iphone ne radi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone ne radi

09.06.2013 | 21:02
pozz, imam jedan problemcic..... na iphone 4s sam isao erase all data ili erase iphone ne znam kako je tacno pisalo, nesto je odradio i sad samo vrti onaj kruzic. neki savjeti ? i nisam napomenuo da je bio jailbrake-ovan
  • Sank
  • Moderator
  • 221
09.06.2013 | 21:15
Samo drži skupa Home i Power tipke dok se ne pojavi jabučica.
09.06.2013 | 21:16
Rjeseno , hvala Sank? Sad je opet kao i prije... kako da izbrisem jailbrak ? pozz
  • Sank
  • Moderator
  • 221
09.06.2013 | 22:16
Jedino da staviš iPhone u DFU i onda napraviš restore preko iTunesa. Naravno, onda ćeš imati zadnji IOS na njemu i nema više jailbreaka. Ako samo želiš počistiti sve instalirano preko Cydie onda potraži iLex RAT skriptu: www.funkyspacemonkey.com/ilex-rat-batch-...oot-and-repair-cydia
09.07.2013 | 09:09
Cao...imam jedan problem...imam Iphone5 i pre nekih cca 15 dana počeo je gubit brojeve iz kontakt imenika...jednostavno ime mi ostane,a kad udjem u kontakt,nema apsolutno nista,nego mi samo piše posdjeli kontakt...i to je to....ne znam sta se desava...help:(
09.07.2013 | 10:57
možda si sinkronizirala kontakte sa facebookmom to se zna tada dogoditi!
09.07.2013 | 11:55
Moguće...ali ima li spasa u tom slučaju za brojeve..jer meni su skoro svi brojevi nestali,i od osoba koje imaju fb profil i od onih sto nemaju...
09.07.2013 | 15:39
Da li ti je ukljucen iCloud na telefonu?
09.07.2013 | 20:09
Da,ukljucen je....
10.07.2013 | 11:35
Imas li kontakte na iCloud ako nemas moze ti na taj nacin pobrisati,iskljuci iCloud za kontkate i uradi sync conatact preko racunara
10.07.2013 | 11:47
ok....javim kako je proslo,mada nisam jako optimistična....u biti ja imam imena od kontakta,a brojevi su mi nestali...
10.07.2013 | 11:51
U biti iPhone nece nista sam uraditi vec samo izvrsava naredbe,treba naci samo uzrok problema
10.07.2013 | 11:54
znam....a strah me da se i dalje ne nastave gubiti...ipak imam imenik od cca 500 brojeva,uglavnom poslovni..i jako su mi bitni...
javim sta se desava...i hvala na uputama
10.07.2013 | 12:21
Imaš li kontakte igdje drugdje osim u iPhoneu? Ako nemaš, najprije se za to pobrini, da imaš backup. Koji komp koristiš? Mac ili Windows? Ako je windows, ne mogu ti pomoći. Ako je Mac, napravi sync kabelom preko iTunesa da ti povuče kontakte u AddressBook (PAZI!! ako address book koristiš za neki drugi set kontakata, da tu ne napraviš neki rusvaj). Onda iz AddressBook napravi dodatni backup (export kontakata u VCF file). Onda se dalje igraj s podešenjima dok ne nađeš uzrok problema.
10.07.2013 | 13:00
Ovako,kontakte nemam nigdje drugdje osim u iPhoneu...koristim Windows,ali ja mislim da na jedan komp ne mogu imati reg.dva iPhona(jedan laptop,jedan iPhone)..Prije ovog iPhona sam imala BlackBerry,i imala sam backup cijelog imenika,i kad mi se pokvario,prebacila sam na iPhone(i od tada dodala još puno,puno novih brojeva)...a dali se iPhone i Ipad mogu povezati..mogu li na taj način povući kontakt u AdressBook...Jer ne znam sta se desava,samo mi brojevi nestaju,a ime osobe.tj.kontakta ostane,i kad kliknem na kontakt,piše samo PODJELI KONTAKT....
10.07.2013 | 13:10
Morala bi moći povezati po jedan iphone za svakog korisnika na kompu. Dakle, kreiraj drugog korisnika. Isto, ako je drugi ios uređaj ipad, svejedno bi morala moći povezati i iphone bez da otvaraš drugog korisnika.
10.07.2013 | 13:11
Skini ovu aplikaciju sa App storea :

