LifeProof iPhone 4 - kućište!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

LifeProof iPhone 4 - kućište!

26.05.2011 | 02:58
Sutra (u petak) LifeProof počinju sa slanjem e-mailova ljudima koji su pre-orderali case...
Pa, nemojte zaboraviti pogledati e-mail, te platiti, odnosno naručiti case ASAP! Jer dosta je ljudi zainteresirano, pa da budete ziher da ćete ga dobiti!
Također, uskoro će biti 2000 ljudi na Fejsu... Pa ako niste, joinajte se na njemu, te pozovite ostale frendove da naprave isto:
www.facebook.com/LifeProofCases
Pozz!
26.05.2011 | 15:23
ej zaboravih da te pitam,, sta mislis kako ce ici placanje paypall???? ili ?
26.05.2011 | 15:29
fosna kaže:
ej zaboravih da te pitam,, sta mislis kako ce ici placanje paypall???? ili ?

Da, moći će se platiti PayPal-om, te će biti još nekih opcija plaćanja...
28.05.2011 | 00:37
Oni koji su pre-orderali, ovih dana će dobiti e-mail za narudžbu!
Ja sam svoj nabavio već, te čekam da počnu sa slanjem kućišta...

Naručio sam:
Life Proof iPhone 4 - case - 69.95$
RadTech Dock Extender - 19.95$
+ shipping - 20$
UKUPNO 110.31 USD odnosno 591.82HRK
Nije malo, ali vjerujte isplatiti će se!
Pozz! Review slijedi nakon što stigne case!
29.05.2011 | 15:48
ja jos nisam dobio e-mail stice valjda uskoro
nego da te pitam za sta ce ti ovaj Extender? ne kuzim mu funkciju, orginalni kabal od iphona se ukljucuje normalno u lifeproof bez skidanja oklopa, ? poz
29.05.2011 | 19:56
@fosna, ak ne dobijes mail do Utorka, pisi LifeProofu da ga nisi dobio, pa ce te oni kontaktirati...
A ovaj dock extender mi treba za auto, posto u autu imam prikljucak koji nije velicine originalnog... Te takodjer imam i ostale dock statione koji nemaju default prikljucak...
I da, ako nisi znao, za sve nas koji su pre-orderali dobiti cemo all-weather proof headphone adapter, koji je inace 100kn, no mi gq dobivamo free!!!
Eto, sada samo cekam dok mi stigne, te se nadam da nebu nikakve zaje*** sa carinom, no, ne bi trebalo posto to spqda pod informaticku opremu...
29.05.2011 | 21:54
niceeeee:)
29.05.2011 | 22:15
Vedranius, kad sam radio pre-order nisam izabrao boju ,, cini mi se da tada nije ni bilo ,, jesil ti dobio u tom linku mogucnost odabira ili potvrde boje lifeproof-a?
30.05.2011 | 19:19
Ej, tek sam se sada domogao računala...
Ovako... Kada dobiješ link za pre-order onda možeš na stranici odabrati boju i sve...
Znači kao normalni shopping preko neta, sve ide u CART...
Ak nisi dobil e-mail, kontaktiraj njih za svaki slučaj, da provjere gdje je!
03.06.2011 | 21:01
pozdrav,kad mozemo ocekivati kuciste u hrvatskoj?meni je tlaka to narucivat iz vana jer se ne kuzim a kupio bi odmah.hvala;)
03.06.2011 | 23:02
dodek kaže:
pozdrav,kad mozemo ocekivati kuciste u hrvatskoj?meni je tlaka to narucivat iz vana jer se ne kuzim a kupio bi odmah.hvala;)

Ovako... Trnutno, ne postoji mogucnost kupovine kucista u RH, a kamoli u nekom ducanu...
Trenutno je samo moguce kupiti Online, te platiti shipping i cekati dok stigne...
LifeProof je rekao da ce poceti sa slanjem oko 17.6., s obzirom da cekaju da im sve stigne u "warehouse" u San Diegu od kuda ce i slati posiljke...
Ako vec nisi pre-orderao, napravi to ASAP, te kontaktiraj Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript oko narudzbe... Ili cekaj da officiali izadje kuciste za kupnju i narudzbu na njihovoj stranici, posto trenutno sam ide preko pre-ordera!!!
Ak imas jos pitanja, slobodno pitaj!
04.06.2011 | 12:11
ej narucio i platio , ali ovo za 17.6 nisam znao, zar nije bila inf. da ce odmah po placanju slati posiljku ? ne kuzim zasto sad odgadjaju ?
04.06.2011 | 12:55
fosna kaže:
ej narucio i platio , ali ovo za 17.6 nisam znao, zar nije bila inf. da ce odmah po placanju slati posiljku ? ne kuzim zasto sad odgadjaju ?

