iPhone 5 - kada dolazi?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5 - kada dolazi?

01.10.2011 | 19:03
JEL NEKO ZNA KADA DOLAZI IPHONE 5.
01.10.2011 | 19:32
04.10. u 19:00 (po nasem vremenu) ti je Apple Event gdje ce predstavljati nove proizvode. 99% ce iPhone 5 (i 4S) izaci tada. Ali sa Apple nikada ne znas

Bice live streaming na netu pa prati dogadjaj online ako te to zanima.
01.10.2011 | 19:33
Zadnji tračevi kažu da dolazi samo iPhone 4S, ali nikada se ne zna.

P.S.
CAPS je vikanje na forumu i smatra se nepristojnim.
01.10.2011 | 20:30
Čak i svoje ime izgovara s tonom troznamenkastih decibela. LOL
01.10.2011 | 21:31
Ok nov sam pa ne znam sve necu vise pisati sa velikim slovima. Samo na koju stranicu moram ici da pratim live sterming.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
02.10.2011 | 00:02
Google će ti to reći kad dođe 4.10.
02.10.2011 | 09:42
Di ce mi napisati google da ce biti live sterming.
02.10.2011 | 10:23
Pod search
02.10.2011 | 10:37
zabac kaže:
Čak i svoje ime izgovara s tonom troznamenkastih decibela. LOL

Možda je Staljinov daljnji rođak
02.10.2011 | 14:48
Nisam staljinov rodak i nisam znao da nije ljepo pisati velikim slovima. No opet vas pitam kada otvorim google sto moram upisati pod seartch da bi gledao live sterming o iphoneu u utorak.
02.10.2011 | 15:02
ajde ako ce netko pratit live stream i nade neku dobru stranicu nek stavi link,jel moze se na googlu trazit,al tako sam i za one konferencije na E3(Sony,nintendo,xbox...) trazio i nasao desetke kojima je stream bio za qurac

jel ima neko sluzbeno mjesto di ce biti stream?
02.10.2011 | 15:29
Dan ranije postavit cu linkove za Live stream,pratitie jabucnjak
  • Sank
  • Moderator
  • 221
02.10.2011 | 15:41
Pa vjerojatno će ko i do sada live stream zapravo biti niz slika i postova od novinara pozvanih na keynote. Dakle, ne kažem da možda ovog puta neće biti i video streama, ali do sada nije bilo, pa nemojte gajiti prevelika očekivanja. Ukoliko bude live strema, video ili ne, svakako ćemo vas o tome obavijestiti ovdje na jabučnjaku.

Inače, ova dva bloga uvijek prenose keynote:

mashable.com/
www.engadget.com/

kao i mnogi drugi.
03.10.2011 | 22:03
Jel tko vidio ovo? Sprint scores iPhone 5 exclusive thanks to $20 billion deal with Apple?

Ak je to istina, bili su u pravu svi - i oni koji su tvrdili da 5ica dolazi i oni koji su rekli da će doći samo 4s!
04.10.2011 | 12:02
IgorD kaže:
Jel tko vidio ovo? Sprint scores iPhone 5 exclusive thanks to $20 billion deal with Apple?

Ak je to istina, bili su u pravu svi - i oni koji su tvrdili da 5ica dolazi i oni koji su rekli da će doći samo 4s!

To bi imalo smisla, onda bi Apple mogao opet kao sa originalnim iPhoneom namlatiti pare na ekskluzivnosti
Bila bi fora da kod nas Tele2 osvoji tu ekskluzivu, ionako ništa nemaju... A zamutili bi vode poprilično ))
04.10.2011 | 18:00
Izgleda da ce ovdje biti Live stream

www.engadget.com/2011/10/04/engadget-bro...ets-talk-iphone-eve/
  • Sank
  • Moderator
  • 221
04.10.2011 | 18:32
Evo još jedan mogući link za direktan prijenos sa Apple eventa:

www.quickpwn.com/2011/10/watch-october-4...ve-event-online.html

ili isto to na:

www.ustream.tv/channel/applelivekeynotes

No mislim da će svi ti direktni prijenosi zapravo biti iz kakvog instant studija gdje će par novinara komentirati event, a ne direktan prijenos.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
04.10.2011 | 18:48
Za pronaći prijenos uživo sa Apple eventa "Lets talk iPhone" upišite u tražilici:

apple event lets talk iphone live stream
04.10.2011 | 20:28
jel ima netko nekakav link za live stream jer apsolutno nitko do sada nema direktan live stream nego sve neki prijenosi gdje ljudi govore sto se događa itd itd. Negdje sam jos citao da apple nece ostvarivati live stream pa ono
04.10.2011 | 21:12
veliko razocarenje iz apple-a. za godinu i po oni nisu mogli dizajnirati 5 generaciju iphone-a.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
04.10.2011 | 21:29
Pa čemu novi dizajn, a što ovome nedostaje? Meni se zapravo čini da je ovo dobar potez, nabildali su 4, baš kako su svojevremeno nabildali 3G i dodali mu S

