20.08.2015 | 10:31
havdic kaže:
Ako u ht-u ne poznaš kvalitetne ljude s terena, sve pada u vodu ukoliko situacija nije idealna... Šteta u što se pretvorila firma
Jučer sam aktivirao 50/10 u firmi, opet vezom, jer bi mi mjeseci trebali za službeno istjerat.
Maksimalna propusnost parice je 111,81mbps
Ima i HT antenske linkove odavno, ne znam kako to tražit i dobit
U mom konretnom slucaju sve se i temelji na vezama i poznanstvima. Stvar je "razradjena" do te mjere da je kolega i prijatelj dosao kod mene na kucu, odradio tocno 3 poziva, i nakon sto smo popili kavu, vec je bio tehnicar na terenu. I iako sam bio sam ushicen i izvan sebe da ce mi doci pokrenuti cijelu pricu, uslijedio je hladan tus. Dakle, na TK razdjelniku nekih 300-400 m zracne linije od mene, kapaciteta vise nema. Da bi kapacitet povecali, potrebno je odobrenje tkz. "mini projekta" (MP). Provjerom je utvrdjeno da je MP zatrazen vec nekoliko puta, da se na listi cekanja nalazi 20ak kuca u mojoj blizini, i da to nitko ne odobrava. Onda moj frend zove nekakvog operativca i njegovog sefa, obojica na godisnjem, koji potvrdjuju da ce MP biti odobren cim se vrate s g.o., sto mi ostavlja nadu. Nakon g.o. ne dogadja se nista, i onda jos jedan hladan tus - Ericsson prica unijela je strah i nervozu medju ljude, i nitko se ne usudjuje napraviti nista.
Uglavnom, sve se to odvijalo u ovo vrijeme prosle godine. Sada isti taj moj prijatelj neki dan govori da bi se sad mozda moglo ponovno ispitati situaciju kad prodju g.o., ali nakon svega ja neku osobito veliku nadu bas i ne gajim.