31.07.2011 | 14:48
fosna kaže:
Kuciste je konacno stiglo,, instalacija zavrsena ,,test prosao dobro ali sam malo razocaran. Vedranius nadam se da ovo nije ovako i da ova moja futrola ima feler:)
Screen na kucistu ili displej uopste nije legao nas screen od iphona kao da ima lufta izmedju, tako da ako koristis neke aplikacije koje zahtjevaju preciznost kod dodira javlja se problem. Kakva je situacija kod tebe po ovom pitanju ? Ako nije ok kod mene da ih kontaktiram pa mozda nesto bude.POz
Oho! Čestitam! Daj mi samo reci, dali ti je Hrvatska Pošta to dofurala, i kako? I kolko si platio carinu, te koji si shipping uzeo?
Pošto meni kućište nije još stiglo! Čekam i čekam... Očito da su USPS-ovci nekaj zaje***...
A kaj se tiče ovih "problema", možeš ih riješiti na par načina...
1. Da odeš na LifeProof stranicu na support, te tamo imaš tone videa koji opisuju kako se toga riješiti, te tone odgovora na svakojaka pitanja
2. To možeš riješiti da prisloniš iPhone sa screen-om na recimo, koljeno, prsa, te pritisneš, da se protector stisne za screen, te tako nakon par tjedana će se to sleći.
3. Ako imaš možda i problem sa zvučnikom, npr. u speakerphone modu, možeš kontaktirati LifeProof na
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
, da ti treba "Fix Kit for Speaker problem and screen protector Rainbow and bump", te će ti nakon nekog vremena poslati "naljepnice" odnosno KIT s kojim to možeš popraviti...
Sva nova kućišta nakon naših ordera, imaju to popravljeno na isti način!
4. Također, možeš kada otvoriš kućište, maknuti sa HOME button-a onu kockicu sa njega, no, PAZI! da ju ne izgubiš! Te kada ju makneš, vidi, dali ti je bez nje BOLJE za korištenje! Ako nije, samo ju vratiš nazad, te staviš malo ljepila na nju, tek toliko da se drži...
5. Ovo je sasvim normalna stvar kod kućišta, te vjerujem da si dobio kućište bez nekih grešaka...
6. Istina, osjeti se mali razmak između HOME buttona i screena, ali kažem, sa FIX kit-om i sa tom forom pritiskanja screen protectora, to će se srediti nakon nekog vremena!
7. E DA! Još možeš otvoriti charge door, i headphone screw, da zrak izađe dok pritiskaš kućište!
Nego, aj probaj, kakav ti se čini zvuk kada play-aš neku mjuzu... Jer, verzija mog kućišta, ima kao jedan loši rezonantni zvuk, te zaustavlja duboke, te dosta visoke frekvencije, te dolazi do jittera sounda... No, sa FIX kit-om se to može srediti, jer je stvar u Gortex-u, odnosno onoj zaštiti kod zvučnika, koja neda vodi da uđe u kućište, te, kada uđe voda u GORTEX, on se stisne, te malkoc pomakne, te zato dobije razmak od kućište, te tako rezonira više nego što bi trebalo...
No, sa "naljepnicom" Gortex drži na mjestu...
Preporuka je da se tu i tamo, propuše sa normalnim zrakom, najbolje sa ustima, ne sa STLAČENIM ZRAKOM! taj GORTEX gdje je zvučnik na dnu kućišta! DA se GORTEX raširi, i rastjera možda kakvu prašinu...
Sve u svemu, VRLO sam zadovoljan sa ovim kućištem, nakon 1. mjeseca korištenja, nemam ama baš nikakvih ostalih zamjerki osim ovih koje su lako riješive!
Nažalost, review, će kasniti, kao što vidite, Fosni je već kućište stiglo, a poslali su ga nedavno, dok meni, su poslali kućište još prije 1. mjesec, I JOŠ NIJE STIGLO! Te, sada moram sa LifeProof riješiti taj problem, odnosno LifeProof sa USPS-om, koji je inače malo zaje***... Nije mi prvi puta, da mi nekaj nebi stiglo preko USPS-a, ne znam u čemu je stvar, do njih, ili do Hrvatske Pošte... :/
U ponedjeljak pičim na morje, te jedva čekam, opet fotkat ribice, te ostale divne stvari pod vodom... Jednostavno je gušt vidjeti kako kvalitetno ispadnu fotke, videi pod vodom, te zapravo, kakav je zvuk pod njom... GENIJALNO!
Pozdrav! Ako još ima kakvih pitanja, slobodno pitajte!!!