LifeProof iPhone 4 - kućište!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

LifeProof iPhone 4 - kućište!

25.06.2011 | 12:38
Pozdrav svima!
Evo, nakon par sati sporog upload-a, uspio sam uploadati HD video na YouTube, te ga možete pogledati, no, pročitajte description na YouTube prije gledanja, ako ne želite gledati cijeli video, možete preskočiti na pojedine dijelove klikom na vrijeme
25.06.2011 | 23:20
Ako moze par pitanja za Vedraniusa...
-kakva je postojanost signala s obzirom na kuciste
-da li je ip4 u kucistu glomazan kada se s njim rukuje
-kakav je zvuk
-pretpostavljam da se carina ne placa a sto je sa PDV-om
Ovo sve pitam s obzirom da si se jedini ti za sada susreo sa ovim kucistem i mozes nam reci svoje dojmove iz prve ruke a takodzer i iz razloga jer sam i ja narucio to famozno kuciste
26.06.2011 | 00:09
milkyinki kaže:
Ako moze par pitanja za Vedraniusa...
-kakva je postojanost signala s obzirom na kuciste
-da li je ip4 u kucistu glomazan kada se s njim rukuje
-kakav je zvuk
-pretpostavljam da se carina ne placa a sto je sa PDV-om
Ovo sve pitam s obzirom da si se jedini ti za sada susreo sa ovim kucistem i mozes nam reci svoje dojmove iz prve ruke a takodzer i iz razloga jer sam i ja narucio to famozno kuciste

Na neku foru mi nije htijelo doći baš do ovog topica klikom sa strane pod "Novo na Jabučnjaku" ili klikom na link u e-mailu, sam je rekao browser 404 error

No, uspio sam...

Nego, ovako... Unaprijed da ponovim SVIMA, ovo moje kućište je zapravo BETA kućište, te najvjerojatnije sve stvari koje ću odgovarati trenutno će biti o BETI, te su najvjerojatnije loše STVARI RIJEŠENE u full produktu! Pošto se svako kućište prije prodaje ISPROBAVA, i uranja u bazen pod 10 feet-a (oko 3 metra) da se vidi nepropusnost vode!

1. Signal je i bolji, jer kažu da su čak i to uspijeli poboljšati, nisam vidio nikakvih problema sa njime
2. Ne, baš obratno, naspram svih ostalih kućišta, ovo je defintivno najmanje, najtanje moguće, i najlijepše! Pročitaj dimenzije na njihovoj stranici, te dimenzije iPhone-a 4. Također vrlo je ugodnije sada za korištenje nego goli iPhone bez kućišta, također i za vrijeme igranja igrica ne prekriva se sa rukom zvučnik (pošto su zvučni ventili uvučeni u kućište), što je u mojem slučaju bilo vrlo često i zamorljivo...
3. Zvuk - pa kod ovog mog kućišta koji je zapravo beta proizvod (patent pending), zvuk je malo "šupalj", no, koliko znam, to su riješili na full verziji!
Također, ovisi i kada sviraš muziku, dali NAKON urona u vodu, jer, voda uđe u takozvane zvučne ventile, te se čuje malo krčanja dok se voda ne osuši i izađe iz njih... No, kažem, mislim da je to problem sa betom
4. Carina se plaća, pošto je cijena veća od 160kn, e sada, kako sam ovo kućište dobio free kao GIFT, onda sam to objasnio FedEx-u, te pisao LifeProof-u dali mi može platiti za njega carinu, odnosno "tax-u", te su obje strane to odobrile, te ti ne znam reći koliko je na kraju to sve koštalo! No, znati ću ti reći za kojih 10-20 dana kada mi stigne kućište koje sam platio, odnosno naručio!

Nema na čemu, drago mi je da ima još ljudi koji su naručili ovo kućište... Nego, da te pitam, koji ti je broj pre-ordera, tek toliko da ti mogu reći od prilike kada će ti stići...
A broj ti se nalazi ili pod accountom na njihovoj stranici, ili u order-u, odnosno računu... te počinje ovako #1000XXX ili tako nekako Moje je 120. te i dalje čekam da mi pošalju tracking number
Pozz!
26.06.2011 | 00:35
EVO DIMENZIJA: 130mm Long X 66MM wide X 13mm Deep - Ultra-slim and adds only 1/16” (1.5mm) to the depth of your iPhone and weighs less than an ounce (28g).
26.06.2011 | 01:35
Evo ovo sam dobio pd njih:
For your reference this is Case #: 3245
Kako ispada necu ga dobiti prije Nove godine...
Pozz...
26.06.2011 | 01:40
milkyinki kaže:
Evo ovo sam dobio pd njih:
Kako ispada necu ga dobiti prije Nove godine...
Pozz...

Evo ovako, ovo su LifeProof-ovci napisali!

Te tako, vjerujem da ćeš najvjerojatnije sljedeći mjesec dobiti i ti svoj LifeProof! Ne brini, trude se što više mogu, svako kućište isprobavaju, te su angažirali profesionalnu firmu za pakiranje i slanje paketa...
eto...
26.06.2011 | 09:23
e lako mi je za tebe:) mi imamo jos da se nacekamo:) samo da te pitam za ovo beta-? Zar ovo sada nisu finalna kucista?
26.06.2011 | 10:16
Poslao sam upit vezan za naplatu kucista e-mailom i dobio sam ekspeditivan odgovor...da covjek ne povjeruje...
26.06.2011 | 12:44
fosna kaže:
e lako mi je za tebe:) mi imamo jos da se nacekamo:) samo da te pitam za ovo beta-? Zar ovo sada nisu finalna kucista?

Ovako, sada sam kontaktirao jednog beta testera, te on kaže da ovaj moj na kojem piše "Patent Pending" nije Beta, no ne zna točno što je... Te sada čekam odgovor od LifeProof-a da oni potvrde... No definitivno nije FINALNO KUĆIŠTE, jer je to potvrdio i sam LifeProof! Uostalom, dobili smo ga FREE, te se ne žalim!
26.06.2011 | 15:57
Slijedece pitanje nije vezano za temu ali mozda mi neko odgovori:
-da li je normalno kada pregledavam sa ip4 forum na Jabucnjaku da mi desna strana postova bude odsjecena tako da ne
mogu procitati niti jedan redak do kraja
26.06.2011 | 16:23
milkyinki kaže:
Slijedece pitanje nije vezano za temu ali mozda mi neko odgovori:
-da li je normalno kada pregledavam sa ip4 forum na Jabucnjaku da mi desna strana postova bude odsjecena tako da ne
mogu procitati niti jedan redak do kraja

Ovisi, sa Safarijem je... No, probaj Operu, Portal ili neki drugi browser
26.06.2011 | 18:13
Hvala Vedranius...
26.06.2011 | 18:46
Ovo mi nikako nije jasno: Fosna kaze da mu pise da je njegov preorder br 4340 i da ga je vec platio a kada sam im poslao e-mail vezano za to da nisam dobio podatke za platiti odgovorili su da prije samog slanja ce poslati racun i sljedece
Znaci br 4340 placen a 3245 nije...to mi je malo cudno da tako rade...
26.06.2011 | 19:00
milkyinki kaže:
Ovo mi nikako nije jasno: Fosna kaze da mu pise da je njegov preorder br 4340 i da ga je vec platio a kada sam im poslao e-mail vezano za to da nisam dobio podatke za platiti odgovorili su da prije samog slanja ce poslati racun i sljedece
Znaci br 4340 placen a 3245 nije...to mi je malo cudno da tako rade...

