10.12.2012 | 23:46
Poštovani moji jabučnjakovci!
U skladu sa onim "ako nećete vi Jabučnjaku onda će Jabučnjak vama" odlučili smo napraviti nešto o čemu sam već razmišljao, puno ljudi je tražilo, a vremenska katastrofa (ne samo da nitko van Rijeke nije mogao doći, već su i ljudi u Riječkom prigradu bili spriječeni) koja nas je pogodila protekle subote zapečatila odluku da organiziramo iParty u Zagrebu! Kako nas je većina prisutnih iz Zagreba i okolice vjerujem da će vas ovo razveseliti.
No prije nego se uhvatim tog posla i organizacije treba mi par povratnih infomacija i trebam vašu pomoć.
Prvo,
što. iParty bi bio jedno neformalno druženje i prilika da se međusobno upoznamo, razmjenimo informacije, pitamo pitanja, i razriješimo razmirice. Uz to održan bi bio jedan "pub kviz" sa pitanja vezanih uz Applovštinu gdje bi najbolji osvojili nagrade koje su nam dali naši pokrovitelji. Dakle red glazbe, red priče, red pijače, red kviza i red nagrada. Ako nekoga zanima pogledati MBP Retina uživo i to ću riješiti, a svi ostali mogu imaju otvorene ruke sudjelovati na koji god način žele. E da, netko se ponudio za DJ-a?
Drugo,
gdje. Možda nije mjesto po svačijem ukusu, ali meni je draga
Jabuka, da ne spominjem zgodno odabrano ime. Jabučnjak jabuke u Jabuci!
Jabuka radi samo petkom i subotom, ali otvorit će je za nas bilo koji dan ali u tom slučaju vas očekujem barem 50tak! Ako je netko siguran da bi došao, neka obavezno to napomene da lakše organiziram datum događanja. Ako netko ima neki drugi prikladan (i besplatan!) prostor za preporučiti, dobrodošao je.
Treće,
kada. U osnovi čitav idući tjedan je u igri, kako bi krenuli oko 19-20h, radni dan vjerujem da svima odgovara. Mi možemo do srijede koja bi ujedno bila i najzgodniji termin.
Četvrto,
kako. U Rijeci je ulaznica bila par kilograma jabuka koje smo na koncu donirali dječjoj bolnici na Kantridi u Rijeci. Volio bi slično akciju organizirati i u Zagrebu, ali u tom slučaju to mora preuzeti netko iz Zagreba. "Preuzeti" znači pronaći odgovarajuću ustanovu za donaciju, dogovoriti to s njima, i obavezati se isporučiti im prikupljene jabuke. Nije teško, zar ne?
Peto i posljednje,
tko. Ja dolazim sigurno, Jupi i Teddy vrlo vjerojatno, a valjda će se još tko prikrpati. Svi koji nisu iz Zagreba neka računaju da mogu nakon posla sjeti u auto, doći tamo, i do pola noći ako je potrebno biti doma, moguće sa nekom od vrijednih nagrada ili sa možda još vrijednijim poznanstvom.
Da vas čujem...