Preporuka za mifi ruter za ipad
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Preporuka za mifi ruter za ipad

06.09.2017 | 17:26
konjina kaže:
@ mmimesko Daj molim te procitaj sto sam napisao a ne komentiras bezveze

Pa i procitao sam sve, zato sam i komentirao
Poboljsanje je u tome sto vise nisi u tolikom "mraku" u odnosu na prije nekoliko godina.
Ne znam samo jesi imao (ili znas nekoga tko je) kakvih iskustava sa ovim sto sam naveo? (prebacivanje u mrezu druge DRŽAVE - osobno sam svjedocio tome).
06.09.2017 | 19:14
konjina kaže:
Možda ja imam sreće da se krećem na mjestima gdje nema problema, neznam, ali generalno sam zadovoljan

Drago mi je zbog tebe da jesi. Jamačno mora biti da netko jest zadovoljan (ili barem nedovoljno nezadovoljan) jer inače ne bi radili.

Čisto da ne ispadne kako pljujem po njima bez argumenata, prilažem prijepisku. Skrećem pažnju prije svega na timeline (dakle, koliko vremena prolazi i na koji se način općenito ophode s korisnicima). Uopće nije bitno kakva im je pokrivenost u Zagrebu ili u Dalmatinskoj zagori, niti koja je cijena te usluge.

Kod Vipneta mi se događalo da čekam po 30, 45, pa i 60-70 minuta da mi se javi netko u službi za korisnike. Ali samo kod Tele2 nam se dogodilo da se UOPĆE nitko ne javlja. A da na E-mail odgovore nakon 2 tjedna.

Tele 2 je lakrdija od firme. Upravo su onakvi kakve su im reklame. Gangsteri, banditi, ovce, cirkusanti. Točka. Kraj.

Datoteka za prilog:

Naziv datoteke: PrituzbaTele2zaweb.pdf.zip
Veličina datoteke: 242 KB
06.09.2017 | 19:26
mmesko kaže:
konjina kaže:
@ mmimesko Daj molim te procitaj sto sam napisao a ne komentiras bezveze

Pa i procitao sam sve, zato sam i komentirao
Poboljsanje je u tome sto vise nisi u tolikom "mraku" u odnosu na prije nekoliko godina.
Ne znam samo jesi imao (ili znas nekoga tko je) kakvih iskustava sa ovim sto sam naveo? (prebacivanje u mrezu druge DRŽAVE - osobno sam svjedocio tome).

Nisam napisao da nisam u "tolikom mraku" vec da nisam u mraku cijem putem. A ti pises o iskustvu prije 4 godine dok sam ja idto napisao kako prije 5 godina sam bio toliko nezadovoljan da sam ih napustio.

@smayoo ja sam u 3 godine zvao 10ak puta radi raznih razloga, uvijek se netko javio, cak mislim da ti kazu koji si na redu za javljanje i bogme kad ti kazu da si peti racunaj za cca 5 min da će se netko i javiti. Ponavljam već sam bio korisnik i tada sam bio jako nezadovoljan i imao problem čak i oko računa do te mjere da je skoro sve završilo i na sudu, bila je i ovrha u pitanju radi 200 kuna. Tako da znam o čemu pričaš.
Mislim da oni ni ne ciljaju na poslovne korisnike niti na nekoga tko bi njivove usluge koristio za posao, mislim da im ke fokus na mlade ljude i tinejdzere tako da klauni i ovce i cirkusanti tu prolaze
06.09.2017 | 20:01
Zaboravio si gangstere i bandite. A možda ih se ni ne sjećaš (ne znam koliko ti je godina)...
06.09.2017 | 20:29
smayoo kaže:
Zaboravio si gangstere i bandite. A možda ih se ni ne sjećaš (ne znam koliko ti je godina)...

Ooo sjećam se svega iako neznam dali je to dobro ili ne
07.09.2017 | 07:25
smayoo kaže:

Što jest-jest, ova ponuda flat mobilnog interneta im je trenutno najpovoljnija na tržištu. A T-šrot i Vip neće ponuditi nešto slično, sve dok većina ljudi živi u uvjerenju ko smajo.

Smajo, najbolje bi bilo da isprobaš 2 mjeseca, pa vidiš da li je stvarno to tako kak reklamiraju, ili si u pravu -

Inaće, ovca gregor im je bila marketinški pun pogodak - bar ako se mene pita. (ovo drugo je sve sranje, ali ovca gregor je originalno)!
07.09.2017 | 10:16
Ovca Gregor smo mi, korisnici, a oni su mafijaši, banditi i ostali šljam iz reklama.

Inače, njihove reklame su mi daleko najgore (djetinjaste) i nekako mi se čini da ciljaju isključivo na mlađu populaciju (osnovna i srednja škola), ozbiljan, 'normalan' korisnik njih očito ne interesira.

Jedno vrijeme sam i ja razmišljao o kupnji 'pokućnog interneta', jer sam dosta udaljen od centrale i imam lošu paricu pa mi VDSL stalno puca, a preko ADSL-a mogu dobiti max 8 Mbps, ali sam odustao kada sam vidio varijacije u brzini LTE veze.

Naime, živim u turističkoj destinaciji, pa je velika fluktuacija korisnika tijekom godine, tako da tijekom zime ima nekih 15-18 Mbps (na mobitelu sa LTE), a ljeti brzina nekad padne i ispod 4-5 Mbps što mi je neprihvatljivo,
07.09.2017 | 12:00
Zdravac kaže:
smayoo kaže:

Smajo, najbolje bi bilo da isprobaš 2 mjeseca, pa vidiš da li je stvarno to tako kak reklamiraju, ili si u pravu

Imali smo dobru volju probati. Zar nisi vidionmoj gornji post i priloženi pdf?
07.09.2017 | 13:11
Ma ne branim ja njih, da se razumijemo. I ja sam jedan od razočaranih Tele2 korisnika. Signal im je bio za ku_ac, a nesposobnu i nedovoljno educiranu korisničku podršku za HRV područje su doveli do savršenstva (u negativnom smislu). Tu se svi slažemo.

ALI, sad je 2017., i sklon sam povjerovati da se je ipak nešto promjenilo. Zato predlažem - uzmi od nekog ruter, uzmi SIM karticu BEZ UGOVORNE OBAVEZE, pa ak nije tak - odjavi i boli te đon.

Ja bih isprobao, ali;
a) imam ugovor s T-com-om za adsl još malo manje od godinu dana
b) smatram da je ping ipak malo veći ako G4 signal nije savršen, pa mi je trenutno za surfanje bolja opcija ADSL, iako je u načelu brzina manja.

Evo, ja te nagovaram, pa podijeli s nama vlastita - FRIŠKA iskustva!
07.09.2017 | 13:46
Moj je stav da u svakoj firmi sve dobro i sve loše proizlazi iz unutarnje kulture te firme, odnosno sustava vrijednosti kojeg ta firma nosi. A to se ne mijenja u par godina. Velim - koliko je dobar prijem i koliko košta mjesečno - uopće nije bitno.
07.09.2017 | 16:33
Ja koristim Tele 2 Pokućni internet negdje od kraja 4. mjeseca i mogu reći da sam zasad zadovoljan.
Živim u centru Zagreba, signal je dobar, brzina downloada dosta varira ovisno o dobu dana i kreće se od najnižih 40 do najviših 75 Mbit. Upload je konstatan, negdje oko 45 Mbit, sve u svemu nemjerljivo brže od onog što sam mogao dobiti preko telefonske linije.
Nekih tehničkih problema nisam imao tako da njihovu podršku ni nemogu ocjenjivati.
10.09.2017 | 14:28
zabac kaže:
smayoo kaže:
1. telefon ti se grije preko svake mjere i baterija se troši drama brzinom
2. što ako nisi neposredno uz klince cijelo vrijeme, a želiš ponijeti svoj mobitel sobom, da te mogu nazvati ako nešto trebaju?
3. što kad želiš provjeriti mail ili nešto slično, a internet bandwidth ti je zagušen njihovim YT filmićima?
Ja klince pustim na mobile hot spot na mobitelu kad se radi o 1-2 dana kod punice, ali za dulje od toga bi i ja nabavio neki 3G/4G wifi router.

Pa tko je rekao da dajem SVOJ telefon (doduše nsam niti napisao)? Ja koristim iPhone 5 kao hotspot koji služi samo tome, imam i jedan Sony Aqua M3 koji isto dobro dođa kao hotspot.
Trebao bi pupiti stick upitne uporabljivosti, nabiti ga u bateriju i moliti Boga da to sve skupa radi.
Ovako nabijem stari telefon u bateriju (ako baš moram) i eto veselja.

Grijanje nisam primjetio tao da to ne mogu komentirati.

OK, za martonski internet ima onaj od crne ovce TELE2 pokućni nešto, pa se to uzme.

Ja ponekad koristim iPhone kao hot-spot. Obično ga spojim preko usb kabla i nisam primjetio da se pretjerano grije. Kako je spojen na laptop vjerojatno se i puni baterija na iPhone dak koristim hot-spot.

p.s. citirao sam @zabca koji je citirao @smayoo, ali se ne vidi ono što je od @zabac, izgleda da neznam to napraviti kak spada.
11.09.2017 | 12:42
Evo, baš me noćas zapalo dežurstvo u munjari. Nema neta, pa sam cijelu noć koristio taj hot-spot i najviše sam koristio strim za košaricu i kasnije za cijelo- noćno surfanje. Nije se mobitel grijao a punio se je preko usb veze s kojom je bio spojen na laptop. Možda se grije dok se za hot-spot odabere konekcija preko wi-fi, ali ako se odabere veza preko usb kabla, onda nema tih problema.
11.09.2017 | 12:56
Koji mob imaš, cairblanco?
11.09.2017 | 13:36
6 plus
11.09.2017 | 14:37
Zadovoljan? Nikada problema?
11.09.2017 | 15:19
Da, nikad nisam imao problema niti s jednim iPhone.
12.09.2017 | 08:59
Da, niti ja - to mi je zanimljivo.
Zato uvijek žalim ljude koji nalete na jedinice koje nešto štekaju pa se onda moraju zajebavati po servisima i čekati refurbished modele ako popravak ne ide, znam da bi popizdio na njihovom mjestu...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 13 minuta
  • Yonkis: Zašto nema Hrvatske kada se želi dati feedback na nešto Appleovo? [link]
  • Yonkis: iCloud (plus). Ne prikazuje znak “plus”. Hellou, 21st ovdje :))))
  • Yonkis: Ako imate iCloud onda možete koristiti [link] čak i sa Android korisnicima.
  • m@xym: @Zdravac, naravno da hoće.
  • Zdravac: Hoće li nam to Apple proizvodi drastično poskupiti?
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, damir1, Heretic, pontmax1, Riba, tino1, VanjusOS, Anonimci (351)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.78 Seconds

Provided by iJoomla SEO