02.12.2015 | 11:40
Sank kaže:
Riba kaže:
Sank, preko iTunes accounta i Netflix aplikacije ako ti je account u US.
Na žalost nemam US account, a i da imam ne mogu plaćati kad nemam US kartice ni US PayPala. Šmrc, a to onda znači ni da mi ovo s DNS u biti baš puno ne koristi?
S obzirom da nama pružatelji usluge interneta svakih 24h mijenjaju IP adresu, da li se onda mora svaki put nakon toga ići na stranicu Unblock-Us ili to ide nekim automatizmom?
Ja sam Netflix upogonio bez ikakve potrebe za iTunes accountom, otisao na njihovu stranicu, upisao podatke, upisao broj moje standardne hrvatske Mastercard kartice i to je to... Mislim jedino da sam kao adresu morao staviti neku u engleskoj... Sto se tice unblock us... Da, povremeno je potrebno otici na njihovu stranicu i provjeriti status veze... Ako je doslo do neke promjene samo stisnes "Activate new internet address" i gotovo... Sekunda posla...
Doduše ja sam DNS postavke podesavao na svakom uredjaju, ne znam kako se ponasa ako ih podesiš na samom routeru.
Još jedna zgodna stvar kod Unblock us je ta što ti omogućuje promjenu Netflix regije tako da možeš birati i mijenjati hoćeš li gledati USA, UK, Canada ili koji god hoćeš...
Također, ne otključava samo Netflix nego i hrpu drugih sadržaja koji su besplatni ali su geo restricted... BBC iPlayer, ITV player, online gledanje USA tv programa i još puno toga....