26.06.2011 | 00:09
milkyinki kaže:
Ako moze par pitanja za Vedraniusa...
-kakva je postojanost signala s obzirom na kuciste
-da li je ip4 u kucistu glomazan kada se s njim rukuje
-kakav je zvuk
-pretpostavljam da se carina ne placa a sto je sa PDV-om
Ovo sve pitam s obzirom da si se jedini ti za sada susreo sa ovim kucistem i mozes nam reci svoje dojmove iz prve ruke a takodzer i iz razloga jer sam i ja narucio to famozno kuciste
Na neku foru mi nije htijelo doći baš do ovog topica klikom sa strane pod "Novo na Jabučnjaku" ili klikom na link u e-mailu, sam je rekao browser 404 error
No, uspio sam...
Nego, ovako... Unaprijed da ponovim SVIMA, ovo moje kućište je zapravo BETA kućište, te najvjerojatnije sve stvari koje ću odgovarati trenutno će biti o BETI, te su najvjerojatnije loše STVARI RIJEŠENE u full produktu! Pošto se svako kućište prije prodaje ISPROBAVA, i uranja u bazen pod 10 feet-a (oko 3 metra) da se vidi nepropusnost vode!
1. Signal je i bolji, jer kažu da su čak i to uspijeli poboljšati, nisam vidio nikakvih problema sa njime
2. Ne, baš obratno, naspram svih ostalih kućišta, ovo je defintivno najmanje, najtanje moguće, i najlijepše! Pročitaj dimenzije na njihovoj stranici, te dimenzije iPhone-a 4. Također vrlo je ugodnije sada za korištenje nego goli iPhone bez kućišta, također i za vrijeme igranja igrica ne prekriva se sa rukom zvučnik (pošto su zvučni ventili uvučeni u kućište), što je u mojem slučaju bilo vrlo često i zamorljivo...
3. Zvuk - pa kod ovog mog kućišta koji je zapravo beta proizvod (patent pending), zvuk je malo "šupalj", no, koliko znam, to su riješili na full verziji!
Također, ovisi i kada sviraš muziku, dali NAKON urona u vodu, jer, voda uđe u takozvane zvučne ventile, te se čuje malo krčanja dok se voda ne osuši i izađe iz njih... No, kažem, mislim da je to problem sa betom
4. Carina se plaća, pošto je cijena veća od 160kn, e sada, kako sam ovo kućište dobio free kao GIFT, onda sam to objasnio FedEx-u, te pisao LifeProof-u dali mi može platiti za njega carinu, odnosno "tax-u", te su obje strane to odobrile, te ti ne znam reći koliko je na kraju to sve koštalo! No, znati ću ti reći za kojih 10-20 dana kada mi stigne kućište koje sam platio, odnosno naručio!
Nema na čemu, drago mi je da ima još ljudi koji su naručili ovo kućište... Nego, da te pitam, koji ti je broj pre-ordera, tek toliko da ti mogu reći od prilike kada će ti stići...
A broj ti se nalazi ili pod accountom na njihovoj stranici, ili u order-u, odnosno računu... te počinje ovako #1000XXX ili tako nekako
Moje je 120. te i dalje čekam da mi pošalju tracking number
Pozz!