EDIT
Sad mi barem još neće trebati nova zaštita i nova dodatna baterija za 4S te će mi potrajati još godinu dana do izlaska iPhonea 5
04.10.2011 | 21:45
pa sank, godinu i po oni se muce sa novim iphone-om, da bi na kraju sklepali u isto kuciste bolji procesor i kameru. pa zar to nije razocarenje. pa pogledaj sta druge fabrike rade. I na kraju nista revolucionarno nisu izmislili. I message vec imamo kod BB, prepoznavanje lika imamo na SE, sinhronizovanje bez zice je na androidima normalna stvar itd,itd. ovoliko buke ni za sta.Samo im se mora priznati da znaju jaja za bubrege prodati.
A sto je najgore i ja cu uzeti 4S , ne zato sto mi je telefon haos, vec zato sto mi pretplata istice u martu pa htio ne htio moram novi telefon uzeti.A ja sam takav da ne mjenjam marke telefona cesto.Evo par godina koristim BB i iphone, s tim da sam neki dan uzeo BB 9900 ,znaci sad je red na iphone.

i da zakljucim, veliki minus od mene su dobili za ovo.Izgleda da idu unazad s iphone-om. prvo su sa bijelom 4-kom kasnili vise od pola godine, pa onda i sa ovim godinu i po.
04.10.2011 | 21:54
Ako je tebi sve predstavljeno minus i još ćeš im platit novce zato što nisu u godinu i pol smislili novi dizajn za tebe onda se pitam tko je tu zdravog razuma.
04.10.2011 | 21:57
Svake godine su ljudi razočarani sa svime tak da je to normalna reakcija. Ove godine se pričalo o 5ici kao 100% ziher stvari i sad kad je nema odmah frka. A prošle godine kad su promijenili dizajn, pola ljudi je tvrdilo da to nije iPhone i slično. Kad se iPad pojavio, isto masovna depresija: "iPad - to je ko iPod, samo malo veći."

Tek kasnije je nekako postalo općeprihvaćeno da iPad i nije promašaj neko pun pogodak. I kad je izašao iPad 2 isto je bilo da nije nešto bolji od jedinice i sve tako u krug. Bitno je da imaju i dalje 3GS koji će bit jeftini telefon i da imaju model sa 64GB. Sve ostalo ćemo dobiti iduće godine ili one sljedeće.

tl;dr -baš mi je drago da sam uzeo Četvorku ovo ljeto, a 4S mogu onda čekat do neke rasprodaje ili prigode.
  • campo
  • Posjetitelj
04.10.2011 | 22:00
pa sve što je bitno je novo: novi procesor novi display novi os nova kamera samo što se ne zove petica a što to drugi rade? i stari iphone 4 je najbolji telefon koji postoji a da ne govorim od ovome
04.10.2011 | 22:03
danijelr15 kaže:
Ako je tebi sve predstavljeno minus i još ćeš im platit novce zato što nisu u godinu i pol smislili novi dizajn za tebe onda se pitam tko je tu zdravog razuma.

Nije sve predstavljeno minus. Dapače, ima dobrih stvari, no moram se složiti sa scarface32 da su se ipak mogli potruditi i barem malo promjeniti dizajn. Ja sam ipak očekivao iP5, jer nakon godinu dana ugraditi samo procesor i kameru.... Software je druga priča...
04.10.2011 | 22:05
danijelr15 kaže:

zato sto sam navikao na iphone, kao sto sam navikao na BB. a ugovor mi istice, stari prodam , i jos ce mi 100€ ostati.
04.10.2011 | 22:12
Meni je i onako interesantniji izlazak iOS 5 Ovo sto su uradili je bilo i za ocekivati ipak je to Apple. Bar oni znaju kako neko rece prodati M...a za bubrege. Ali ih na kraju i prodaju i dobro zarade
04.10.2011 | 22:31
Do sada sam imao 3GS, a mislim da je, softverski, velika razlika do 4S, pa ću vjerojatno, kad izađe kod nas, kupiti 4S. Pogotovo što mi je još u kolovozu istekao ugovor. Dizajn mi nikad nije bio loš. Samsung ima sto istih ili sličnih telefona, a ovi samo pet, a dok nije izašao prvi iP, koliko ih je bilo takvog dizajna? Sad ne možeš kupiti mobitel kakav smo koristili prije. I, na kilometar si vidio koji je Nokia, SE, Samsung ili Motorola. Svaki brend je imao svoj dizajn i tu ne vidim problem s iP-om.
04.10.2011 | 22:34
Kakve su to spike sad o procesorima i ramu?! Apple je uvijek prodavao dizajn! iPhone 3GS je prošao jer nije bilo još toliko smartfonova... ovo sad po meni nema teorije da će se prodavat ni blizu kao prije...
Hahahaha.. a na tek službeni video! "now you can take picture with volume button!" ?!? i za kraj video naravno... "iPhone 4s is the most AMAZING iPhone ever!"

