22.01.2014 | 07:36
Prvo šta bi ti trebao očistiti je MacKeeper! Baci ga u smeće. Šta misliš zašto ti se Mackeeper nudi skoro na svakom ćošku, sigurno ne jer ga mi dobrovoljno instaliramo na naše mašine. Nego kad kad ulove nekoga ko misli da bi trebalo nešto specijalno čistiti po Mac-u, i da bi bilo dobro da mu kad kad alarmom pokažu kako mu je mašina puna spam-ova i virusa, a najveći SPAM je Mackeeper sam.
Vjeruj mi, a i drugi dečki će ti sigurno potvrditi isto, nema se šta čistiti i scenirati. Tvoja mašina radi dobro i stavi prst u uho, nisi više na windozama.
Pogotovo kad vidim ovu sliku koju si postao, na prvom mijestu je zaštita od virusa sigurno ti oni imaju neku dobru ponudu za neki super dobar antivirusni program koji si trebao već odavno abonirati od njih, ali ajde nikad nije kasno. Samo upiši podatke s tvoje kraditne kartice i biti ćeš siguran 100% osim ako ti pri nekom scanu ne pokaže da imaš neki stvarno opasan malware i da bi stvarno bilo dobro da si staviš njihov njihoviji proizvod Malware- shak koji je sigurniji od svega šta se do sad nudilo na tržištu.
SKIDAJ TO ODMAH.