promjenio sam apple ID,ali nemogu nikako na iPhone 4 izmjeniti user-a...kada kliknem na prijasnji acc...i koa zelim editirati tj izmjeniti user-a...nemogu kliknuti na mail koji sam koristio prije...samo mogu promjeniti sifru....
nasao sam jedno riješenje na netu..međutim ne odgovara mi..ode se u iCloud u settings i onda na dnu ima Delete Account, ali onda javi da će obrisati sve slike sa Photo stream a to mi ne odgovara.Isto tako i notes.
Ja sam to radio nedavno i nije bilo problema. Nisam 100 % siguran ali mislim da moras napraviti log-out sa iCloud accounta gdje si bio logiran sa starim Userom (kada ti javi da ce obrisati sadrzaj, mozes staviti da ga zadrzi lokalno), nakon toga se ulogiras ponovo sa novim Userom i sve bi trebalo biti isto, sav sadrzaj ce ponovo biti sinkan sa iCloudom.
Gle, najprije na My Apple ID (ako vec nisi) unesi sve promjene, dakle novi UN, PW ili sto si vec promijenio.
Zatim , za svaki slucaj napravi backup, pa log-out iCloud account na iphone pa Log in sa novim Userom.
^SuperUnknown^: Zadnji update WhatsApp desktop appa se vise ne pokrece, ikona zabounca na sekundu i nista se ne dogodi. Starija verzija koja mi je radila je upravo "expired". Monterey OS. Ima tko slicnih problema ili rjesenje?
dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju!
Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku