Green poison RC5 untethered jailbreak za 4.2.1!!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Green poison RC5 untethered jailbreak za 4.2.1!!!

• salsa
  • Posjetitelj
07.02.2011 | 17:05
Pozdrav svima

Odlican SITE

svaka cast da vas nema i mog Frienda Pileta nebi ga mogo Jailbrekat

lagano je fakat

pozdrav svimaB)
09.02.2011 | 10:29
salsa kaže:
[quote]Pozdrav svima

Odlican SITE

Odlican site ? hm.. pa nije bas odlican , onak dobar je..
Sad cu naj.... od Sanka..
  • Sank
  • Moderator
  • 221
09.02.2011 | 10:59
The_Cleric kaže:
salsa kaže:
Pozdrav svima Odlican SITE

Odlican site ? hm.. pa nije bas odlican , onak dobar je..
Sad cu naj.... od Sanka..

Grrrrr...

jesan te?

Evo jednog zanimljivog linka za jailbreakere: iPhoneheat/jailbreak 4.2.1 all guides
09.02.2011 | 18:17
Jel moguće otključat iphone 4 BB 02.10.04?
Jel se isplati uopće updatetat sa 4.1 na 4.2.1?
Sve fino radi pa se premišljam,baterija 4-5 dana
  • Sank
  • Moderator
  • 221
09.02.2011 | 18:41
Lihto kaže:
Jel moguće otključat iphone 4 BB 02.10.04?
Jel se isplati uopće updatetat sa 4.1 na 4.2.1?
Sve fino radi pa se premišljam,baterija 4-5 dana

Ja imam ženinog na 4.1 sa tim 2.10.04 basebandom i dobro joj radi pa se ni ne trudim raditi upgrade. Možda ga i napravim sa novim bundleom od PwnageToola 4.1.3, ali čisto iz sporta Ne bih ga za sada upgradeao preko iTunesa pa onda jailbreak sa greenpois0nom jer ko zna za koji će baseband napraviti novi unlock. Zamisli da napravimo upgrade na BB 03.10.01 i onda objave da njega nisu uspjeli unlockat, ali da jesu 2.10.04

Ah, da mislim da ti se ne isplati, ali ako ti se da igrati i to napraviti prije nego izađe iOS 4.3 onda ti savjetujem da ideš ovim putem pa da si zadržiš bb: Redmondpie/untethered jailbreak iPhone 3GS,4 with PwnageTool
09.02.2011 | 19:47
Pozdrav svima, dala mi priateljica iPhone 3gs 4.1.0 i uspio sam ga jailbreak-at sa limera1n, tu je i Cydia i sve je uspjelo ko po špagi OSIM UNLOCK-a. iPhone je na basebandu 05.14.02 ima li ko ideju kako unlockati taj telefon???
  • Sank
  • Moderator
  • 221
09.02.2011 | 19:52
rony, nema druge nego čekat da izađe unlock. Nešto se šuška da bi mogao izaći kad i iOS 4.3 još ovaj mjesec. Druga solucija ti je upotrijebit PwnageTool 4.1.3 unlock edition i instalirart bb 6.15. od iPada, ali ja ne bih preporučio jer onda povratka više nema.
14.02.2011 | 11:52
Pozdrav znalcima a i onima drugima !
Možda je ovo malo blesavo pitanje, ali radije bi ga ja postavio nego si kasnije čupao i ovo malo kose kolko mi je ostalo . Naime, imam sa RedSnow-om Jaibrake-ani iPhone 4 (4.2.1) i sad si razmišljam da to isto napravim sa Greepoison-om (ne treba mi, niti bu mi uskoro trebal unlock). Vidim da su neki ljudi preskočili onaj korak restor-anja na tvorničke postavke (ja sam jednom davno to pokušal napraviti, a pošto mi iTunes-i nisu dopustili restore, sad bi to volio izbjeći), ali kolko sam shvatio svi su to napravili na Windowsima. Zanima me da li je to isto netko probao napraviti na OSX-u i da nije iskusio nekakve probleme. Znam da bi trebalo biti sve isto, ali nije baš uvijek tak, ne?
Hvala u naprijed na odgovorima.
Bujte mi dobri!
Goran
www.scharlaw.com
  • Sank
  • Moderator
  • 221
14.02.2011 | 12:16
iTunes ti neće dopustiti napraviti restore na prethodne verzije iOS-a već samo na tekuću što je sada iOS 4.2.1 i modem firmware 03.10.01.

Ako ti nije bitan unlock onda je dovoljno spojiti iPhone i pokrenuti iTunes. Kliknuti na lijevom panelu pod Devices na prijavljeni iPhone i onda pod "Summary" kliknuti na dugme "Restore", potvrditi i sačekati da iTunes naprave update. Naravno za ovo napraviti moraš biti spojen na internet.

Nakon toga će te pitati da li želiš iPhone prijaviti kao novi uređaj što znači da će biti kao novi iz dućana ili pak oćeš vratiti njegov backup (to će ponuditi samo ako si ga prije već sinkronizirao sa iTunesima).
Kad to napraviš, onda zatvoriš iTunes, skineš greenpois0n i napraviš jailbreak.

Inače, postupak je potpuno isti i za Win i za MAc OS X.
  • campo
  • Posjetitelj
14.02.2011 | 12:33
Nisam neki znalac ali i meni nece restor na Macu (bilo kakav) a na winu hoce,...
  • Sank
  • Moderator
  • 221
14.02.2011 | 13:02
Probaj prije restorea izbrisati sve ipsw datoteke iz mapa:

\\users\\tvoj acc\\Library\\iTunes\\Device Support

i još

\\users\\tvoj acc\\Library\\iTunes\\iPhone Software Updates
14.02.2011 | 14:08
Hej!
Hvala na odgovoru, ali na žalost nije odgovoril na moje pitanje.
Mene ne zanima restore, jer znam da ga nisam uspio napraviti na Mac-u (na PC-u nisam probao), nego me zanima da li i bez njega mogu (bez pojave određenih problema) jailbreak-nuti iPhone 4 (4.2.1.; 03.10.01.) sa Greenpioson-om. iPhone je već jailbreak-an sa RedSnow-om! Htio bi izbjeći restore da ne moram ponovo instaliravati sve aplikacije koje mi nisu backup-irane u iTunes-ima (dakle one sa Cydie). I kao što sam već napisao, znam da su neki uspjeli ovo napraviti na PC-u, a ja bi htio znati da li je netko uspio to napraviti na Mac-u. Pitam radi toga jer očigledno neke stvari rade bolje na Windowsima nego na OSX-u (npr. restore)!!
Ne znam kak drugi to rezoniraju, ali meni je to malo čudno/smiješno
  • Sank
  • Moderator
  • 221
14.02.2011 | 14:23
@schar_law

