Green poison RC5 untethered jailbreak za 4.2.1!!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Green poison RC5 untethered jailbreak za 4.2.1!!!

05.02.2011 | 10:34
Sve šljaka, jailbreak uspješan.
Javio mi je prilikom jailbrake-a:

Kôd:
===================================
greenpois0n
www.greenpois0n.com
===================================
Unable to find gBdevList
unable to find fs_mount
unable to find fs_unmount
unable to find fs_load_file
Greenpois0n initalized

Međutim nakon par sekundi je sam nastavio do kraja i reboot-ao se i instalirao uspješno...

Skidajte RC5.2 !!!!
05.02.2011 | 10:53
se smije sad gasit iphone?
05.02.2011 | 11:01
dodek je napisao:
se smije sad gasit iphone?

bez beda
Gasi koliko hoćeš
  • Sank
  • Moderator
  • 221
05.02.2011 | 11:55
Eto, ipak sada sa greenpois0n RC5.2 radi, i meni je uspjelo odmah od prve napraviti jailbreak i pojavila se ikona Loadera i instalirao sam bez problema Cydia i maknuo Loadera

Jedino se sada pitam zašto sam ga uopće jailbrekao? iPhone mi je službeno otključan, pun je aplikacija koje meni trebaju, a izgled mi je cool i ne osjećamneku potrebu za temama. Možda samo za eksperimentiranje i skupljanje iskustva

Eto nakon što se Cydia instalira i restarta springboard, nakon prvog ulaska treba odmah napraviti predložene update, makar esential ako ne sve
05.02.2011 | 13:09
Pozz ljudi!

ja kad skinem RC5.2 javlja mi ovaj error i opce nece pokrenuti GP.
nemam pojma zakaj.
mozda radi sam na snow leopardu? jer nemam snow.
Picture_2-670205ef24aca5d9c5ac2eb492b8452d.png
05.02.2011 | 13:55
GreenPois0n RC5 for Windows Will Be Available In a Day or Two
By Taimur Asad | February 5th, 2011

Sad sam puno sretniji kad sam vidio ovu vijest. Jos malo!
Vise info na www.redmondpie.com
Pozdrav od Clerica
05.02.2011 | 20:48
Pa kako to da ja od nikud nemogu skinut taj greenpoison.Od sinoc jos skidam i nigdje nemaogu skinut,vec me to jako zivcira.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
05.02.2011 | 21:13
muflizovic je napisao:
Pa kako to da ja od nikud nemogu skinut taj greenpoison.Od sinoc jos skidam i nigdje nemaogu skinut,vec me to jako zivcira.

Evo ja ga upravo skidam, ali za sad ti je samo za MAC računala http://www.greenpois0n.com/
05.02.2011 | 21:22
isprobao ga za iPad,fino radi sad još podesit ono za unlock pa i iphone updatetat
06.02.2011 | 05:39
iPhone | How to Jailbreak Your iPhone 3GS, iPhone 4 Using Greenpois0n (Windows)  
Saturday, 5th February 2011, 09:02 pm         
These are instructions on how to jailbreak your iPhone 3GS and iPhone 4 using Greenpois0n for Windows. Greenpois0n supports the iOS 4.1 and iOS 4.2.1 firmware. Use Limera1n if you want to jailbreak iOS 4.0, iOS 4.0.1, iOS

KOnacno izisaO iz za windows, ja saam dosao sa festwe upravo pa mi nemojte zamjerit pisanje. Pozdrav odd Clerica
Kad se naaspavam ici cu ga brejknut pa vam javim i do tad cezte ga vec i bi brejkat. Pozz
06.02.2011 | 08:31
Ja odradio jailbrake za win. Sve radi savrseno, nikakvih problema. Nisam radio nikakav restore. IPhone je bio prije jailbrakan sa redsn0w. Ocekivao sam gnjavazu i izgubljeno jutro, cak malo razocaran jer je sve trajalo manje od 2 min . MIslio sam imati zabavu uz jutarnju kavu a sve odradio prije nego je kava bila gotova.
06.02.2011 | 10:22
I kod mene isto, manje od 2 min, prije je bio redsnow, sve ostalo isto...
06.02.2011 | 10:50
Napravio sam jailbreak, ali kako staviti cydiu?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
06.02.2011 | 11:49
@york: Ako ti je jailbreak uspio ok, onda biš morao imati novu ikonicu od aplikacije Loader na iPhoneu. Pokreni Loader i onda ćeš u njemu vidjeti ikonu od Cydie na koju kad tapneš pokreneš instalaciju.
Ukoliko nemaš ikonicu Loadera, onda su ovdje neki napisali da su Cydia instalirali uz pomoć redsn0wa.
06.02.2011 | 12:14
Sank je napisao:
@york: Ako ti je jailbreak uspio ok, onda biš morao imati novu ikonicu od aplikacije Loader na iPhoneu. Pokreni Loader i onda ćeš u njemu vidjeti ikonu od Cydie na koju kad tapneš pokreneš instalaciju.
Ukoliko nemaš ikonicu Loadera, onda su ovdje neki napisali da su Cydia instalirali uz pomoć redsn0wa.

