Pozdrav iz Dubrovnika
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pozdrav iz Dubrovnika

10.06.2014 | 20:12
Bok ekipa,

Kupih ženi Macbook Air 11" na nagovor prijatelja... inače sam se žestoko protivio... nisam mogao smislit Apple... bezvezni stav, temeljen na ničemu
Nakon toga instalirao nekoliko hackintosha, kupio iPhone 5s itd...
Kako god, pomalo se navikavam na jednostavnost, bez frustracija...
Nadam se ugodnom druženju

Hvala Drvoju Hoganu na registraciji
10.06.2014 | 20:28
Dobro nam došao!
10.06.2014 | 20:38
Pozdrav i tebi

Samo jedno pitanje, čemu to mišljenje o Apple-u da ga nisi mogao smisliti, a predpostavljam prije ga nisi koristio?

Znači nešto (predpostavljam) nisi koristio, a nisi ga mogao smislit?

Eto čisto me to samo zanima jer dosta ljudi kaki evo prvom meni, a nikad nisu koristili uopće uređaj duže od 2min.
10.06.2014 | 20:42
Vjerojatno zato jer te toliko izbombardiraju tim Appleom da ti se zgadi bez da ga i vidiš.
10.06.2014 | 21:03
kvaju kaže:
Pozdrav i tebi

Samo jedno pitanje, čemu to mišljenje o Apple-u da ga nisi mogao smisliti, a predpostavljam prije ga nisi koristio?

Znači nešto (predpostavljam) nisi koristio, a nisi ga mogao smislit?

Eto čisto me to samo zanima jer dosta ljudi kaki evo prvom meni, a nikad nisu koristili uopće uređaj duže od 2min.

izmaltretirali me ameri na faxu na kojem sam radio kao sistemac... svako malo oni donose nekak'e mac-ove da se spoje na projektor... pa nekad oće, nekad neće... pa me zgadilo đejlbrejkanje iz doba 3G i 3GS...
pa jedno vrijeme je svaka sponzorušica imala iPhone (bar ove po Du), jer je kao statusni simbol bio jedno vrijeme (možda još uvijek je, ne znam)...
OS X se i podosta razvio u zadnjih par godina... sve windows aplikacije mi u pallelsu rade, itd... ma milina! ljudi po defaultu imaju averziju, vjerojatno... a i ona balkanska, to je za glupe Amere
11.06.2014 | 07:12
Koliko god bi htio ali u projektiranju, bar iz podrucja graditeljstva je gotovo nemoguće prijeci iz Windowsa u OSX. 2/3 programa koje koristimo nemaju podrsku za rad u OSX, a ono sto i radi je bugovito, a na trzistu gotovo i nema alternativnih aplikacija. Nazire se neki pomak, cujes/vidis, ali treba ocito jos vremena.
Prijelaz iz XP-a na Win7 je bio dramatičan sto se tice rada aplikacija, a kamoli na totalni drugaciji sustav.
E bas zato je nervirajuce i zbog rekla/kazala prosjecni i napredniji lkorisnici zaobilaze apple u sirokom luku.
11.06.2014 | 07:32
havdic kaže:
svako malo oni donose nekak'e mac-ove da se spoje na projektor... pa nekad oće, nekad neće...

Ovo mi nikako ne drži vodu. Jedini (*JEDINI!*) laptop s kojim *NIKAD* (ali BAŠ NIKAD!) nisam imao problema pri spajanju na bilo koji projektor (a predavač sam često, i to na raznim mjestima) je - MacBookPro.

Toshiba Satellite Pro prije njega je povremeno znala praviti probleme, ali bi na kraju uvijek proradila "na guranje", a govno od HP-a još prije toga s pola projektora nije htjelo raditi...
11.06.2014 | 10:11
smayoo kaže:
havdic kaže:
svako malo oni donose nekak'e mac-ove da se spoje na projektor... pa nekad oće, nekad neće...

Ovo mi nikako ne drži vodu. Jedini (*JEDINI!*) laptop s kojim *NIKAD* (ali BAŠ NIKAD!) nisam imao problema pri spajanju na bilo koji projektor (a predavač sam često, i to na raznim mjestima) je - MacBookPro.

Toshiba Satellite Pro prije njega je povremeno znala praviti probleme, ali bi na kraju uvijek proradila "na guranje", a govno od HP-a još prije toga s pola projektora nije htjelo raditi...

Točno tako... MacBook, što Pro, što obični, mi nikad nije zadavao problema po pitanju spajanja na projektor, a bavim se video produkcijom... (BTW, smayoo, mislim da sam te neki dan vidio u Komediji... )
Sa razno raznim PC kompjuterima je znalo biti problema, ali kao što kažeš, obično bi proradili na "guranje"...
11.06.2014 | 12:02
Borostef kaže:
(BTW, smayoo, mislim da sam te neki dan vidio u Komediji... )

Jesi. Što se nisi javio?
11.06.2014 | 12:59
smayoo kaže:
Borostef kaže:
(BTW, smayoo, mislim da sam te neki dan vidio u Komediji... )

Jesi. Što se nisi javio?

Ma, bila je ludnica od posla, jedan od onih dana kad ne znaš di ti je d**e a di glava... Ali ako ćeš opet dolaziti javi, častim te pivom...
11.06.2014 | 13:22
Hvala na pozivu. Vjerojatno ne prije jeseni...
11.06.2014 | 20:02
smayoo kaže:
havdic kaže:

moguće da je neznanje bilo u pitanju, prevelika rezolucija ili slično...
s windows laptopima apsolutno nikad nisam imao problema, jednostavno je uvijek sve radilo... ne znam kako je od zadnjih par godina... ali to je tako, razna iskustva i drugačije navike
u svakom slučaju, bilo mi je interesantno malo radit na os x-u kad ga već imam kod kuće... ne vidim da se nešto ne može napravit, odradit, pokrenut sa parallelsima recimo... imamo service desk aplikaciju u firmi, ne radi na ničemu nego u IE-u, i to čak u IE 10 radi probleme, u verziji 11 ne radi
11.06.2014 | 20:47
Super firma... I aplikacija...
11.06.2014 | 21:26
smayoo kaže:
Super firma... I aplikacija...

Combis... u postolara najgore cipele
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 19 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drpongrac23, jmirakul, Riba, robee, VanjusOS, Anonimci (806)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.59 Seconds

Provided by iJoomla SEO