20.05.2013 | 16:21
Evo ovako... U zadnjih desetak dana me počela gnjaviti baterija na iPhone-u 5...
Problem nije ona klasična tužaljka kako ne traje dovoljno dugo, moj problem je malo radikalniji...
Npr. Sinoć sam napunio iPhone prije spavanja, isključio sa punjača, nakon toga još provjerio mail,
otvorio Safari, prosurfao desetak minuta, namjestio budilicu i otišao spavati a da je baterija bila na 89%...
Ujutro me budilica probudi, nakon osam sati, a baterija na 14%... iPhone nisam taknuo preko noći, očekivao sam da će
se možda isprazniti 10-15%, ali ovo mi se ipak čini previše...
Ono što mi je najčudnije je to što Usage kaže osam i nešto sati standby i četiri sata korištenja, a pouzdano znam da sam ga koristio najviše pola sata odkad sam ga skinuo sa punjača.
Takvo pražnjenje mi se u zadnjih desetak dana dogodilo tri puta, svaki put kod kuće, dok iPhone fizički ne koristim,
znači, ne događa se svakodnevno, nego povremeno...
Ono što me zanima je... Da li je baterija otišla, ili je u procesu odlaženja, ili je problem u nekom pozadinskom procesu
koji dovodi do takve minutaže usage-a, a da ga ja zapravo ne koristim?
Ako je stvar u nekom procesu ili aplikaciji kako bi mogao saznati o kojem je riječ?