Vase stvarne internet brzine
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Vase stvarne internet brzine

22.01.2012 | 16:56
Nadam se da je ovo jedina ovakva tema na forumu.
Ovdje pisite kolike su vase brzine (fiksni net, 3g, 4g)
U kojem mjestu zivite i cije internet usluge koristite.
Moja brzina na Optimi (Vinkovci) je blizu 5 mbit/s iako placam 5 mbit/s.
Na T-mobile sticku budu 10-ak mbit/s a na iphone 3gs (bonbon) 5-6 mbit/s.
22.01.2012 | 17:08
Evo mene:
Split (T-com/Maxadsl/optički kabel u zgradi) - 4 mbit/s, točno koliko je deklarirano
Valjda sam jedan od rijetkih jako zadovoljnih korisnika jer mi i MaxTV radi besprijekorno - pripisujem sve optici.
22.01.2012 | 17:12
Pretpostavljam da si mislio "jedina ovakva tema na forumu". Pisalo se u par navrata tu i tamo, ali ne, nemamo ovakvu temu.

(btw, mb ili mbit bi bilo "milibit", no ti si, naravno, mislio na Mb, odnosno "megabit" )

Doma (Viškovo, kod Rijeke) sam na T-comu (jer nitko drugi ne nudi išta nalik kvalitetnoj usluzi, niti bi se itko udostojao uložiti nešto u infrastrukturu), 4 Mb/s u downloadu deklarativno. Uglavnom toliko i bude, tek ponekad desetak-petnaest posto niže.

"Na cesti" koristim Vipnet, preko mobitela (tzv. "mobile hotspot" ). Brzina varira. Vrlo vrlo rijetko bude u downloadu negdje 7-8 Mb/s (mjestimično po gradovima). najvećim dijelom je to i dalje EDGE, dakle nekih 200-300 kb/s, a čak i tamo gdje je UMTS, stvarna brzina najčešće bude oko 1-2 Mb/s, pretpostavljam radi velikog broja učesnika (što više učesnika, to veći šum, dakle, manja efektivna brzina - kod UMTS-a je to nažalost tako).
22.01.2012 | 17:21
Ajme... Tako to dode kada hoces napraviti nesto zanimljivo.
Smayoo: tako pise na t-comovoj stranici (mbit/s)
22.01.2012 | 17:26

22.01.2012 | 17:31
Dbuknaa kaže:
Smayoo: tako pise na t-comovoj stranici (mbit/s)

Iako me ne bi čudilo, ali ipak ne nalazim da negdje kod njih tako piše. Evo, npr. ovdje piše Mbit/s.

Gdje si ti to našao?
22.01.2012 | 20:40
evo ovdje: t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/brzine.asp
jasno se vidi mbit/s ispod brojke.
22.01.2012 | 21:05
Gdje? Svugdje piše Mbit/s, nigdje ne vidim mbit/s
22.01.2012 | 21:07
Dbuknaa: Mbit, sa velikim "M" ti je megabit, a mbit, sa malim "m" ti je milibit.
22.01.2012 | 21:29
Centar Rijeke, iskon, down 5Mb/s (rijetko manje) up 0.5Mb/s.
Na cesti VIP hotspot preko iphonea, na 3G signalu down oko 3Mb/s, up oko 1Mb/s, ali puno toga ovisi o signalu.

Uglavnom download me za sad zadovoljava, iako naravno vise nikada ne skodi, ali upload je stvarno velika bol.
22.01.2012 | 21:33
Ja nisam baš bajan, ali se nešto popravilo....prošli tjedan mi je bila brzina i ispod 3 Mbita, DSL modem je vjerojatno dao svoje.
1723926152.png
22.01.2012 | 21:41

Koristite img tag a ne link.
22.01.2012 | 21:42
1723940325.png
22.01.2012 | 22:04
Ja imam 100Mbit/s i cablecom mreza. Zadovoljan sam i nebi nista dirao!
22.01.2012 | 22:35
T-com , ADSL , Vrboska ,
Screen_shot_2012_01_22_at_21.png
22.01.2012 | 22:56

Ja sam u Zagrebu
22.01.2012 | 23:45
Evo, izmjereno prije par minuta (Novi Zagreb):

… jako blizu obećanih 12/1.25 Mb/s,… ja zadovoljan

PS. Nemam instaliranu Javu pa zato nisu očitani izgubljeni paketi
22.01.2012 | 23:49
Ahaa, nisam znao da je stos u velikom slovu
Vidim ima dobrih brzina... Steta sto kod nas nema nesto brzne. Kakvo je stanje vama s torrentima koji niste u HR? Smijele li skidati ili ne? Ako ne jel prolazi Rapidshare i slicno ili ne?
23.01.2012 | 00:05
Ja redovito skidam preko torrenta i sve je ok za sada ali da li smijem to neznam!
23.01.2012 | 00:12
100Mbit/s i Torrent Ljubomoran sam
Jel idu torrenti punom brzinom kada ima seedera?
23.01.2012 | 00:43
Kad ima seedera film skinem za neki 7 min odprilike nekad i manje, ali sve zavisi kako sta skidas. Inace dosta ljudi se ovdje zalilo na njihovu mrezu, meni da kucnem radi i prezadovoljan sam. Punac ima 1000Mbit/s to je kao neki paket za firmu ali ja bas i nisam osjetio neku veliku razliku.
23.01.2012 | 14:49
Očita je nadmoć B.neta. Također sam prezadovoljan brzinom i stabilnošću (nepucanja veze). Sad kad ih je Vip kupio još veća nadmoć je naprosto neizbježna.
23.01.2012 | 14:58

Split
23.01.2012 | 16:03
cini mi se lose
Picture_13.png
23.01.2012 | 16:04

B.net. Novi Zagreb. Jako zadovoljan s uslugom. 3 TVa, od toga 2 s digitalnim prijamikom.
23.01.2012 | 16:22

split
  • mileni
  • Posjetitelj
23.01.2012 | 17:12
Totalno drugo iskustvo sa bnetom imam. Odlicni bili godinu i pol, poslije nisam dobivao 20% placene brzine. Naime, cim vise susjeda uzme bnet, konekcija opada. Posebice navecer.
na pcekspert forumu imate cijelu temu za bnet i sl. probleme. Brze bolje sam se prebacio na drugi ISP. Ali dok vam je tako, uzivajte
23.01.2012 | 23:36
a šta kad mi varira od 5 do 11 Mb/s, kako da odredim stvarnu brzinu? od 5 testova svaki ima drugačije rezultate. (?!)
24.01.2012 | 11:13
B-net

Ja zadovoljan
Screen_Shot_2012_01_24_at_10.png
24.01.2012 | 15:21
@doko
Kaj ti nije bilo jednostavnije kliknuti na "SHARE THIS RESULT" copy/paste ono gdje piše "forum"
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 24 minuta
  • ^SuperUnknown^: Jel to samo meni potrgan layout Oglasnika? :)
  • smayoo: Nije to baš besplatan način. To sve tako radi kako si opisao, ali windowsi te upozoravaju da nisu aktivirani
  • ping: @VanjusOS ima. Downloadiraj DEMO version parallelsa za M procesrore. To će ti downloadirati windows for arm kao .iso file. Instaliraj UTM virtual machine i windowse koje si skinuo.
  • JOHN: izuzev telekom operatera i sl.
  • JOHN: to je sve ilegala
  • JOHN: Pazite se skime imate aranžamne
  • JOHN: Čini se da više neće biti IPTVa, za đabalesku ili ga više uopće neće biti u ponudi.
  • smayoo: [link]
  • stefanjos: podsjetnik svim dobrim ljudima za iparty :)
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Miro Spiro, temeljnik, VanjusOS, Anonimci (333)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.34 Seconds

Provided by iJoomla SEO