Koliko sam vidio iz iskustva drugih, ne moraš raditi restore, nego ga možeš direkte jailbreakat sa greenpois0n iako je redsn0w jailbreak još gore. Ne bi ti se smjelo ništa izgubiti u tom procesu, premda naravno, nikada nema 100% garancije. Vidi post od The_Cleric u ovom forumu jer on je tako napravio i sve je prošlo ok.
14.02.2011 | 21:20
schar_law
Kao sto kaze Sank, NIKADA nema 100% garancije da ce sve biti u redu ali ja sam tako napravio, Greenp0ison preko postojeceg Redsn0wa i sve je ostalo ukljucujuci Cydiu i sve je radilo odlicno, na windowsima , moj kolega je isto to uspio na mac-u no opet se vracamo na ono o garanciji, probaj pa javi..
))))
14.02.2011 | 21:27
pozdrav svima!
evo, baš sam došao doma, prva stvar koju sam napravio je bila da sam sjeo za komp i jailbreak-nul si iPhone po drugi put (ovaj put sa zelenim otrovom). mogu samo reći da je sve prošlo brzo i bezbolno, sve što je bilo na iPhone-u je tamo i ostalo, a i sve radi kak vurica
hvala na pomoći!
uživajte!
G
16.02.2011 | 00:13
Zanima me da li se nekome desava sljedece nakon JB sa greenpoisOn-om.Rijec je o IP4 4.2.1,prije sam imao redsnOw i samo sam ga prekrio sa greenpoisOnom bez restora.sve radi uredno osim sljedeceg:otvorim cydiu,manage,packages i kada mi vrti instalirane opcije i dodze do slova c odmah se cydia izbaci.Probao sam od iza vrtiti i cim dodze do pocetka slova c opet izbaci.Ima li netko kakvu ideju...???
16.02.2011 | 01:13
baš sam probal napraviti to sa Cydiom i meni sve radi dobro. nisam znalac, tak da ti na žalost nemrem nikak više pomoći
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 30 minuta
  • dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju! ;)
  • kupus: neka se javi porukom
  • kupus: tražim preporuku za iptv, ako ima tko...
  • Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
  • smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
  • kupus: nikad mi se nije svidio :(
  • Zdravac: zašto jednostavno ne koristite safari?
  • smayoo: ništa što se temelji na chrome kodu meni ne dolazi u obzir
  • kupus: mislim da ću, nakon korištenja firefoxa od samih početaka, umiroviti ga na neko vrijeme
  • kupus: nerado to kažem, ali brave je toliko "lakši" od firefoxa da mi se čini da koristim drugo računalo.
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)
  • JOHN: Ako će se bojkotirati kao ovo s dućanima……nebumo daleko stigli.
  • Zdravac: Jeste li spremni, kao Europljanin, bojkotirati američke proizvode dok je Trump predsjednik i ako EU zaključi da na taj način možemo izboriti / vratiti poštovanje europskog ugleda u novom globalnom poretku ?
  • Borisone: Tresla se brda, umro je iPhone SE. R.I.P.
  • Borisone: Da ima "live" event, bilo bi tjedan dana ranije objava na Apple stranicama.
  • Zdravac: e jbg
  • Zdravac: Jel ima live prijenos?
  • Borisone: Ne. Najvjerojatnije samo ažuriran Apple site i objave za medije o novim uređajima.
  • Zdravac: Jel Apple event danas u 19:00h?
  • Yonkis: Hoćemo li sljedeći iParty organizirati putem Invites app-a? ;)
  • Yonkis: Apple will bring its next-generation M5 chip to the MacBook Pro in the fall, followed by the iPad Pro in the first half of 2026, according to Bloomberg’s Mark Gurman. - Wow, M5 na iPadu. M4 je već overkill ali ok. :D
  • miomika: @Zdravac...vjeruj mi, nebi ga prepoznao razliku, ni da te za guzicu ugrize. Nije to google translate.
  • miomika: Naravno Zdravac, pišeš na pamet i provjerio si, jelda?
  • Zdravac: Možda malo "old fashion", ali eto! :)
  • Zdravac: Vjeruj mi, skuži se odmah AI, ali kod ovih mlađih to prolazi jer je to, kao "kul"
  • Zdravac: Poslovna komunikacija zahtijeva poslovno znanje. Dakle, ili znaš što trebaš pisati, ili ne znaš. Ako ne znaš, zaposliti ću onoga tko zna - sigurno ne AI!
  • Zdravac: Ma kakav crni AI za poslovne mailove!! Kod mene ti to sigurno nebi prošlo!
  • drlovric: Mi saljemo stotine mailova na engleskom i da to ista valja, vec bi bilo u nasem workflow :) Ali eto, uzivaj ako te veseli. Ja it tvrdim da je beskorisno, sporo, trapavo, nedovrseno...
  • miomika: pa dok vidim full feature, nemogu sve reč. Upravo gledam na vijestima, završila je konferencija koja nama brani korištenje AI-a na uređajima. Što je zaključak, naravno, 10 mb texta ničega. Kako vidim u OS:_u, izgleda da će potiho ući na mala vrata. @dlovric možda je do ljudi koji je neznaju koristiti. Ipak je u pozadini chatGPT. Meni se ova opcija u mailu jako sviđa, da napravi poslovni
  • Soffoklo: @drlovric ne dozivljava nas Apple kao neko africko pleme vec mi sami sebe tako dozivljavamo i predstavljamo, a onda tvrtke poput Apple sukladno tome djeluju. Zato i Slovenija ima titlove, kao sto je imala i Apple Music davno prije nas i to uz potpunu uslugu, a ne djelomicnu, pa se premijer javno hvali kako eto imamo Apple Music. Do nas je.
  • drlovric: Apple AI je potpuno beskoristan. Dugo nisu vecu blamazu napravili. Svaki dan radim sa Amerima i niti jedan covjek mi nije rekao da ima jedan koristan feature. Svi cekaju bolju Siri koje nema pa nema. A ljudi kupovali iPhone 16 Pro radi "inteligencije" :D
  • miomika: ...i proofreading i onaj AI radi u mailu. Doduše, samo na engleskom, ali radi. Točno se kuži da lagano ovo preregulirano govno iz EU nema proslka i da AI lagano kuca na vrata.
  • miomika: ajde neke dobre vijesti. AKo je laptop/comp settiran na eng. radit će vam image playground s najnovijim update-om 15.3.1
  • drlovric: Apple nas dozivljava kao neko africko pleme i nema tu razumnog objasnjenja ni opravdanja.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, big_mac, EJc, Gjuroo, robee, rusty, ZeljkoB, Anonimci (294)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO