23.06.2013 | 00:02
Otkad sam napravio Upgrade na 10.8.4 (i iTunes 11.4 u paketu s time), MPB 2.4 Unibody mi se ne želi restartati. Jednostavno satima stoji onaj sivi monitor i ništa...
Onda sam ga Force Shut Down (na gumb) pa opet uplaio. Sistem je bio 10.8.3 i iTunes 11.3. Tada kliknem Software upradete - a on kaže da nema što nadograditi?!
Skinem tada 10.8.4 Combo s Apple stranice i kod Restarta opet sivilo. Cijelu noć...
Onda sam ga podigao u Safe mode - isto kod Restarta zapne.
Onda sam išao u Time Machine i Restorao cijeli sistem od dna-dva prije (dok je radio normalno). Nakon par sati je to obavio, pa sam onda kroz Software Update odradio podizanje na 10.8.4 i iTunes na 11.4 i tada je normalno (nakon 2-3 minute) napravio Restart i sve je OK.
Osim Time Macine
Naime, sad kad želim napraviti BackUp TM kaže da ne može prebaciti cijeli sadašnji sistem jer nema dovolnjo mjseta na TM USB disku (dostupno 214 GB od 500), a sadašnji sistem ima 297 GB.
I kad uđem u TM sistem vidi samo ove kartice od nekoliko dana unazad, a ono od prije ne vidi - iako su podatci tamo na disku...
Dakle, ne znam što da radim...
Šteta mi je pobrisati sve to (zlu opet ne trebalo) pa krenuti od nule, a ovako fakat nit mogu te podatke koristiti, niti novi BackUp raditi...
Any ideas?