07.02.2014 | 12:17
Bok ljudi.
Nakon updateanja na 7.0.4, iphone 5 mi je postao skoro neupotrebljiv. Nakon gomilu restorea, DFU restorea, resetiranja settingsa, hardresetova - stvar se ne popravlja.
Baterija mi na iphoneu traje 4-6 sati ovisno o koristenju (uz koristenje cca 1-2h, traje cca 4h).
Na Wi-Fi-u se neseto sporije trosi, a na 3G-u ultra brzo. Isto tako, mislim da mi "usage time" nije realan..nije isti kao i standby ali nije ni realno koliko ga koristim..npr, sinoc sam ga koristio 1h i otisao na spavanje, nakon 8h baterija se ispraznila za 25% (standby na 3G-u) i usage je bio skoro 4h.
Isto zna zezat indikator, stoji na nekon postotku dosta dugo pa padne za 4-6 posto odjednom plus da ne pricam da mi se ispod 30% baterije mobitel zna ugasit i pokazivat da je baterija prazna, nakon par min g amogu ukljucit al ne smijem radit nista zahtjevnije jer se opet gasi.
Da napomenem da nemam skoro nista od appova instalirano i da sve gasim te da imam bg app refresh iskljucen kao i lokacijske. Zivciraju me ovi "iOS 7 tips and tricks " za bateriju jer mi je onda mobitel jos manje upotrebljiv, iako, uglavnom sve imam i iskljuceno.
Vidio sam da puno ljudi ima isti ili slican problem sa peticom. Pitam se kako se Appleu potkrao ovakav globalni problem i kako to da ga jos nisu rijesili. Btw. instalirao sam 7.1 beta 5 i problem mi se cini jos veci, zato nisam optimistican da ce to rijesit u 7.1 posto je stvar skoro vec gotova....svaka normalna osoba bi pomislisla da je to prva stvar koju apple treba sredit sa novom verzijom OS-a, ali ocito nista, fakat frustrirajuce.
Dali neko ima slican problem i dali ste ga nekako uspjeli rijesiti?
Htio sam vratiti na 7.0.2 ali ocito Apple vise niti to ne dopusta (probao restore, DFU restore, dobivam error da device nije eligible; host adrese prema appleu su mi blokirane)