21.03.2015 | 02:53
Vlasnici Apple u HR su identicna sekta kao i VW/PASSAT vlasnici u Bosni. Nije niti kupio auto ili racunalo, vec racuna koliko ce vrijediti nakon XY godina kada ga bude prodavao
Zato se godinama i cuvaju kutije, vezice od kabela, naljepnice, Apple store vrecice
Jako jednostavno pitanje u ovom postu je bilo kako ubrzati staro racunalo?
Ja sam isto tako jednostavno napisao da bi ja osobno stavio 16GB + SSD (uz jasnu napomenu da bi ipak provjerio cijene da vidim jel to uopce rentabilno).
I nisam bez veze napisao 16GB+SSD, vec iz razloga sto imam identican setup vec skoro 3 godine. Kupio sam max memorije koliko se u tom momentu nudilo. I nikada mi se nije desilo da imam viska rama, ili da mi ne treba, ili da mi je to teret neki. OS X to uredno sve iskoristi
Za nove igre ili virtualizaciju ne bi se bunio da imam jos i vise.
Ako nemas para ili ti se ne ulaze onda stanes pred ogledalo i kazes sam sebi "zelim proci sto jeftinije" i to je posten stav. A ne ubjedjujes sebe i druge kako je to nesto (sto ti ne zelis/ne mozes platiti) glupo i bespotrebno.
Ja bi napucao max koliko ide i poklonio mu par dodatnih godina zivota. Ili bi ga prodao i kupio noviji sa specs koje mi trebaju.
I ne bi ga kupio da udovoljim nekom buducem kupcu, vec bi ga kupio sebi