26.03.2013 | 09:07
smayoo kaže:
..., ali ovo me natjeralo da povučem ručnu i raspitam se još jednom. Kakva su vam iskustva?
Pa, ukratko;
Sučelje meni ne odgovara (da ne kažem da je idiotsko). Pogotovo način unosa adrese.
Karta mi je OK jer ga uglavnom koristim za po Zagrebu (da, mi "provincijalci" se baš i ne snalazimo po "Smičiklasovoj i Vlaškoj"
Ono što sam gore napisao, ispravno i brzo pozicioniranje na karti, odnosno povlačenje oznake auta bez kašnjenja (to je ono što mi je najveća prednost.
Inaće, koristim ju na iPhone 3G (koji nije baš poznat po brzini), uz vanjski bluetooth GPS receiver (sirfstarIII) (i RoqyBT sa Cydie), i radilo je OK dok nisam upgredao na verziju koja ne podržava moju pilu!
Sve u svemu, bio sam zadovoljan! Za Android neznam...
Ja mislim da su oni u startu krenili sa idejom da budu originalni. U dosta segmenata su uspjeli (pozicioniranje, rekalkulacija...), ali u sučelju su podbacili!
EDIT;
Glas Pervana na nav. sam jednom isprobao, i nikad više. Bio mi je OK u Večernjoj školi, i samo to! Dok vozim, uglavnom sam skoncentriran na druge stvari, i nemam vremena rješavati Pervanove zagonetke / smicalice da bi skužio kuda me upućuje...
EDIT2;
Par puta mi se znalo dogoditi da zašteka, smrzne se, ali to sam pripisao kombinaciji iPhone - bluetooth receiver - RoqyBT!