02.04.2013 | 21:07
Evo, rekao sam da ću javiti novosti, ali...
- Jednostavno nema novosti.
Dakle, savjetujem da NE kupujete ništa od Mirea. Nažalost, potpuno neprofesionalno su se ponijeli. Čak i da su negativno odgovorili, iz bilo kojeg razloga, bilo bi korektinije. Ovo nejavljanje je najfrustrirajuća opcija za kupca, i sad sa sigurnošću mogu reći - Nikad više Mireo, niti bilo što drugo što ima veze s njima.
Naravno da mi nije za pišljivih 10 $, ali frustrira ta indiferentnost.
...e pa toplo se nadam da će preko bilo kojega kanala ova kritika doći do njih. Sad i da mi ponude novi iPhone 5 sa predinstaliranom njihovom navigacijom - NE HVALA.
dakle, kronologija:
Conversation started January 20
11:01am
Zdravko VZ
Pozdrav!
S obzirom da još uvijek koristim iPhone 3G, a novi update Don't Panic navigacije ne podržava iOS 3 niti 4, na koji način mogu doći do zadnje verzije Vaše navigacije koja podržava navedene iOS?
Kupljena verzija je bila Croatia 4.5.nešto...
Unaprijed hvala na odgovoru
Zdravko..............
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
March 25
10:57am
Zdravko VZ
Poštovani, prosljeđujem upit / molbu iz siječnja...
"Pozdrav!
S obzirom da još uvijek koristim iPhone 3G, a novi update Don't Panic navigacije ne podržava iOS 3 niti 4, na koji način mogu doći do zadnje verzije Vaše navigacije koja podržava navedene iOS?
Kupljena verzija je bila Croatia 4.5.nešto... (4.5.1)
Unaprijed hvala na odgovoru
Z......................
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
"
+385.....................
11:36am
Mireo DON'T PANIC
Poštovani Zdravko. Hvala na upit.
Raspitati cu se u firmi pa vam javim čim imam odgovor.
11:42am
Zdravko VZ
OK, hvala zasada...
Srdačan pozdrav
Zdravko
March 26
3:15pm
Zdravko VZ
Poštovani,
Da li ste se možda raspitali? (Vezano uz moj prethodni upit za stariju verziju aplikacije)
4:13pm
Mireo DON'T PANIC
I dalje se raspitujem pa se javim kada imam siguran odgovor ili rijesenje. Hvala
THUMB DOWN !!!