Ovako, sve ovisi dali si platio direktno kreditnom ili preko paypala... Takodjer ovisi, dali si narucio crno kuciste (koje prvo salju) ili neku drugu boju, koje ce slati nakon sto posalju crna...
Placanje direktni - uzimaju novac tek inda kada shipaju
PayPal - uzimaju novac ODMAH
No, jucer sam dobio njihov email, i pise mi da ce shipping za moj order 1117 biti uskoro, a zapravo je moj pre-orde broj bio 120... No, bez obzira na ze brojeve, kucista ce nam svima stici na vrijeme!
A ako te jos kaj muci, a ja nemrem odgovoriti odite na njihovu FaceBook stranicu ili ih kontaktirajte
Na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
26.06.2011 | 19:01
kada su mi potvrdili preorder 12.06.11. napisali su sljedece:
You will be notified by SMS or email 1 week prior to delivery to fill in your credit card details and finalize this pre-order.
26.06.2011 | 19:09
milkyinki kaže:
kada su mi potvrdili preorder 12.06.11. napisali su sljedece:
You will be notified by SMS or email 1 week prior to delivery to fill in your credit card details and finalize this pre-order.

Pa da, zato jer si platil direktno... Te ce ti tada skinuti lovu kada dobijes email... Ako na kartici nemas raspolozivi iznos, jednostavno ce te preskociti i nastaviti na slijedeceg kupca, odnosno order...
Kazem, ak te nekaj muci, kontaktiraj ih, i pricekaj ih dok ti ne odgovore... Takodjer na ajFonu u World Clock si dodaj San Diego, pa da znas kada su budni
26.06.2011 | 19:45
Narucio sam jos i belt clip,ali odvojeni pre-orderi.Vedranius,mislis li da ih treba kontaktirati tako da posalju u jednom paketu i kuciste i belt clip sa jednom postarinom a ne sa dvije postarine...pozz...
26.06.2011 | 19:59
milkyinki kaže:
Narucio sam jos i belt clip,ali odvojeni pre-orderi.Vedranius,mislis li da ih treba kontaktirati tako da posalju u jednom paketu i kuciste i belt clip sa jednom postarinom a ne sa dvije postarine...pozz...

Hm... Belt clip ce ti izaci tek u 9. mjesecu!!!
Tako da definitivno odvojeno... Ni da, ne znam kak ce biti u vezi postarine... Najbolje njih kontaktirat kada izadje belt clip, te mozda dog. neku jeftiniju postarinu...
Takodjer, ako si u narudjbu dodavao clip naknadno, moguce je da ce ti sve kasniti, zbog update-anja nroja ordera... No, sve ti ovo govorim napamet, najbolje pitaj na Fejsu ili direkt na mail...
26.06.2011 | 20:30
ok,hvala na strpljivosti...pozz...
27.06.2011 | 14:49
Jučer je LifeProof objavio vijest o shippingu kućišta, pa evo:
www.facebook.com/photo.php?fbid=24052176...mp;type=1&ref=nf
28.06.2011 | 04:06
Evo još jedan video sam napravio te uploadao!
U njemu prikazujem usporedbe ostalih smartphone-ove sa LifeProof'ed iPhone-om 4!

Nadam se da će vam ovi videi dobro prikazati kakvo je LifeProof kućište!
Lijep pozdrav!
28.06.2011 | 17:49
Bilo bi dobro kad bi se mogla provući vezica kroz kučište kao na ovom mobitelu....da ti ne ispadne dok roniš ili plivaš...
SEXperia.jpg
28.06.2011 | 18:49
zg0910jv kaže:
Bilo bi dobro kad bi se mogla provući vezica kroz kučište kao na ovom mobitelu....da ti ne ispadne dok roniš ili plivaš...

Može se! No, još je upitno kako će izgledati vezica koju će prodavati LifeProof, te gdje će se točno privčrstiti, to trenutno drže za sebe, zbog toga da se netko ne ubaci, i napravi isti proizvod...
No, najvjerojatnije kod zvučnika dole, pošto ima otvor kao oni za vezice, i to sa obje strane, kod zvučnika i mikrofona je šupljina...
No, pitanje je dali je 100% da će ići tamo, jer možda će smanjiti zvučnost i kvalitetu zvuka, pa se još raspravlja kako će to oni napraviti...
Bila je ideja da će napraviti kao vijak za vrh kućišta gdje idu sluške, na kojemu će biti uzica...
Trenutno znamo da će svi ti accessories-i biti mogući za kupnju tamo negdje u 9. ili 10. mjesecu ove godine...
Te najavljuju plutajuču uzicu, tako da iPhone ne potone... (floating lanyard, kako oni to zovu)
Te također će imati i belt clip-ove (dvije vrste, jedan za 1,5" drugi za 2,0" remen), stalke za bicikle, motore, aute itd.
Toliko za sada...
29.06.2011 | 19:06
Ja bih to kuciste )))...ali bih malo pricekala da prođe ta guzva s cekanjima, a i htjela bi saznati prije kupnje iskustva drugih s foruma.
29.06.2011 | 19:12
Neara kaže:
Ja bih to kuciste )))...ali bih malo pricekala da prođe ta guzva s cekanjima, a i htjela bi saznati prije kupnje iskustva drugih s foruma.