Hvala Sank, nisam vidio da ima loader
06.02.2011 | 13:31
Pile je napisao:
Ja odradio jailbrake za win. Sve radi savrseno, nikakvih problema. Nisam radio nikakav restore. IPhone je bio prije jailbrakan sa redsn0w. Ocekivao sam gnjavazu i izgubljeno jutro, cak malo razocaran jer je sve trajalo manje od 2 min . MIslio sam imati zabavu uz jutarnju kavu a sve odradio prije nego je kava bila gotova.

Da li se moze napraviti jailbreak sa GP ako je prethodno na mobu jailbreak sa redsnow-om a da se ne radi restore na originalni 4.2.1,znaci direktno sa RS na GP.Hvala....
06.02.2011 | 14:56
Ok. kolko sam skužio ovaj jailbreak je na pocetku imao neke probleme a sad se najnormalnije jailbreaka, samo se pokrene greenpois0n i doslovce slijede upute na ekranu i sve funkcionira kako spada ili?

Ugl.obavio bi to na Mac-u, i nisam do sad nikad radio, a radi se o iPhone 4 , verzije iOS 4.2.1.
Sad me zanima, Sank je nesto spomenuo da moram nešto spremiti prije nego napravim jailbreak. Može li mi tko objasniti šta?
Mogu li ga sad bez brige jailbreakat s tom novom verzijom bez brige od gubitka podataka, usporavanja, slabijeg trajanja baterije i sl.?
I ono najvažnije kako cu ga i hocu li ga uopce moci updateat na noviju verziju iOS-a kad ce se i ona moc jailbreakat?
I hocu li ga moc kasnije otkljucat?

Eto opet ja sa stotinu pitanja, pa ako je tko voljan nek odgovori barem na dio toga
06.02.2011 | 14:58
Da naravno ako je gore redsnow, gotovo za manje od dvije minute, i sve ostaje isto sto se tiče app instaliranih i dvega ostalog...
06.02.2011 | 15:22
sad sam trijezan:evil: , idem isprobati Zeleni otrov za windovse pa vam javim svoje iskustvo. Pozdrav od Clerica
06.02.2011 | 15:45
Momci , upravo sam napravio Jailbreak sa Greenp0isonom na svom Iphoneu 4 , prije toga sam imao JB preko redsnowa i NISAM radio restore nego sam samo napravio JB sa GP preko ovog postojeceg i sve radi odlicno , ostale su mi sve aplikacije kao i Cydia i nisam morao instalirati ju ponovno , eto , kod mene radi sve super i nadam se da ce i kod vas ostalih .
Pozdrav od Clerica
06.02.2011 | 15:49
Kakav redsnow? Nisam ništa prije stavljao, ima originalni OS i sve...
06.02.2011 | 16:28
sike_ri je napisao:
Evo pred malo je GreenPois0n objavio update-ani jailbreak
RC5.2.
http://greenpois0n.com/

Ovaj update popravlja neke bugove uključujući i Initialized error koji su mnogi dobivali.

Više o tom update-u: iphonehacks

Evo sad ću probati jailbreak.
iPhone 4, 4.2.1., VIP

Javim rezultate

Evo kolko vidim izašao je i RC5.3..
greenpois0n.com/

Sad me zanima jel ga ko probao i kako napravit taj jailbreak? Samo slijediti slijepo upute na ekranu i to je to? I kolko sam skužio to oduzme neke 2min?
06.02.2011 | 17:41
ja sam napravio,stvarno je jednostavno ugasis iphon upasis Green poison RC5 i za 2 minute si naj sretniji;)
  • Sank
  • Moderator
  • 221
06.02.2011 | 19:00
cvitko je napisao:
Evo kolko vidim izašao je i RC5.3..
greenpois0n.com/

Sad me zanima jel ga ko probao i kako napravit taj jailbreak? Samo slijediti slijepo upute na ekranu i to je to? I kolko sam skužio to oduzme neke 2min?