Nažalost takvo je stanje... Iz Taiwana dolaze kućišta u Ameriku u San Diego, gdje će se pošiljke slagati, te slati po batchevima, po redu, kako su ljudi plaćali, odnosno orderali...
Da ti budem iskren, moguće je da će ti pošiljka tek stići početko 7., te sredinom 7.!
Jer ih stvarno imaju puno za poslati, a kućišta se i dalje proizvode za ljude koji su kasnije naručili!
Te tako, postoji neki broj (koji samo oni znaju) kućišta koji imaju sada ODMAH na raspolaganju, te će njih slati do 17., možda i prije (bar se nadamo), no, nakon te kvote, ljudi će čekati dok se nova kućišta ne izrade (koja su već sada u pogonu)...

Trenutno ima oko 6000 narudžbi, računaj da je maks kućišta po narudžbi 3 (smanjeno sa 5), te da ludi Ameri moraju imati minimalno dva različita kućišta, te još koje za svoju obitelj, dijete i tako dalje...
Te to ispadne minimalno oko 12000 kućišta (okvirno). Što nije malo!

A da ne kažem, da svakodnevno im ljudi šalju e-mailove sa svakojakim pitanjima, te jedva uspjevaju naći vremena za biti na Fejsu i Twitteru za odgovaranje na ta pitanja... Gdje se ljudi non-stop žale da zašto ne odgovaraju na e-mailove...
No, neki ne shvaćaju da je LifeProof tvrtka MALA šaćica ljudi, koji su proizveli genijalan patent, te sve sami rade! Osim naravno, masovne proizvodnje...

Meni nije problem čekati, istina je, da svaki dan maziš i paziš iPhone i moliš se da mu se nikaj ne dogodi, ali opet, isplati se čekati! A do onda, imam dvije neke bezvezne zaštite (sa eBay-a za 5 i 10kn! )...
04.06.2011 | 18:47
hoce neko meni to narucit ja cu platit pola sad pola po dolasku,i jos za trud,ajde molim vas
16.06.2011 | 11:26
Vedranius kakva je situacija, novosti ?? hoceli oni nama slati to ili nece
16.06.2011 | 12:17
fosna kaže:
Vedranius kakva je situacija, novosti ?? hoceli oni nama slati to ili nece

Ej! Pa jesi platil kućište? I koji ti je broj narudžbe?
Jer, ja sam danas dobio e-mail da su mi poslali package putem FedEx-a!
I da će doći oko 24-og...
E sada, ja sam bio u prvom "batchu" narudžbe, pa su meni među prvima i poslali... Sada ovisi, kada si ti isto platio, i u kojem si batchu, no, svejedno, ak si platio, uskoro će ti poslati e-mail JAVI!
16.06.2011 | 12:48
platio 1 juna cim su mi poslali link, e sad koji je broj narudžba pojma nemam
haj valjda ce se javiti uskoro
16.06.2011 | 13:08
fosna kaže:
platio 1 juna cim su mi poslali link, e sad koji je broj narudžba pojma nemam
haj valjda ce se javiti uskoro

Si platil PayPal-om ili?
Piše ti dolje negdje na računu... ID 1000xxx i onda broj kao XXXX...
Mislim najvjerojatnije si među prvih 1000, ak si platil 1.6., tako da će ti valjda uskoro doći e-mail...
16.06.2011 | 13:14
ouuuuuuuuuuuuuuu ne mogu da vjerujem 4340
kriza, ako me placanje ne izvuce onda cu se jos nacekati , ma haj bice kad bude
16.06.2011 | 13:24
fosna kaže:
ouuuuuuuuuuuuuuu ne mogu da vjerujem 4340
kriza, ako me placanje ne izvuce onda cu se jos nacekati , ma haj bice kad bude

Augh... Ja sam 126-i
A onda će ti do kraja mjeseca ili početkom 7. poslati, jer će tvoj case najvjerojatnije biti u drugom batchu, no, kako se vrlo vrlo žure oko toga, možda bude i prije!!! Držim fige!!!

