22.01.2013 | 22:43
Dakle, prije nego napravim neko sranje s mobitelom pa da prestane i ovako kilavo raditi kako sad radi, ja bi rado još jednom provjerio da li se razumijemo.
1. što je "tethering"? Točno. Što je *točno* tethering?
2. Ako je to funkcija da nešto drugo ide na internet preko iPhonea kao "mobilnog 3G modema" ili, bolje reći, kao "mobilnog 3G WiFi routera", da li ste percipirali da to meni sada
RADI? Dakle, radi preko kabela, radi preko bluetooth PAN, sve bez frke, svaki put. Samo preko WiFi (dakle kad želim pokrenuti mobile hotspot) radi kilavo - kad se spajam Macom, obično se spoji iz 2. pokušaja, ponekad (rijetko) od prve, ali kad se spajam Windowsima, onda se obično spoji iz 10. pokušaja.
3. žabac kaže da to nije vidljivo dok se ne proba prvi put koristiti. Ja mislim (ako griješim, vidi ad 1) da sam ja to do sad koristio nebrojeno puta, a svejedno se ne vide ta podešenja. WTF?
4. Saint mi je napisao da resetiram postavke i da obavezno resetiram i tethering (kojih nema) pa mi sad kaže da resetiram pa će se pojaviti? Da ne bi ja to resetirao da pa da mi onda više uopće ne radi? A sada radi, i jedini problem je s wifi hotspotom.