10.11.2011 | 22:57
Nusuth kaže:
Evo samo da se ubacim u raspravu sa svojim iskustvom, isto je srednja tipka počela zezati, zezala par mjeseci dok mi nije došmizdila. Slični simptomi kao i ostalim ljudima - često na stisak uopće ne reagira, nekad reagira "double clickom", nekad normalno reagira, ali često je treba baš gaziti. Došlo je do toga da kad sam uzeo iPhone od kolega sam skužio da krvnički gazim home button a iPhone sasvim okej
Malo sam se blesavo osjećao
Sve u svemu, odnio ga u VIP centar, oni ga poslali u AgramServis (ovlašteni serviser, VIP tamo šalje svoje uređaje, ne znam za T-Mobile), odnio ga prošlu srijedu, provjerio u ponedjeljak, kažu još na radu, zvao opet u utorak AgramServis, kažu - gotovo. Ja pitao ok, i što je bilo? A oni eee da, niš, novi uređaj dobivate.
I evo, danas me zvali iz VIPa, i upravo ga pokupio. Izgleda kao potpuno novi uređaj (još nisam stavio SIM niti vratio backup jer sam na poslu), samo ga se dobije u celofanu, bez kutije naravno. Da li je stvarno nov nov ili je refurbished, mislim da je nebitno - ak izgleda kao novi, i radi kao novi, onda je novi.
Al eto, da i drugi Jabučari čuju još jedno iskustvo sa home tipkom.
da tak je i meni bilo,sto se tice jeli novi ili repairani,to je gotovo nemoguce odgonetnuti,ja sam lika u servisu u par navrata pitao jeli "stvarno nov",on kaze-da
daj mi samo reci jednu stvar-kad si stavio SIM karticu,jesi isao u Postavke-Opcenito-Uporaba-Uporaba mobilnih podataka vidit jeli ima prenesenih kb u podacima mobilne mreze?
aj ako nisi obavljao pozive ili se spajao na internet pogledaj pa mi reci jeli ti 0kb,jel ja sam odma isao gledat to i bila je neka vrijednost u kb,sto znaci da je bio koristen
inace,ja ponovo imam problem sa tom home tipkom(istina,ne kao sa prethodnim IP4),ali ocekujem za jedno mjesec dana da ce mi svaki 2. put gumb stekati i davati krivi odziv(uostalom,tako je bilo i sa proslim IP4,u pocetku je stekao tu i tamo,a mjesec dana kasnije gotovo nije radio)
pa me sada zanima,ako se iphone 4 od 16 gb prestao proizvoditi,a ustanovi se da moj iphone ima isti problem kao prethodni(ako su ga 1. put zamjenili,nevidim razlog da ga ne zamjene ponovo)kako ce oni meni dati "novi" iphone 4 od 16 gb ako ga nece imat u prodaji/servisu?