RC2 je meni prošao od prve, za razliku od RC1 koji bi se zablesavio. Pretpostavljam da je RC3 samo bolji od RC2 i da su vjerojatno riješili joiš koji problem.

Sam jailbreak je jednostavan i samo trebaš pratiti upute i sve ok. U biti i nemaš puno što pratiti jer nakon što prema instrukcijama samog GPa staviš iPhone u DFU mode sve ostalo ide samo od sebe. Nakon što se iPhone restarta, samo moraš locirati Loader ikonu i pokrenuti ga da instaliraš Cydiu i to je to.

Ja nisam baš previše za jailbreakanje, ali trenutno mi se sviđa jedna mogućnost koja je trenutno dostupna samo preko Cydie, a to je aplikacija za praćenje broja poslanik SMS-ova. Uvjeren sam da će jedan od novih iOS-a donijeti i tu mogućnost, ali do onda se mogu i ovako snaći. Druga zanimljiva mogućnost mi je bila pretvaranje iPhonea u osobni WiFi hotspot, ali čini se da će iOS 4.3 donijeti tu mogućnost službeno
06.02.2011 | 19:10
dodek je napisao:
ja sam napravio,stvarno je jednostavno ugasis iphon upasis Green poison RC5 i za 2 minute si naj sretniji;)
Mislis ugasio ili ubacio u DFU mode ??
  • Sank
  • Moderator
  • 221
06.02.2011 | 19:16
milkyinki je napisao:
dodek je napisao:
Mislis ugasio ili ubacio u DFU mode ??

Siguran sam da je mislio prvo ugasio iPhone, pa onda ubacio u DFU mode. Naime, neki prijašnji jailbreak alati su tražili da prvo pogasiš iPhone dok je još spojen na računalo, pa onda držiš Power 3 sekunde, pa Power i Home deset sekundi, pa onda samo Home još 10 ili više sekundi i to je to

No, i ako ga ne pogasiš pa napraviš isti postupak svejedno će ući u DFU mode.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
06.02.2011 | 19:20
Sank je napisao:
RC2 je meni prošao od prve, za razliku od RC1 koji bi se zablesavio. Pretpostavljam da je RC3 samo bolji od RC2 i da su vjerojatno riješili joiš koji problem.

Samo da se ispravim, radi se o RC5, a beta broj se mijenja, pa za sada je zadnja verzija RC5_b3. Najavljuju i RC6 verziju koja će biti sposobna jailbreakat Apple TV G2.
06.02.2011 | 22:06
ja sam ga ugasio,tako sam radio sa redsn0w-om i sad s ovim,ako sam ja uspio mislim da nije neki problem.da vas pitam,jel postoji neki smartdial kao na htc-u,trazio sam al nema.hvala;)
06.02.2011 | 23:36
Super! Uspio sam prvi puta jailbreakati iPhone!
I fakat je lagano. Brijo sam da ce bit kompliciranije
Sve je prošlo bez beda s ovom 3.verzijom, samo sam doslovce pratio upute na ekranu (svega 3-5 radnji)
i za otprilike 2-5min sve je bilo na mjestu. Fakat odlicno!
Ta cydia mi je iskreno pomalo nepregledna i zbunjena..
Jel znate neke zgodne aplikacije koje su korisne?
Najbolja mi je SBSettings jer mi omogucuje u svakom trenu u 1 koraku gašenje/paljenje 3G-a i Wifi-a i sl.
A i odlican je Activator jer omogucuje geste pa netrebam stiskat home tipku.

