28.03.2012 | 21:06
Gdje je više "babica" tu su "kilava djeca" - tako bar kažu, ali ja vjerujem Jabučnjaku pa molim Vaše savjete za kombinaciju korišćenja mobilne mreže (telefona) i računala.
Dobio sam odrešene ruke za nabavu 3 do 4 mobilna telefona - mreža po izboru, kombinacija Tri mušketira - Svi za jednog jedan za sve ili bolje rečeno kada te gazda nazove .ebo si ježa, a on baš voli puno pričati.
Normalno, ovi telefoni bi trebali između sebe razgovarati što jeftinije skoro džabe, što u praksi normalno nije moguće zahvaljujući našim "revninim" operaterima i to mi je manje - više jasno. Ono što me malo "muči" jeste jedna kombinacija na toj novo formiranoj mreži gdje će normalno biti jedan novi iPhone (znači novi iOs) i jedan Apple MacBook sa 10.6. sistemom (moguće i 10.7 u skorijoj budućnosti) sa mogućnošću da se putem ove kombinacije što prije spoji iPhone i preko Apple računala odrade u Wordpress-u domaće zadaće.
Eto nadam se da je ideja jasna, a od Vas bih trebao i molio savjete što je povoljnije (VIP mreža recimo bez limita kombinacija 200 ili 400 ili t-mobile kombinacija XL ili XXL). Tele 2 sam na žalost izbacio iz ove kombinacije jer im je internet mreža po mojim saznanjima sa ogromnim "rupama" po HR-u pa mi se neda penjati na neko brdo da bih uhvatio mrežu.
Normalno WiFi point će se koristiti i normalno koristit će se i sve moguće kombinacije "besplatne" mreže, ali po običaju uvjek ti treba kada nečeg od ovog nema, pa snađi se druže....
Eto nadam se da je jasnije, a obzirom da ovdje ima tona ljudi koji već koristi isto ili slično, volio bih podjeliti i vaša iskustva.
Pozdrav