Kada mi stigne naruceno kuciste, bacam se na review, najvjerojatnije za kojih 15-17 dana...
No, ako si pogledala sve moje videe vidjet ces da je kuciste perfektno!
29.06.2011 | 19:16
Vidjela sam sve snimke, zato mi se jako jako sviđa ))
03.07.2011 | 11:21
Vedraniuse,koliko vidim na Facebooku ljudi su dosta nezadovoljni sa nacinom slanja kucista,nema bas transparentnosti po kojem redu se salje,a vidim da je i tebi zapelo iako imas mali broj narudzbe...neki sa brojem 20..govore da su dobili a ima ih sa puno manjim brojevima koji nisu...
03.07.2011 | 17:16
milkyinki kaže:
Vedraniuse,koliko vidim na Facebooku ljudi su dosta nezadovoljni sa nacinom slanja kucista,nema bas transparentnosti po kojem redu se salje,a vidim da je i tebi zapelo iako imas mali broj narudzbe...neki sa brojem 20..govore da su dobili a ima ih sa puno manjim brojevima koji nisu...

Ovako, LifeProof je poceo sa radom ove godine od Veljace, nakon toga oko 4.-5. mjeseca su poceli sa pre-orderima...
Ljudi se zale non-stop na sve kaj stignu, te tako i na shipping.
Salju kucista u batchevima, no prvo su odabrali da salju crna kucista, te da ce u medjuvremenu poceti sa slanjem ostalih boja...
Takodjer dali su i datume kada ce poceti sa slanjem i koliko ce to trajati... Te su tako rekli da ce do 15-og Lipnja poslati do oko 4-5 tisuca kucista ako ne i vise...
No, naravno, kako je puno narudzbi, te su ljudi nonstop mijenjali ordere, adresu shippinga, nacin, dodavali svasta, tako order broj raste, te tako sa 120. mjesta skoci npr na 2400. mjesto, te se treba u tom slucaju nesto duze cekati...
Problem je sto su ljudi jaaaaako nestrpljivi, te kada je pitanje novca, ako ga daju, zele stvar ODMAH! A ne shvacaju da su narucili stvar preko pre-ordera!
Ja i dalje cekam strpljivo svoje kuciste, i ne bunim se... A onu poruku kaj si vidio je bila oko dana shippinga posto trenutno putujem na more... Pa sam ih samo zamolio ako mi mogu poslati email u vezi tracking numbera... No to nije bitno... Kuciste ce doci uskoro i to je to....
Bez obzira na cekanje, kuciste je genijalno! Koliko god ga treba cekati, isplati se
29.07.2011 | 13:14
Jel ti stiglo kučište?...meni su poslali e-mail za preorder pa me zanima kolko košta na kraju (sa poštarinom,pdv,carinom)
31.07.2011 | 14:26
Kuciste je konacno stiglo,, instalacija zavrsena ,,test prosao dobro ali sam malo razocaran. Vedranius nadam se da ovo nije ovako i da ova moja futrola ima feler:)
Screen na kucistu ili displej uopste nije legao nas screen od iphona kao da ima lufta izmedju, tako da ako koristis neke aplikacije koje zahtjevaju preciznost kod dodira javlja se problem. Kakva je situacija kod tebe po ovom pitanju ? Ako nije ok kod mene da ih kontaktiram pa mozda nesto bude.POz
Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 13 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?