Također, LifeProof je napravio nove video clip-iće, oko održavanja, sklapanja i rastvaranja case-a i sl.
Evo ovdje: www.youtube.com/user/LifeProofCases
Ili ovdje: www.lifeproof.com/mip4/vid_instructions

Te su postali još "nedovršeni" manual:
www.lifeproof.com/mip4/user-guide

I da, nije za sve ljude koji su naručili case, no, reći ću to na ovom forumu...
Pošto sam bio vrlo aktivan u LifeProof community-u na FaceBooku i davao im svakojake ideje, te napravio FAQ od 30+ pitanja, koje update-am svako malo - ušao sam u skupinu ljudi koji su dobili na svoj e-mail SURPRISE!

A on je... Još jedno FREE Crno LifeProof kućište...!!! Tak da ću imat dva kućišta!
Jedva čekam kada stignu!!!

Ide odmah cijeli review!
  • Sank
  • Moderator
  • 221
16.06.2011 | 15:22
vedranius kaže:
...Ide odmah cijeli review!

Vedranius, predlažem ti da napišeš review sa slikama i onda ga pošalješ Ribi ili dpasaricu da ga objave pod člancima. Vjerujem da će biti zanimljiv mnogim vlasnicima iPhonea.
16.06.2011 | 15:33
Sank kaže:
vedranius kaže:
...Ide odmah cijeli review!

Vedranius, predlažem ti da napišeš review sa slikama i onda ga pošalješ Ribi ili dpasaricu da ga objave pod člancima. Vjerujem da će biti zanimljiv mnogim vlasnicima iPhonea.

Ofc Čim kućište stigne, primam se posla oko review-a...
Te, naravno, budem im poslao cijeli review da ga i objave
18.06.2011 | 02:51
Taman mi je stigao ovaj e-mail!
"
Dear LifeProof Customer,

This week we have begun shipping orders for your LifeProof cases and will continue as we receive shipments from our factory in Taiwan.

In addition to our usual quality controls, we are manually hand-testing every single unit underwater to a stress-test depth of 10 feet. This is taking a lot more time and labor than we had expected. We are however quickly expanding our testing capacity and will soon catch up with our backlog of orders.

Based on the information from the factory we expect to ship from our fulfillment center all order numbers up to #100003051 by July 1. By July 8 we expect to ship all order numbers to #100006052 and by July 15 all remaining orders.

We understand your eagerness to get LifeProof’d but we also want to ensure that your experience with your LifeProof is the best possible. This is why we are giving such high attention to each individual LifeProof unit and we will keep you informed of progress.

Dan Koziol (Executive Vice President)
"
18.06.2011 | 10:06
Ma zamisli, testiraju svaki primjerak pojedinacno
18.06.2011 | 12:17
Apple bi mogao naučiti nešto od njih. Svaka im čast na ovakvom trudu. Po meni se čekanje svakako isplati.
18.06.2011 | 12:35
Meni sve to smrdi na vaporware http://en.wikipedia.org/wiki/Vaporware
18.06.2011 | 13:22
FREE Kućište mi je stiglo, tako da valjda u ponedjeljak ili utorak idem po njega!
Te ću tako valjda i postati fotke, video i sl.
Javim!
20.06.2011 | 20:09
Kako ljudi lagano počinju dobivati svoja kućišta, tako se i rade svakakvi videi, pa evo nekih:

21.06.2011 | 15:37
Objava o shippingu LifeProof-a na FaceBooku kao komentar.
24.06.2011 | 23:03
Pozdrav svima!
Eksluzivno samo za Jabučnjak objavljujem da sam dobio danas svoje LifeProof GIFT kućište!
Te, sam snimio i nekoliko videa (koji se trenutno editiraju i renderiraju, te u Hrvatskoj i sporo uploadaju nakon toga svega)

Te tako, evo jedan vrlo vrlo kratak video (napravljen sa iPhone-om), koji je zapravo prikaz WaterProof testa prije umetanja iPhone-a u kućište! I da, zanemarite moj odvratan rukopis xD

Također, neću raditi review ovog case-a, pošto je zapravo beta! Te, kada stigne kućište koje sam naručio i platio, te koje je prošlo sve moguće testove, onda se bacam na review! Uostalom, da se bolje upoznam sa kućište kroz te dane i dane tok stigne!

No, da Vam kažem svoj prvi dojam!

Što uopće reći, osim da kućište nije LAŽ, da je sve istina što kažu! LifeProof! WaterProof, DustProof, MudProof, SnowProof and bla bla bla proof!

Isprobano, sve funkcionira! Od svih gumbeka na iPhone-u do zvuka (koji je čak i bolji) itd., te priključka za napajanje, headphone-a...
Zamijerki za sada nemam...

No, kako nemam baš nekih ideja kaj da pišem, slobodno vi pitajte kaj oćete!!!
Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 15 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?