponekad ne...sigurno se smayoo sjeća toga iz prijašnjih tema. Kako sam prešao na zadnji OS X, nestali su ti problemi i pomislio sam da je to rješeno, te sam otpojio kabel. Sad mi se dešava sljedeće, kad probudim mini iz sleep_a onda mu treba jedno par minuta da otvori neku stranicu. Vuče se mreža kao da imam pola kb brzinu. Kad mi otvori prvu stranicu, onda naprosto sve leti i radi kako treba. Imam dobru i brzu vezu, signal je full.
Napominjem da se to uvjek događa nakon što ga probudim iz sleep_a, a onda sve radi najnormalnije i nikad mi se taj problem ne dešava dok je računalo aktivno. Ponekad radi normalno nakon buđenja, a ponekad imam ovakav problem. Kad bi računao postotak, bilo bi cca 80 % slučajeva da se net vuče u početku. Jučer me je pitao i password za moj wi fi....čudno? Upisao sam ga, a nakon toga mi je zatitrao onaj mali prozor od passworda, kao da je krivi pass upisan, te mi je tek od trećeg puta prihvatio pass i spojio se na mrežu. Sad već počinjem sumnjati da nemam kakav virus?