Hotspot app
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Hotspot app

21.01.2013 | 23:36
postavke su za moju mrezu tako da moras staviti tvog operatera
IMG_0226.PNG
21.01.2013 | 23:37
i ovdje
IMG_0227.PNG
21.01.2013 | 23:39
Kod mene je na ENG ali skontat ces
21.01.2013 | 23:51
theblack4 kaže:
Onda sam što se toga tiće jednu godinu unazađen
A bez jailbreaka znači nema nikakve takve app?

Koliko ja znam ne. Ako netko zna nek me ispravi.

Od iphonea 4 radi preko wifi-a.
21.01.2013 | 23:59
Reset kako je objasnio saint. A ovo manualno postavljanje mreze ja na iphoneu 5 nemam, ko da su to izbacili (ili je to i biti zbog ios 6)? Na iphoneu 4 s ios 5.1.1 to sve imam.
22.01.2013 | 08:31
Ne, ako si na T-Mobileu, tada nemaš tih postavki. Na VIP-u imaš.
22.01.2013 | 09:57
saint kaže:

Sorry, ali ovaj dio "Cellular Data" ne nalazim. Kako točno do toga dolaziš?

Setings pa ...?
22.01.2013 | 10:23
zabac kaže:
Ne, ako si na T-Mobileu, tada nemaš tih postavki. Na VIP-u imaš.

Aaa... hvala.
22.01.2013 | 11:31
smayoo kaže:
saint kaže:

Setings pa ...?

Settings-General-celluar-to je to
22.01.2013 | 14:39
Pod Settings-General ne nalazim ništa iza čega stoji menu kojeg si gore stavio screenshot. Evo čega ima kod mene:
Opis
Ažuriranje softvera
Upotreba
Siri
POdatkovno
VPN
iTunes WiFi sinkronizacija
Spotlight pretraga
Auto zaključavanje
zaklj. lozinkom
Ograničenja
Datum i vrijeme
Tipkovnica
Međunarodno
Pristupačnost
Resetiraj

Otvorio sam sve i jedan i niti iza jednog nema menua poput onog što si ti gore postao.

Jedino mi se čini da je to nešto kao ovo "podatkovno", ali menu iza je skroz drugačiji i mislim da nema sva ta podešenja.
22.01.2013 | 14:53

Setings pa ...?[/quote]

Settings-General-celluar-to je to[/quote]

"Cellular Data" je u hrvatskom meniju nazvan "Podatkovno"
Nakon toga ides u " Mobilna podatkovna mreza" i tu imas to sta Saint kaze
22.01.2013 | 16:21
Bas je kul ovaj Hrvatski
22.01.2013 | 17:12
Jezik na stranu, ali to ne izgleda isto. Manje je opcija nego kod sainta, a taj tethering kojeg spominje - i dalje nema tih opcija
22.01.2013 | 17:21
Mora biti,idemo polako settings pa idi na general(8 kolona odozgo)pa celular(5 kolono odozgo) pa celular data netvork(4 kolona odozgo ) i tu je ovo sto sam postavio slike.Javi da li si nasao
22.01.2013 | 17:23
evo promjenio sam jezik

Postavke-opcenito-podatkovno-mobilna podatkovna mreza- i tu je na dnu dijeljenje interneta
22.01.2013 | 18:00
image-e5f076f755852495f4714414cad550bd.jpg
22.01.2013 | 18:03
Sorry, nisam napisao - bio sam i ja prebacio na engleski ali isto nisam našao sve ono što ti imaš na screenshotu. Ovo što vidiš gore - to je sve.
22.01.2013 | 18:22
Internet tethering nije vidljiv u dijelu menija tako dugo dok se prvi put ne proba koristiti. Sjecam se, kad sam na 4G nakon dizanja iOS-a na 6, trazio tethering, nije bio tamo gdje treba dok nisam isceprkao to i onda se izvuce na prvu stranu. Zakopan je u manijimq. Tako nesto, koliko mi je ostalo u glavi.

Govorimo o VIP-i. Pa zar oni nisu nekaj ujebsli i onemogucili tethering?
22.01.2013 | 19:46
Smayoo klikni na resetiraj postavke,trebalo bi da se pojavi
22.01.2013 | 22:43
Dakle, prije nego napravim neko sranje s mobitelom pa da prestane i ovako kilavo raditi kako sad radi, ja bi rado još jednom provjerio da li se razumijemo.

1. što je "tethering"? Točno. Što je *točno* tethering?

2. Ako je to funkcija da nešto drugo ide na internet preko iPhonea kao "mobilnog 3G modema" ili, bolje reći, kao "mobilnog 3G WiFi routera", da li ste percipirali da to meni sada RADI? Dakle, radi preko kabela, radi preko bluetooth PAN, sve bez frke, svaki put. Samo preko WiFi (dakle kad želim pokrenuti mobile hotspot) radi kilavo - kad se spajam Macom, obično se spoji iz 2. pokušaja, ponekad (rijetko) od prve, ali kad se spajam Windowsima, onda se obično spoji iz 10. pokušaja.

3. žabac kaže da to nije vidljivo dok se ne proba prvi put koristiti. Ja mislim (ako griješim, vidi ad 1) da sam ja to do sad koristio nebrojeno puta, a svejedno se ne vide ta podešenja. WTF?

4. Saint mi je napisao da resetiram postavke i da obavezno resetiram i tethering (kojih nema) pa mi sad kaže da resetiram pa će se pojaviti? Da ne bi ja to resetirao da pa da mi onda više uopće ne radi? A sada radi, i jedini problem je s wifi hotspotom.
22.01.2013 | 23:25
1..Odgovorio si pod 2
3.Nije mi jasno kako imas opciju "Osobni Hotspot" kada nema postavki jer je obicno zasivljena.Mada mozda to operater isporuci preko sim-a sto nije slucaj u BiH
4.Reset samo pod mobilni podatci ili reset network settings. Jer se zna desiti da se ne pojavi opcija Tethering dok se to ne uradi.
23.01.2013 | 04:58
saint kaže:
pa ovdje

Reset mrežnih postavki nebude ti sprčkalo mob. Radio dostaputa i sve ok.
23.01.2013 | 13:00
@saint: Dobro nagađaš, VIP isporučuje postavke za Internet Tethering i MMS preko mreže. Prvi put kada umetneš karticu i telefon nađe mrežu, napravi se update postavki preko mreže. Zato smayoo ne može vidjeti te postavke. Na JB telefonima čak postoji način kako da digneš svoj file na iPhone s postavkama koje tebi odgovaraju (za mreže koje nemaju iPhone u ponudi). Zadnji puta sam se time igrao 2009. na i3G kada nije bilo moguće s njega slati MMS ako je bio Unlockan preko Cydie i na nekoj mreži za koju nije bio namjenjen (VIP). Čačkanjem i uploadanjem tih sistemskih datoteka to se moglo omogućiti.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 21 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

florijan, jura22, MacSlavko, Riba, smayoo, Anonimci (419)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.05 Seconds

Provided by iJoomla SEO