07.06.2007 | 18:06
ping je napisao:
To sam si i mislio da postoji neka vrsta autorizacije i da zato ponekad kasni objava. Što se mene tiče ja imam volje postati stvari koje mislim da su interesantne jer dosta gledam i po drugim forumima. Što se tiče html, tu ne bi trebalo biti problema.
U tom slučaju napravit ću par izmjena koje bi omogućile da određeni ljudi mogu slati vijesti i ostalo bez moje intervencije. Većinu stvari je trebalo pregledati jer osim očiglednih problema, većina ljudi su strahovito nepismeni, ili su tekstovi izgledali kao da ih je netko pisao na nogama dok se vozi u autobusu.
Ovog trena gledam kako pojednostaviti slanje tekstova pa ću se javiti kada bude spremno.
Glupo pitanje: gdje su slike sa starog foruma?
Uh, koje slike, zar nešto nedostaje? Primjer?
ono što mi nekako fali su tutoriali. Primjetio sam, iako sam switchao u zadnjih godinu dana nekih 7-8 familija, to je negdje 25 macova, da mi je u mojim godina (skoro pa 40, točnije u 39. sam) prag tolerancije strašno nisko. I onda bi naravno vrlo rado uputio dečka ili curu na site gdje je to nešto opisano na hrvatskom. (U zadnje vrijeme to liči na reklame sa smirizivce.com)
To bi mogao biti projekt za razmišljanje. Dolazi ljeto pa pretpostavljam da i vi imate mrvicu više slobodnog vremena koje treba potrošiti pa bi se i tu nešto moglo napraviti.
S ovim se potpuno slažem, međutim opet smo na starom problemu - netko te tutoriale treba i napisati. Ja jednostavno ne stižem, nekoliko puta sam krenuo pisati neki tekst, i dok bih ga završio više nije bio zanimljiv.
Recimo ljudi non stop pitaju kako rippati DVD-ove, jedan takav tutorial bi sigurno bio popularan.