13.11.2013 | 18:57
Audio Engineer je titula koju sam dobio pohađajući australski SAE institute, koji ima svoju podružnicu u Ljubljani. Studij traje 2 godine, no ja sam ga produzio malo zbog svog...nestašluka... na 3 godine. Više se gleda na to kao tečaj, no međutim sama diploma audio engineera se može upisati u radnu knjižicu ali samo u državama članicama EU, isključujući Hrvatsku jer mi nemamo nikakav institut koji može potvrditi ovu naobrazbu jer je između bakalara i brucoša? Postoji mogućnost i bachelor's degree no to je dodatna isplata od 5000 eura za godinu dana naobrazbe i za razliku od prvog stupnja na koji sam i sam išao, ovaj zahtjeva da se svaki dan dolazi na predavanja.
Iz istog sam dobio ovaj macbook. Prije nisam imao niti jednu komponentu od apple-a u svojim rukama.
Tamo se sve da naučit, from scratch kako bi se reklo.
Nisam imao nešto pretjerano iskustva u istom radu, odlučio sam se čisto iz ljubavi prema glazbi i zato što su me uvijek fascinirali oni čiče u studijima i koncertnim dvoranama što pomiču fadere.
Kasnije sam uspio nekak dobit posao u struci. Radio sam ka Programski Audio Producent na jednom poznatom radiju u Zagrebu i tak. Trenutno sam nezaposlen, pa eto, ako netko hoce audio hrčka u firmi - tu sam!