29.01.2014 | 13:55
saint kaže:
Za razliku od tebe ja jednim dijelom zivim od Apple,ali da nisu opet usrali od smrti Jobsa jesu.Da 5 i 5S nisu upola losije uradjeni(kvalitet) od 4 i 4S odgovorno tvrdim(rastavio sam ih i popravio vise nego sto si ih ti vidio).
Idemo redom. Sav si se zapjenio, i očito te nešto jebe u životu, ali nećemo sad o tome. Ako ti ne odgovara loša kvaliteta Appleovih proizvoda, ajde ti leijpo prestani se opterećivati njima i kreni dalje, počni popravljati Dell ili HP. To je samo ideja, mislim, ono...
Dalje, kad već pišeš, diskusije radi, molio bih te da pišeš čitkije, ovu rečenicu iznad sam morao tri puta pročitati pa i dalje nisam siguran što si htio reći? Da li su 5 i 5S lošiji ili bolji od 4 / 4S? Opet su usrali od smrti Jobsa? Opet? Oprosti, ali nisi razumljiv, no pretpostavljam s obzirom na tvoj vađalački ton, da je sve otkad je SJ umro lošije, dakle 5 i 5S su sranje, spram 4 i 4S. Dobro, to je tvoj stav. Osobno, kod 4vorke nakon godinu dana i ranije sam čuo za hrpu problema sa Home tipkom, imao sam i sam taj problem. S 4S i 5 takvih problema nema, a ni nekih drugih... Kod 5ice jedino što sam čuo od par ljudi je da je mikrofon otišao, i to ono par ljudi, 2-3.
Nebitno, ja ih ne popravljam, živim od Apple uređaja, oni su moj alat, ti živiš od popravljanja istih, pa si vjerojatno upućeniji od mene u temu.
Da se vratim na one silne linkove kaj si postao - možeš mi ukratko reći što si njima htio reći?
Da nemaju najbolji marketing na svijetu nebi ni bili tu gdje jesu. Ni u jednom trenutku nisam rekao da je Samsung-Htc-sony bolji od Apple ali da nisu i ostali dobri telefoni jesu i to Bare Bare uz iPhone. Meni nije niko samar palio da nekoga mrzim,i sam korisitim Apple gadgete ali ne podcjenjujem ostale.
Slažem se s tobom da im je marketing dobar, no ako misliš da prodaju sve te silne uređaje samo zbog marketinga, u krivu si. Velika je tu stvar i način korištenja i softver, a Apple je tu najbolji.
Dakle, po tvojoj logici, Microsoft ima najbolji marketing na svijetu jer prodaje Windowse i dalje na 90% PCjeva?
Kad idemo u priču o bare bare usporedbi, meni to zvuči kao da ti ideš uspoređivati hardver i tehnikalije, a to je malo bespredmetno, gleda se zaokruženi uređaj, a meni nažalost ni Android ni WinOS nisu sjeli - Androida se pomalo i užasavam, jer koliko god sam otvoren i nemam što skrivati, ipak ne želim olakšati Googleu da jednog dana ima ama baš sve o meni, kao većina dronova koji kupuju Androide ili ostavljaju sve podatke na Facebooku.
Sto se tice velicina vremena se mjenjaju i nepobitna cinjenica je da ljudi traze veci display.Mene samo nervira varijanta "nista drugo nije dobro samo Apple i treba slijepo gledati i vjerovati u to" i opet ponavljam kada apple izbaci iPhone sa vecim ekranom to ce biti prava stvar jer je to Apple rekao. Neko je spomenu i kopiranje,probat cu naci sta je sve Apple iskopirao i pokupio od drugih proizvodjaca(mislim da cak ima i slika na forumu) ali to nije problem ipak je to Apple. Glupost svi se oni samo bore za sebe i jedini cilj je zarada i to je svrha kompanija.
Dakle, kada Apple skopira neku dobru ideju od konkurencije to je lopovluk i sramota, a kada konkurencija drsko pokrade Appleove ideje, onda sam fanboy jer sam ukazao na to?
Nikad neću shvatiti ljude poput tebe i Smayooa koji doslovno žmire na stvari kojih ne bi bilo da nije bilo Applea, i pritom ih negiraju. Malo je to, onak, jadno.