iLEX R.A.T. - Remove All Cydia Apps & Tweaks & Dependencies At Once!
Backup & Rеstore All Cydia Apps & Tweaks & Dependencies (DEB)!
Cydia Repair!
Remove Оnly: All Cydia Apps & Tweaks & Dependencies!
Description:
iLEX R.A.T. - Removes all dependencies, Cydia-tweaks and settings installed after jailbreak!
After running iLEX R.A.T. : Cydia will be as clean as it is after jailbreak !
How to use:
Install MobileTerminal!
Command "rat" in terminal.
If you know what SSH is - after installation, type the command " rat " in terminal.
If you do not know what SSH is: Install ifunbox on PC
Start third tab Terminal SSH (if a dialog appears - press cancel) type the command - rat
What is iLEX R.A.T?:
Suggestion to jail-breakers: Everyone with non-downgrade-able devices, you should install ILEX R.A.T : jailbreak
Wiping all Cydia Tweaks without Restoring and Rejailbreaking
^SuperUnknown^: Zadnji update WhatsApp desktop appa se vise ne pokrece, ikona zabounca na sekundu i nista se ne dogodi. Starija verzija koja mi je radila je upravo "expired". Monterey OS. Ima tko slicnih problema ili rjesenje?
dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju!
Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku