13.10.2006 | 17:28
amplus je napisao:
Bez readera ne mozes pristupiti svom racunu, eto ja sam preko Zabe pa se nekako mucim sa tim nesretnim readerom i VPC-om, ali nemogu reci da neradi, malo sporo ali ide! Bar sam siguran za svoj racun, kad ne mozes ni ucitati stranice bez readera.
( e da, svi ti pusti programi koje ti Zaba daje, u pravilu koristis samo jednom, a to je kad stavljas certifikat na karticu od radera, kasnije samo koristis neki internet Browser i usb reader) reader, reader reader,
poz
Ma daj ne zbunjuj covjeka!!
Fortius, KARTICE I CARD READERI SE KORISTE SAMO I ISKLJUCIVO ZA PRAVNE OSOBE. T O C K A. Mozemo li sad zaboraviti kartice i card readere za ostatak diskusije?
Internet bankarstvo za fizicke osobe koristi tokene, i jos nisam cuo za banku u Hrvatskoj s kojom ima problema.
Svom racunu mozes pristupiti od bilo kud, samo moras imati token sa sobom (normalno).
Tablica na papiru s TAN-ovima nije tu zato sto je Erste nesposobna dijeliti tokene, vec je to vjerojatno preuzeto iz Njemacke, gdje zbog zakonskih pravila masa banaka zapravo ima TAN-kartice, a ne tokene.