02.02.2013 | 18:54
evo upravo sam krenuo ručno kopirati iPhoto Library no dodatna provjera:
u Finderu na imacu uključio sam opciju Always show file extensions; na mbpu tu opciju nemam uključenu. Kad kroz Finder otvorim Pictures folder na imacu, vidim već
iPhoto Library.photolibrary
a preko Shared --> Naziv mbpa--> Naziv usera --> Pictures vidim između ostalih ručno stavljenih fajli i ovo
iPhoto Library (nema ekstenzije)
Probao sam selektirati "iPhoto Library" i kopirati na imac disk, no koliko vidim on ne pregazi postojeći iPhoto Library.photolibrary već kopira do njega. Je li to ok? Shvatio sam vaše upute kao prekopiraj cijeli iPhoto paket sa mbp-a na imac, čime će se cijeli iPhoto na imacu pregaziti verzijom sa mbpa. Ako je paket uz paket-neće se ništa pregaziti.
Slobodno kopiram (ima toga cca 30GB ) pa prvo provjeravam jer ide prek wifi-ja pa će trajati satima?
btw, iPhoto na imacu je clean install + zadnji update; na mbp-u je original još od Snow Leoparda + upgrade to Lion + upgrade to Mountain Lion
Možda je to uzrok različitom imenu? Možda trebam ući u svaki paket sa "Show package contents" i prekopirati cijeli sadržaj sve podfoldere iz mbp "iPhoto Library" u imac "iPhoto Library.photolibrary"?