7.0.4 i iPhone5 baterija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

7.0.4 i iPhone5 baterija

13.02.2014 | 18:48
Ii meni isto iPhone 5 trosi bateriju uzasno brzo.
Iako ga stvarno i previse koristim trajanje bi trebalo biti duze od 5-6h na 3G mrezi
Meni je pomoglo jedino to sto sam iskljucio 3G pomocu jailbreaka ( iOS 7.0.4) i sada sam konstantno na 2G (EDGE) mrezi
Mailovi mi stizu normalno kao i pozivi i poruke, navigacija radi solidno cak i Safari i Fb i Twiter itd. radi dobro tj dosta brzo iako sam sam se morao naviknuti na dosta duze ucitavanje stranica oko 10 -20 sekundi dulje od 3G-a ali zato sada baterija traje cijeli dan
Danas vec imam 8h i 20 min koristenja i 6h standby a ostalo je jos 28% baterije i zadovoljan sam aa kad treba nesto skinuti ili brze obaviti samo ukljucim 3G nazad.
13.02.2014 | 21:39
Jesi već jednom probao Airplane mod?
Stalmo budeš, pa ne budeš. Makni sumnju u mrežnu aktivnost do kraja. Možda je GSM signal u banani i stalno preštekava iz jedne na drugu stanicu.
13.02.2014 | 21:46
Danas cu, da. Vecinu vremena sam u uredu gdje mi je signal na 4-5 uvijek.
14.02.2014 | 08:29
Evo rezultat. Baterija je bila na 94 kad sam ga skinuo sa punjaca, stavio na airplane i otisao spavat, dakle nije se potrosila niti 1%, usage i standby su bili na nuli.
image-599bf7c22c51ea306aae3bf27515d655.jpg
14.02.2014 | 08:39
Nakon par minuta u safariju
image-be17a33bb301156eb9cfe22772b8f7fa.jpg

I sad kako pisem je vec na 86.
Edit: za pola sata surfanja, istrosila se 13%, a nakon 1h usagea (safari, mail, IG)je na 69%. Brightness na najmanje.
Cak i nije toliki problem koliko je taj da se trosi i kad ga ne koristim.
Prilozi:
14.02.2014 | 09:58
Hm, da si u USA mogao bi skoknut do Genius-a i traziti zamjenu ali ovako.. ne znam
14.02.2014 | 11:25
Mylo182 kaže:
Evo rezultat. Baterija je bila na 94 kad sam ga skinuo sa punjaca, stavio na airplane i otisao spavat, dakle nije se potrosila niti 1%, usage i standby su bili na nuli.

Nije mi jasno zasto ti je baterija bila na 94% kad si ga skinuo sa punjaca? Napuni li se on ikada na 100% i koliko mu treba za to? Koliko mu treba npr. sa cca 97-98 do fakat 100%?
14.02.2014 | 11:31
Skinuo sam ga prije nego se napunio do kraja jer sam isao spavat a htio sam isprobat sa airplaneom. Puni se do kraja inace, al dosta brzo, za cca 2-3 sata. Za ovo od 98-100 nisam siguran.
14.02.2014 | 14:31
Napuni ga baš na 100% jer sam ja primijetio da, doduše na starijim modelima, kad ga skinem s punjača na manje od 100% baterija traje barem sat vremena kraće.
14.02.2014 | 14:44
Punim ga inace na 100, preko noci ostane da se puni, nema veze s tim.
14.02.2014 | 15:00
ne znam ima li smisla al nikad ne znaš, da staviš svoj SIM u drugi iP5, ko zna, možda ima veze (zbunj)
14.02.2014 | 19:02
Izgleda kako nije proces. Sad probaj pogasiti mobilme podatke preko noći, a GSM neka radi. Vidi da li ti GSM ždere bateriju. Pa samo Wi-Fi i tako noć za noći eliminiraj što je, a što nije. Menije u biti gutao 3G i neki fantomski proces u pozadini.
14.02.2014 | 19:59
Ja isto sumnjam na 3G jer mi je na wifiju cist ok. Kako to rijesit, nemam pojma -.-, ne mogu bez 3G-a bit.
14.02.2014 | 20:55
Ocito da ti 3G pravi problem,usage i standby su ti normalni.Ako negdje 3G nije dovoljno dobar mora vuci vise baterije. Mozda je i SW problem tj u samom iOS-u .Mislm da ti je trenutno jedina opcija switch-anje izmedju 2G i 3G po potrebi.
14.02.2014 | 21:43
Zar je na iOS 7.x.x moguće birati ga li LTE ili 3G?
Meni je stalno na LTE (jer ne mogu drugo odabrati), ali telefon se prebacuje E - 3G - LTE, kako gdje.
Probaj LTE uključiti.
14.02.2014 | 21:51
Settings --> Cellular --> Cellular Data: Change this to off.
Your phone will still have Carrier & WiFi

