04.02.2014 | 00:34
smayoo kaže:
Moj se dojam, evo da spomenem samo ovo zadnje, temelji na tome kako zlurado ističeš da Samsungu loše ide. Nije uopće bitno da li je to zaista tako, niti otkud tebi ta informacija, nego činjenica da je tebi to toliko drago. To mi je baš ono - dječije...
Rekao sam ti već, aktivno uzgajama dijete u sebi. Veselim se snijegu, hodam po kiši bez kišobrana, i slično. To što si ti klinca pogubio putem i sad si samo stari matori što već, jebiga
Što se tiče zluradosti, tu si u pravu, sretan sam kad bad guy dobije što ga ide. No sad skrećemo u druge vode, jesu li oni bad guysi, da li su zbilja skopirali i pokrali sve što su stigli? IMHO jesu, prije Applea, SOnyu, prije SOnya drugima. Fuj kompanija i fuj mentalitet. Isto i sa Googleom, njihove spike Don't do Evil, a rade pizdarije gdje stignu. Kradu, upotrebljavaju tuđe bez naknade i eto...
Vjerujem da je krađa loša, bilo kakva, i veselim se kad karma dođe po svoje onima koji su se mislili izvući. Kad bi samo to palilo i u ovoj jadnoj državi...
To što se buniš da netko pljuje po Appleu, a da iste greške oprašta nekom drugom, tu se s tobom slažem, pod pretpostavkom da govorimo o proizvodima sumjerljive cijene.
Ne znam pratiš li tisak, no novinarčići se takmiče u tome da u svaku vijest, bila vezana za Apple ili ne ubace kako im ide loše?
Jednostavno to prodaje novine. i onda ljudi to čitaju i pomisle da je to istina, a to mi smeta. Laži mi smetaju, politikanstvo, mito, varanje... Smeta me općenito, smetaju me političari kod nas koji opraštaju lopovima milijunske kredite, a onda sjednu nekoliko malih obrtnika na račun zbog 3000 kn duga... Smetaju me ljudi koji ne cijene radi trud, već im je OK ukrasti i zajebati... Ali sad sam odlutao.
Meni nije fora gaziti po Appleu (štoviše, vrlo bi rado da nemam za to razloga). Puno bi radije da za taj nemali novac dobijem proizvod koji zaista vrijedi tog novca. Zašto si ne kupim nešto drugo? Jer je to drugo još lošije. Dakle, ne gazim samo po Appleu. I onda - da - to je objektivnost. Možda imam visoka očekivanja, ali i oni imaju visoku cijenu.
Smatram da u ovom slučaju imamo ista očekivanja, jedina je razlika što ja Appleu dajem kredite, a ti ne. To je vjerojatno ipak posljedica mojeg življenja uz Apple u najgorim godinama, dok si ti ipak došao kad su se već etabilirali... Uzmi još u obzir da sam se povezao u "nježnim" tinejdžerskim godinama, i eto ti objašnjenja tolike ljubavi prema malom Appleu kojeg su svi gazili onda, a gaze i sada
A to da je moderno gaziti po Appleu - ne znam. Zar jest? Prije nije bilo? Zaista nisam pratio. Kad je postalo moderno?
Nikad nije ni izašlo iz mode. Prije su mu lijepili Beleaguered, a sada mu lijepe na putu prema dole etikete
Kako je moguće da u vijesti da Google prodaje Motorolu Lenovu, naslov bude - "Problem za Apple, Google će se fokusirati, a Lenovo će im j...t mater" (karikiram)... Naslov bi trebao biti: "Kako je Google spušio hrpu para i izgubio dvije godine na ništa..."
Edit Saint
Ispravio sam psovku,nema potrebe za tim.Ako nisi primjetio to se izbjegava na forumu