ElCapitan Paused
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ElCapitan Paused

04.11.2015 | 16:39
Imam instaliran OSX Yosemite na iMac Mid 2011 s 8GB RAMa
Skinuo mi se OSX ElCapitan, no pauziran je na AppStoreu.
Na Nastavi u AppStore / Ažuriranja se ništa ne pokreće. U Launchpadu mi je ikona "X" isto pauzirana.

Kako da pokrenem instalaciju OSX ElCaptain?
04.11.2015 | 17:48
Ajoj. Ja sam nedavno imao problema sa tim updateima i na kraju je samo reinstall pomogao. Ima i thread negdje u forumu. Nadam se da nije to. Pretpostavljam da si banalne stvari poput reboota već probao?
04.11.2015 | 17:55
Probao sam uredno ugasiti i zatim upaliti iMaca no ništa se nije desilo. Stoji mi i dalje Launchpad s informacijom Paused na OSXu. U AppStore je i dalje OSX ElCaptain pod ažuriranja "Nastavi" i ništa se ne dešava...
04.11.2015 | 17:58
Pojavljuje mi se "Prijavite se za preuzimanje s AppStorea" ali ništa od svega toga
04.11.2015 | 22:37
Probaj obrisati Install OSX.app u lunchpadu kao i svaku drugu pa vidi kako ce se AppStore nakon toga ponasati
05.11.2015 | 09:25
Ako ti ne ide brisanje iz launchpada, probaj obrisati app iz Application foldera (to bi trebalo ukloniti i Launchpad ikonu). Nakon toga se odjavi iz appStorea i ponovno prijavi te iniciraj ponovni download. Ja sam imao slične situacije kada sam koji put skidao Mac OSx instalacije. Moguće da ti se dogodio neki interupt prilikom downloada i nije završio kako spada. Ja zato nikada ne gasim komp/sleep ili bilo što drugo dok traje download.
05.11.2015 | 10:35
Probati ću obrisati Launchpad aplikaciju ili maknuti je iz Application direktorija. To će biti danas ili sutra popodne. Hvala vam na pomoći.
05.11.2015 | 10:37
Ako ti ne bude išlo i dalje, javi se na PM pa ga probaj skinuti sa FTPa (verzija 10.11.1). To je AppStore untouched download.
05.11.2015 | 10:41
Što mi treba za skinuti FTP (neki FTP download?) i kasnije za instalaciju downloadanog OSX ElCapitana?
05.11.2015 | 10:58
diplodocusIII kaže:
Probati ću obrisati Launchpad aplikaciju ili maknuti je iz Application direktorija. To će biti danas ili sutra popodne. Hvala vam na pomoći.

Ne Launchpad aplikaciju nego Install El Capitan aplikaciju!
05.11.2015 | 11:03
Gdje se nalazi install ElCaptain aplikacija da je mogu obrisati?
05.11.2015 | 11:57
Nalazi se u Application folderu pod imenom 'Install El Capitan' i kao što je Riba rekao nemoj brisati Launchpad aplikaciju. Svi smo mislili na Install aplikaciju unutar Application foldera.

Što se FTPa tiče, za to će ti trebati neka FTP aplikacija, a s druge strane mogu ti dati i pristup preko web sučelja toj destinaciji pa da je na taj način skineš instalaciju. U svakom slučaju postoji načina, ali definitivno je probaj još jednom preuzeti sa app stora nakon što je uspješnoš obrišeš iz Application foldera.
05.11.2015 | 12:28
Obrisao sam ElCapitan iz Application direktorija. Imao je 125KB.
Sada sam ponovo pokrenuo AppStore i ažuriranje softwarea. Otišao sam na Ažuriranja, pojavila se je "Prijavite se za preuzimanje s AppStorea" što sam sve popunio i kliknuo "Nastavi" na OSX ElCaptan no ništa se ne dešava. Launchpad nisam dirao i on je i dalje "Paused"
05.11.2015 | 12:36
Što ti se nudi kada odeš u AppStore i pretražiš ElCapitan kao aplikaciju za preuzeti? Dakle ne na tab 'Ažuriranja'? Da li ti nudi da ga downlodiraš?

Također probaj ikonu u lanchpadu obirasti na način da otvoriš Launchpad, stisni i drži na ikonu dok se ne pojavi 'X' i obriši je.
05.11.2015 | 12:38
Još sam jednom isključio iMac, ponovo uključio i pogledao na Launchpad koji je još "Paused". Da li znate kako mogu isključiti "Paused" i ponovo pokrenuti ElCaptan ili da odradim zadnje što mogu i downloadam OSX preko FTPa?
05.11.2015 | 12:46
U AppStoreu pod Izdvojeno mi je OSX ElCapitan tamno siv (piše preuzmi).
Obrisao sam OSX ElCapitanna Launchpadu kako si napisao.
Pojavila se je "Besplatna nadogradnja" pod OSX ElCapitan Ažuriranja i sada ide Instalacija ažuriranja...
05.11.2015 | 12:54
Ponovo se je pojavila ikona OSX ElCapitan veličine 125KB u Aplikacije i ikona OSX ElCapitan u Launchadu ( Nula od 6.17GB) ali se ništa ne mijenja već 15min
05.11.2015 | 14:27
Odi u App Store pa "Store" u menu traci, tu bi trebao imati na dnu "Check for Unfinished Downloads", klikom na to bi trebalo sve proraditi.
05.11.2015 | 15:56
Hvala ti Soffoklo, počelo je s downloadom s AppStore / Kupljeno...
Javiti ću kada se sve završi
06.11.2015 | 07:05
Fino je iMac downloadao 6GB sa AppStore / Kupljeno i nekih 50min je trebalo da završi instalaciju OSX ElCapitan.
Hvala svima na pomoći
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 14 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

florijan, Riba, Anonimci (543)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.22 Seconds

Provided by iJoomla SEO