ili JB
14.02.2014 | 21:53
Mislim da se na ip5 opcenito ne moze iskljucit 3g, ja ne mogu. Probat cu lte al mislim da pije vise baterije. Iako kazem, u uredu sam vecinu dana gdje mi je signal na 4-5
14.02.2014 | 23:10
saint kaže:
Settings --> Cellular --> Cellular Data: Change this to off.
Your phone will still have Carrier & WiFi

ili JB

Da sami sa tim totalno iskljucujem cellular data, a to ne zelim. Mislim da cu narucit bateriju sa iFixit-a pa vidjet..u medjuvremenu ce i update nadam se.
14.02.2014 | 23:13
Hm, sad vidim da LTE niti nemam, tj imam 4G (4g=lte, ne ?) al to je stvar koja se naplacuje dodatno i vidim da kad je upalim da se nista ne desava.
15.02.2014 | 10:24
Moze se iskljucit 3g pomocu jailbreaka na iOS 7 bar na T-Mobile mrezi sam ja uspio
Baterija traje osjetno duze samo je internet sporiji
15.02.2014 | 13:31
Chatao sa Geniusom, poslao mu report i rekao je da je baterija pala na testu. Danas sam je zamijenio, pokrenuli su mi opet test i kazu da je sad prosla test. Sad cemo vidjet kroz koji dan, koju kalibraciju i restore
15.02.2014 | 17:30
LTE se ne naplacuje posebno (T-Com). Meni je stalno upaljen i ako je sve u redu ne trosi bateriju vise nego inace.
15.02.2014 | 19:37
Mylo jel mozes reci gdje si zamijenio bateriju ili ako netko zna neki pouzdani servis za zamijenit bateriju brzo i pouzdano u ZG bio bih zahvalan
15.02.2014 | 19:41
Zamijenili mi u iService-u, na Vukovarskoj, cekao 40min.
Za sad mi se cini ok ovako na prvu.

Sto se tice 4G-a, mislio sam da se naplacuje posto tako stoji na t-mobileovoj stranici. Probao ukljucit i testirat brzinu u centru zg-a, pise 4G, download 12mb.
15.02.2014 | 20:59
Koliko te kostala zamjena baterije? Jeli stanje sada ista bolje?
15.02.2014 | 21:06
240kn.
Bila je 28% puna i uspio je napunit na 80 jer sam morao na put. Cini se dosta bolje sad. 3h usagea( da , gazio sam ga vidim kak se ponasa) i 6,5h standbya i sad je na 27..to mi se cini ok za toliko kolko sam je uspio napunit plus nisam jos napravio kalibracijy, planiram danas. Izgleda da je sve ok..samo mi nije jasno kako je stara tako brzo otisla i to bas kad sam updateap plus iBackupBot je pokazivao da je kapacitet ok, kao i kod ove.
15.02.2014 | 21:51
Hvala na brzom odgovoru

Ja cu vjerovatno otici u ponodjeljak da mi zamjene bateriju vise je neizdrzivo koliko je losa i koliko brzo se isprazni ni 4-5h uporabe na 3G
Ako mozes javit sutra kad ga napunis i koristis cijeli dan kako se ponasa i jeli bolja da budem siguran za kupovinu nove
15.02.2014 | 22:08
NikolaBatkovic kaže:
Hvala na brzom odgovoru

Ja cu vjerovatno otici u ponodjeljak da mi zamjene bateriju vise je neizdrzivo koliko je losa i koliko brzo se isprazni ni 4-5h uporabe na 3G
Ako mozes javit sutra kad ga napunis i koristis cijeli dan kako se ponasa i jeli bolja da budem siguran za kupovinu nove

Da, to bih te i ja zamolio da napraviš. Ali ostavi sve uključeno, nemoj ga štediti.
15.02.2014 | 22:19
Nema brige..i sad ga gazim i vidno se teze prazni..prije bi mi izdrzao 2h usagea svega, sad je vec na 4 i 20. Bitna razlika vec sad
15.02.2014 | 22:34
Evo sad gledam zdravlje baterije mi je 81% nakon 200 ciklusa
Kapacitet mi je 1200 od 1440 mah stvarno se nadam da ce bit bolje sa novom baterijom kao i tebi
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 19 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.40 Seconds

Provided by iJoomla SEO