www.apple.com/iphone/#video-4s
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 6 minuta
  • dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju! ;)
  • kupus: neka se javi porukom
  • kupus: tražim preporuku za iptv, ako ima tko...
  • Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
  • smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
  • kupus: nikad mi se nije svidio :(
  • Zdravac: zašto jednostavno ne koristite safari?
  • smayoo: ništa što se temelji na chrome kodu meni ne dolazi u obzir
  • kupus: mislim da ću, nakon korištenja firefoxa od samih početaka, umiroviti ga na neko vrijeme
  • kupus: nerado to kažem, ali brave je toliko "lakši" od firefoxa da mi se čini da koristim drugo računalo.
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)
  • JOHN: Ako će se bojkotirati kao ovo s dućanima……nebumo daleko stigli.
  • Zdravac: Jeste li spremni, kao Europljanin, bojkotirati američke proizvode dok je Trump predsjednik i ako EU zaključi da na taj način možemo izboriti / vratiti poštovanje europskog ugleda u novom globalnom poretku ?
  • Borisone: Tresla se brda, umro je iPhone SE. R.I.P.
  • Borisone: Da ima "live" event, bilo bi tjedan dana ranije objava na Apple stranicama.
  • Zdravac: e jbg
  • Zdravac: Jel ima live prijenos?
  • Borisone: Ne. Najvjerojatnije samo ažuriran Apple site i objave za medije o novim uređajima.
  • Zdravac: Jel Apple event danas u 19:00h?
  • Yonkis: Hoćemo li sljedeći iParty organizirati putem Invites app-a? ;)
  • Yonkis: Apple will bring its next-generation M5 chip to the MacBook Pro in the fall, followed by the iPad Pro in the first half of 2026, according to Bloomberg’s Mark Gurman. - Wow, M5 na iPadu. M4 je već overkill ali ok. :D
  • miomika: @Zdravac...vjeruj mi, nebi ga prepoznao razliku, ni da te za guzicu ugrize. Nije to google translate.
  • miomika: Naravno Zdravac, pišeš na pamet i provjerio si, jelda?
  • Zdravac: Možda malo "old fashion", ali eto! :)
  • Zdravac: Vjeruj mi, skuži se odmah AI, ali kod ovih mlađih to prolazi jer je to, kao "kul"
  • Zdravac: Poslovna komunikacija zahtijeva poslovno znanje. Dakle, ili znaš što trebaš pisati, ili ne znaš. Ako ne znaš, zaposliti ću onoga tko zna - sigurno ne AI!
  • Zdravac: Ma kakav crni AI za poslovne mailove!! Kod mene ti to sigurno nebi prošlo!
  • drlovric: Mi saljemo stotine mailova na engleskom i da to ista valja, vec bi bilo u nasem workflow :) Ali eto, uzivaj ako te veseli. Ja it tvrdim da je beskorisno, sporo, trapavo, nedovrseno...
  • miomika: pa dok vidim full feature, nemogu sve reč. Upravo gledam na vijestima, završila je konferencija koja nama brani korištenje AI-a na uređajima. Što je zaključak, naravno, 10 mb texta ničega. Kako vidim u OS:_u, izgleda da će potiho ući na mala vrata. @dlovric možda je do ljudi koji je neznaju koristiti. Ipak je u pozadini chatGPT. Meni se ova opcija u mailu jako sviđa, da napravi poslovni
  • Soffoklo: @drlovric ne dozivljava nas Apple kao neko africko pleme vec mi sami sebe tako dozivljavamo i predstavljamo, a onda tvrtke poput Apple sukladno tome djeluju. Zato i Slovenija ima titlove, kao sto je imala i Apple Music davno prije nas i to uz potpunu uslugu, a ne djelomicnu, pa se premijer javno hvali kako eto imamo Apple Music. Do nas je.
  • drlovric: Apple AI je potpuno beskoristan. Dugo nisu vecu blamazu napravili. Svaki dan radim sa Amerima i niti jedan covjek mi nije rekao da ima jedan koristan feature. Svi cekaju bolju Siri koje nema pa nema. A ljudi kupovali iPhone 16 Pro radi "inteligencije" :D
  • miomika: ...i proofreading i onaj AI radi u mailu. Doduše, samo na engleskom, ali radi. Točno se kuži da lagano ovo preregulirano govno iz EU nema proslka i da AI lagano kuca na vrata.
  • miomika: ajde neke dobre vijesti. AKo je laptop/comp settiran na eng. radit će vam image playground s najnovijim update-om 15.3.1
  • drlovric: Apple nas dozivljava kao neko africko pleme i nema tu razumnog objasnjenja ni opravdanja.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.51 Seconds

Provided by iJoomla SEO