Skype na iPhone - kada je online?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Skype na iPhone - kada je online?

12.04.2013 | 16:44
Kako se vama ponaša Skype na iPhoneu? To jest - kada je online, a kada nije?

Meni je uglavnom sve unutar očekivanja, osim ponekad...

Kad sam na nekom wifiju, onda mi je skype online, to je OK.
Kad sam na 3G/EDGE (a bez wifi), onda je away, ili unavailable, tako nešto, i to je isto OK.

Međutim, ponekad mi se dogodi da skužim da me nema online, a u uredu sam, u dometu wifi. Piknem Skype na telefonu, a program se ponaša kao da se tek budi, tj. kao da ga ranije nikad nisam pokrenuo. Dakle, quitao se sam od sebe (ili ga je iOS quitao, ili što već...). E, sad, zašto i kad se to događa, te kako to spriječiti?
12.04.2013 | 16:59
Odeš u Settings ideš na Skype, ima tamo opcija Go Offline. Probaj to postaviti na Never. Možda će pomoći.
13.04.2013 | 02:06
Dali se vama desi da dobijete poruku na skypeu, ali nikakve notifikacije za nju ne dobijete, nikakvog zvuka, vibracije, ili bannera?

Meni se to desi većinom kod prve poruke toga dana, i slučajno ugledam jedinicu iznad skypea vidim stiglo nešto, i poslje toga dopisivanje ide ok, tj. stižu notifikacije normalno.
13.04.2013 | 04:54
Meni najvise smeta ucitavanje History. Recimo ako sam cijeli dan skupio puno chat sessions na Skype na comp i navecer trebam uci na skype sa iPhone, on sve to ucitava, zablesira se sav.

E sad, kako jednom u 7 dana koristim Skype na iPhone, problem je tim veci, jer ucitava cijeli tjedan :/

Kako se rijesiti povijesti chatanja i poziva, neovisno o platformi? Mora biti nacin, mozda direktno preko skype sucelja i sl...
14.04.2013 | 02:05
Cemu se cudite s obzirom ciji je Skype servis?
I meni se sve navedeno dogadja...i jos sam primjetio da promjenu fotke i onoga teksta pored nje na jednom uredjaju nije automatski updatao na ostalim uredjajima, moramo sam rucno na svakom uredjaju to promjeniti.
14.04.2013 | 02:11
Jbg, probao sam i onaj Viber, ali to je tek s*anje. Šteka, zapinje, kasni. A najgore je od svega što me ekipa cima preko 3G (jer je njima jeftino, oni sjede doma, u dometu wirelessa) dok se vozim autom kojekuda. Em se ne da razgovarati, em mi sišu data promet bez veze. Da mi barem kažu "daj nazovi me, škrt sam platiti poziv", nazvao bi ih normalno. Ionako imam flat na voice pozive.

Tako da mi Skype, uz sve mane, ipak ispada bolji.
  • RnR
  • Korisnik
  • 1
14.04.2013 | 02:30
Kod mene skype fercera veoma dobro, nemam nikakvih problema osim ovog o čemu @drlovric priča samo je kod mene obrnuta stvar. Kod mene ne učitava history, samo ono što sam pisao sa njega lično
Tako mi lik reče nisi mi poslao, ja govorim jesam...blabla i ja kažem evo vidi sad i upalim skype a ono truba, nema ništa ispado lažov bezveze (tad sam primjetio da ne učitava ništa što je pisano s drugih uređaja)

@smayoo ne znam kakvih ti problema imaš sa Viberom, kod mene sve funkcioniše extra, text,slanje slika , razgovor...samo se zna desit da jednom,možda dva puta u mjesecu imaju problem sa serverom pa zna malo zblesavit ali ništa dugo sat-dva.
14.04.2013 | 02:32
Ne da se razgovarati. Kasni, škripi, očajna kvaliteta audia. Jedno 20-30% vremena. Ali najviše mi smeta to što mi ljudi uleću s Viber pozivima kad god sam na 3G.
14.04.2013 | 02:41
Jel ima neko rjesenje da se na tom Viberu kontakti ne duplaju ako imam vise adresara?
14.04.2013 | 12:55
Nakon sto stavim offline status kad necu da me smetaju, vrlo cesto moram ugasiti pa upaliti iphone da bi se ponovo spojio na online jer jednostavno nece da se spoji.
Ima li jos tko takvih iskustava?
iPhone 4S, 6.1.3
14.04.2013 | 13:39
Smayoo i drugi.....probajte app Line. Nije 100% alternativa ali je kudikamo bolje nego Viber, bar što se tiće poziva. A ima ga i na Androidu, neznam kako je sa Win8.

Viber je meni inaće bio No.1, ali već skoro dvije godine je u rasulu, tako da mi odlazi u zaborav. Bio na Wifi ili na 3G vječiti je delay, pozivi su u 99% poor quality, a poruke su koma. Notification izbacuje odma, ali čim uđem u app treba mu tri gladne godine da je izbaci u chat. Koma koma!

A što se tiće Skype....meni totalni šit jer malo previše spava....isti problemi kao i kod većine. Ali ga imam već godinama obzirom da se neki kontakti nedaju otrgnuti od njega
14.04.2013 | 14:13
Skype, usprkos bugovima, pokazao se dobar za medjunarodne pozive.
Za nisku cijenu kupio sam kredite pa preko Skype-a redovito zovem inozemstvo i Ameriku.
Nedavno sam zvao US Apple support, razgovarao sam 15 minuta, a Skype poziv me kostao oko 1,20$.

Takodjer je dobar za konferencijske pozive.
Kada bi sredili opisane tehnicke nedostatke, bio bi to dobar proizvod.

Viber nikada nisam niti koristio zbog lose kvalitete zvuka poziva, nervira me i to duplanje istih kontakata iz razlicitih adresara.
14.04.2013 | 15:48
Meni se duplanje ne događa. Stavio ga sebi, zeni i ocu. Svi smo na iphone 4S. Bilo je neko vrijeme problema sa insertiranjem kontakata ali su to rijesili
15.04.2013 | 12:20
To dupliranje kontakta se desilo sa integracijom facebooka u iOS.

Tamo u settings-facebook maknem da mi facebook dira kontakte i kontakti više nisu dupli.
15.04.2013 | 12:44
Nemam FB aktiviran niti ga uopce koristim tako da to nije to kod mene,a i problem datira od ranije.
Imam 2 adresara (iCloud i Exchange) sa nekim zajednickim kontaktima. Dok u iAdresaru postoji mogucnost linkanja tih duplih kontakata tako da prikaz bude
jedan , kod Vibera te opcije jednostavno nema.
15.04.2013 | 12:56
Da, i ja sam pokušavao linkati sve kontakte, međutim viber ih spojene nije vidio, meni je ovo sa fb upalilo.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 22 minuta
  • Yonkis: Ako ništa ostao je kao sinonim za online video call :) barem za sada, za neke.
  • Zdravac: ...Skype je izgubio smisao, kao i bilokakav interes za borbu sa konkurentima
  • Zdravac: vjerojatno ne, ali eto, malo nostalgije, iako je to već dugo vremena bilo izgledno, od kada su puno toga iskoristili za Teams...
  • smayoo: zar to itko još koristi?
  • Zdravac: Skype se gasi u svibnju! RIP :(
  • Yonkis: iPad 10th gen se izgubio pa psuješ ili..? :)
  • kupus: traži se ipad 10th gen, PM
  • hal9000: Hihihihihihihi: [link]
  • Zdravac: jura22, s obzirom na cijene rada, bravar mu je kod nas najskuplje rješenje
  • jura22: Daj bravaru da napravi. Jedan taj je malo jeftiniji od MP1.1.
  • kupus: [link]
  • kupus: Ako ne nadjes, 3d print je ok rjesenje
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: Nabavi ove nove koji mogu prihvatiti i nove velike diskove, nisu strašno skupo:
  • dpasaric: Teško da će ti to ikada itko imati viška! :)
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, ima li tko viska HDD sledova za MacPro 2009-2012 (4,1-5,1)? :)
  • Zdravac: MB Air M1
  • Zdravac: to je zadnja verzija koja je u App Storeu
  • Zdravac: Meni na Sequoia 15.3.1 radi normalno WhatsApp v. 25.3.80 (instaliran putem App Store-a
  • ^SuperUnknown^: Da, nema druge. Sudeci po nekim threadovima novija verzija trazi AVX2 instrukcije koje cMP nema :/
  • kupus: whatsapp web? za prvu ruku
  • ^SuperUnknown^: Zadnji update WhatsApp desktop appa se vise ne pokrece, ikona zabounca na sekundu i nista se ne dogodi. Starija verzija koja mi je radila je upravo "expired". Monterey OS. Ima tko slicnih problema ili rjesenje?
  • dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju! ;)
  • kupus: neka se javi porukom
  • kupus: tražim preporuku za iptv, ako ima tko...
  • Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
  • smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
  • kupus: nikad mi se nije svidio :(
  • Zdravac: zašto jednostavno ne koristite safari?
  • smayoo: ništa što se temelji na chrome kodu meni ne dolazi u obzir
  • kupus: mislim da ću, nakon korištenja firefoxa od samih početaka, umiroviti ga na neko vrijeme
  • kupus: nerado to kažem, ali brave je toliko "lakši" od firefoxa da mi se čini da koristim drugo računalo.
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)
  • JOHN: Ako će se bojkotirati kao ovo s dućanima……nebumo daleko stigli.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

accom, Air, Borisone, EJc, kajjaznam, Riba, robee, tino1, Anonimci (380)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.15 Seconds

Provided by iJoomla SEO