08.02.2011 | 00:09
cvitko kaže:
Ma probao sam vecinu stvari i ništa. Cak sam i starije verzije išao isprobavati i ništa.
Možda kasnije proradi.
Znači, ako nije pomogla reinstalacija Tiny Umbrelle, restartanje računala i promjena USB porta, onda ti ne preostaje ništa drugo nego napraviti restore iPhonea. Naravno ukoliko ti je modem firmware na 3.10.01 onda možeš napraviti restore i preko iTunesa pa sa greenpois0n jailbreakat, a ako imaš modem firmware niži od navedenog i namjeravaš ga jednog dana otključati, onda bi bilo prvo dobro napraviti "custom firmware" prema ovim uputama:
Untethered jailbreak iPhone4 with PwnageTool, pa onda dobiveni custom IPSW updateaš na iPhone preko iTunesa. Pazi samo da držiš alt tipku dok klikaš na dugme Restore na iTunesima i odabereš dobiveni firmware. Nakon toga biš trebao imati jailbreakan iPhone na 4.2.1 i netaknut modem firmware.
Ili cu probat na Windowsima na desktop kompu. Samo neznam jel ima ikakav utjecaj radim li to na Win ili Mac-u? Mislim, ako SHSH napravim na Win, hocu li ga normalno koristit kasnije na Macu?
Probaj na PC da vidiš da li će ti ga Tiny Umbrella tamo prepoznati. iTunes ne moraju za to biti pokrenuti. Ako na PC skineš SHSH blobs, možda ih se može kopiranjem prebaciti na Mac, ali mape su skrivene pa ne znam što i kako. Mislim da ćeš za korištenje SHSH na Macu ipak morati postići da Tiny Umbrella vidi iPhone.