Sad sam vecinu stvari oko jb, unlocka i ostalog skužio, a prije mi je bilo sve to nepoznanica..
Hvala na odgovorima!
  • salsa
  • Posjetitelj
07.02.2011 | 16:58
Pozdrav svima odlican Site

i ja sam uspio jailbreakat svoj Iphon 4
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 37 minuta
  • dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju! ;)
  • kupus: neka se javi porukom
  • kupus: tražim preporuku za iptv, ako ima tko...
  • Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
  • smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
  • kupus: nikad mi se nije svidio :(
  • Zdravac: zašto jednostavno ne koristite safari?
  • smayoo: ništa što se temelji na chrome kodu meni ne dolazi u obzir
  • kupus: mislim da ću, nakon korištenja firefoxa od samih početaka, umiroviti ga na neko vrijeme
  • kupus: nerado to kažem, ali brave je toliko "lakši" od firefoxa da mi se čini da koristim drugo računalo.
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)
  • JOHN: Ako će se bojkotirati kao ovo s dućanima……nebumo daleko stigli.
  • Zdravac: Jeste li spremni, kao Europljanin, bojkotirati američke proizvode dok je Trump predsjednik i ako EU zaključi da na taj način možemo izboriti / vratiti poštovanje europskog ugleda u novom globalnom poretku ?
  • Borisone: Tresla se brda, umro je iPhone SE. R.I.P.
  • Borisone: Da ima "live" event, bilo bi tjedan dana ranije objava na Apple stranicama.
  • Zdravac: e jbg
  • Zdravac: Jel ima live prijenos?
  • Borisone: Ne. Najvjerojatnije samo ažuriran Apple site i objave za medije o novim uređajima.
  • Zdravac: Jel Apple event danas u 19:00h?
  • Yonkis: Hoćemo li sljedeći iParty organizirati putem Invites app-a? ;)
  • Yonkis: Apple will bring its next-generation M5 chip to the MacBook Pro in the fall, followed by the iPad Pro in the first half of 2026, according to Bloomberg’s Mark Gurman. - Wow, M5 na iPadu. M4 je već overkill ali ok. :D
  • miomika: @Zdravac...vjeruj mi, nebi ga prepoznao razliku, ni da te za guzicu ugrize. Nije to google translate.
  • miomika: Naravno Zdravac, pišeš na pamet i provjerio si, jelda?
  • Zdravac: Možda malo "old fashion", ali eto! :)
  • Zdravac: Vjeruj mi, skuži se odmah AI, ali kod ovih mlađih to prolazi jer je to, kao "kul"
  • Zdravac: Poslovna komunikacija zahtijeva poslovno znanje. Dakle, ili znaš što trebaš pisati, ili ne znaš. Ako ne znaš, zaposliti ću onoga tko zna - sigurno ne AI!
  • Zdravac: Ma kakav crni AI za poslovne mailove!! Kod mene ti to sigurno nebi prošlo!
  • drlovric: Mi saljemo stotine mailova na engleskom i da to ista valja, vec bi bilo u nasem workflow :) Ali eto, uzivaj ako te veseli. Ja it tvrdim da je beskorisno, sporo, trapavo, nedovrseno...
  • miomika: pa dok vidim full feature, nemogu sve reč. Upravo gledam na vijestima, završila je konferencija koja nama brani korištenje AI-a na uređajima. Što je zaključak, naravno, 10 mb texta ničega. Kako vidim u OS:_u, izgleda da će potiho ući na mala vrata. @dlovric možda je do ljudi koji je neznaju koristiti. Ipak je u pozadini chatGPT. Meni se ova opcija u mailu jako sviđa, da napravi poslovni
  • Soffoklo: @drlovric ne dozivljava nas Apple kao neko africko pleme vec mi sami sebe tako dozivljavamo i predstavljamo, a onda tvrtke poput Apple sukladno tome djeluju. Zato i Slovenija ima titlove, kao sto je imala i Apple Music davno prije nas i to uz potpunu uslugu, a ne djelomicnu, pa se premijer javno hvali kako eto imamo Apple Music. Do nas je.
  • drlovric: Apple AI je potpuno beskoristan. Dugo nisu vecu blamazu napravili. Svaki dan radim sa Amerima i niti jedan covjek mi nije rekao da ima jedan koristan feature. Svi cekaju bolju Siri koje nema pa nema. A ljudi kupovali iPhone 16 Pro radi "inteligencije" :D
  • miomika: ...i proofreading i onaj AI radi u mailu. Doduše, samo na engleskom, ali radi. Točno se kuži da lagano ovo preregulirano govno iz EU nema proslka i da AI lagano kuca na vrata.
  • miomika: ajde neke dobre vijesti. AKo je laptop/comp settiran na eng. radit će vam image playground s najnovijim update-om 15.3.1
  • drlovric: Apple nas dozivljava kao neko africko pleme i nema tu razumnog objasnjenja ni opravdanja.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, big_mac, EJc, Gjuroo, robee, rusty, ZeljkoB, Anonimci (345)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds

Provided by iJoomla SEO