itunes.apple.com/hr/app/idrive-lite/id295113646?mt=8
Besplatna je. Sa njom možeš sačuvati i uređivati kontakte na računalu.
Pozdrav.
10.07.2013 | 13:47
aha..u biti imam 2 iPhona(4 i 5) i iPad...kad dodjem doma,pokusat ću...mene muči to kako da vratim te brojeve,zapravo dali je moguće vratiti ih...javim sta sam i kako napravila....
10.07.2013 | 13:52
Možeš ih vratiti sa Iclouda ako si redovito radila sinc.
10.07.2013 | 14:05
nisam redovito radila sinc....ali svejedno,ne bi trebali sami od sebe,samo tako brojevi nestat...
10.07.2013 | 14:15
Sasvim sigurno nisu nestali sami od sebe. Napravila si (nehotice i ne znajući) nešto da se to dogodilo.
10.07.2013 | 15:30
da...ali nemam pojma sta...i nemam pojma kako da ih vratim...još sam na poslu,pa kad dodjem doma,bacam se u riješavanje problema...uglavnom,javim se da vam javim ako ima napretka....pooozzzz
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 12 sati
  • Yonkis: Ako ništa ostao je kao sinonim za online video call :) barem za sada, za neke.
  • Zdravac: ...Skype je izgubio smisao, kao i bilokakav interes za borbu sa konkurentima
  • Zdravac: vjerojatno ne, ali eto, malo nostalgije, iako je to već dugo vremena bilo izgledno, od kada su puno toga iskoristili za Teams...
  • smayoo: zar to itko još koristi?
  • Zdravac: Skype se gasi u svibnju! RIP :(
  • Yonkis: iPad 10th gen se izgubio pa psuješ ili..? :)
  • kupus: traži se ipad 10th gen, PM
  • hal9000: Hihihihihihihi: [link]
  • Zdravac: jura22, s obzirom na cijene rada, bravar mu je kod nas najskuplje rješenje
  • jura22: Daj bravaru da napravi. Jedan taj je malo jeftiniji od MP1.1.
  • kupus: [link]
  • kupus: Ako ne nadjes, 3d print je ok rjesenje
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: Nabavi ove nove koji mogu prihvatiti i nove velike diskove, nisu strašno skupo:
  • dpasaric: Teško da će ti to ikada itko imati viška! :)
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, ima li tko viska HDD sledova za MacPro 2009-2012 (4,1-5,1)? :)
  • Zdravac: MB Air M1
  • Zdravac: to je zadnja verzija koja je u App Storeu
  • Zdravac: Meni na Sequoia 15.3.1 radi normalno WhatsApp v. 25.3.80 (instaliran putem App Store-a
  • ^SuperUnknown^: Da, nema druge. Sudeci po nekim threadovima novija verzija trazi AVX2 instrukcije koje cMP nema :/
  • kupus: whatsapp web? za prvu ruku
  • ^SuperUnknown^: Zadnji update WhatsApp desktop appa se vise ne pokrece, ikona zabounca na sekundu i nista se ne dogodi. Starija verzija koja mi je radila je upravo "expired". Monterey OS. Ima tko slicnih problema ili rjesenje?
  • dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju! ;)
  • kupus: neka se javi porukom
  • kupus: tražim preporuku za iptv, ako ima tko...
  • Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
  • smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
  • kupus: nikad mi se nije svidio :(
  • Zdravac: zašto jednostavno ne koristite safari?
  • smayoo: ništa što se temelji na chrome kodu meni ne dolazi u obzir
  • kupus: mislim da ću, nakon korištenja firefoxa od samih početaka, umiroviti ga na neko vrijeme
  • kupus: nerado to kažem, ali brave je toliko "lakši" od firefoxa da mi se čini da koristim drugo računalo.
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)
  • JOHN: Ako će se bojkotirati kao ovo s dućanima……nebumo daleko stigli.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

EJc, Kruškica, robee, tino1, Anonimci (1802)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO