16.01.2011 | 21:59
Da i ja kazem kojiu.
Gledao usporedbe koje je Tomek stavio (pogotovo 2.)
1. domenzije i tezina - da li je 13 ili 16 deka dragom Bogu svejedno (tezi su) - + za iP4
2. ekran - po meni treba imati vecu tezinu nego dimenzije, hocu reci da 1 bod za dimanzije i recimo 3 boda za ekran - + za iP4
3. procesor i memorija - ovisi o programima koji se koriste, cetvorka fluidno radi s manje memorije - + za HD
4. fotoaparat i video, 5 vs. 8Mpix, po meni bolje dobrih 5, nego losih 8 - + za HD
5. storage, pobjedio je HD s 1.5GB i mSD utorom, pitam vas koliko vas nosi po djepovima kartice za mobitel? - + za HD
6. softwarw, to daje prednost HD-u, barem bi trebalo biti izjednaceno, ovo je zalosno - + za HD
7. cijena, e ovo mi je zgodno, da se memorije poklope trebate jedna mSD kartica po 1018kn sdodatnog troska, a razlika od 155 funit pada na 40 funte ili 353kn - + za HD
Ako se analizira, autor je odlucio pobjednika i prije nego je napravio usporedni test i navukao bodove za HD na manje bitnim stvarima. Fotoaparat, utor za memoriju i cijena, dok odlican ekran iP4 dok HD ima osrednji. Eto.