11.02.2015 | 08:53
Obzirom da sam mislio da sam jedini koji je imao loše iskustvo sa iStyle, nisam htio podijelit svoje iskustvo da ne ispadnem jedini koji sraćka.
Ali eto, pošto ipak nisam, i da na ne misliš da si jedini, evo ti onda moje iskustvo.
Prije 7-8 mjeseci kupio sam ipad mini retinu i full case od proizvođača Ozaki.
Sve super sa tim case-om, kad ono pred mjesec i pol dana pojavi se pukotina na poleđini. Gledam i gruntam, pukotina na neočekivanom mjestu, odnosno tamo gdje se uslijed skidanja kučišta materijal ne napreže vlačno, tj uopče se nebi trebao naprezat bilo kod stavljanja ili skidanja.
Kako sam u điru da kupujem MacBook Pro, svratim u iStyle i intresiram se za MacBook i usput im kažem za case, pa mi vele da donesem jer daju godinu dana garanciju na njega. Donesem ga, i veli mi lik na servisu da bez obzira na garanciju, da je prošlo 7 mjeseci od kupovine i da to nema smisla reklamirat, a i da sam prvi kojem se to dogodilo. Ali, da je pukao nakon dva tri mjeseca, da bi mi uvažili. Tko je tu lud?
Rekli da će uzet case da vide sa dobavljačem oče li uvažit.
samo da napomenem, nikad nije pao i samo sam ga jednom skinuo da očistim ipad i kučište.
Nakon mjesec dana ja do njih da vidim dali je što riješeno. Naravno odbijena je zamjena uz obrazloženje da više ne rade sa njima jer su imali dosta pritužbi. Kakve pritužbe, kad mi je tvoj kolega rekao da sam prvi koji reklamira njihov proizvod!!!! Muljava do bola.
Pitam, šta sada? I predlažem da mi vrate novac(400kn) ili da mi daju drugi case. Nisu pristali na ništa od toga i rekli mi da je u pitanju original case od Apple da bi to bila sasvim druga prića. Između redaka sam mogao iščitat da odsurfam.
A lik me u prodaji nagovorio na taj jer je kompaktniji i čvršći od Apple-ovog, što se i meni uistinu činilo kad sam kupovao.
Obzirom da trenutno nemam živaca a niti vremena za takve....odustao sam od daljnjih koraka jer sam razmišljao da ih prijavim inspekciji.
Tako da u iStyle više nikad ništa, ako sam imao sranje sa banalnim case-om, što tek mogu očekivat kad kupim MacBook Pro. Bolje da neznam!