cariblanco kaže:
Za estetiku mi nije bitno, bitno je dal radi neki pomak u zvuku ili ne? Inače imam audirvanu s kojom sam prezadovoljan, al rekoh idem probati i ovo, kad ga već toliko hvale na audiofil. net
Šta ti znači ovo da traži dediciranu mašinu? znači li to da nejde na mac? i šta ti je to docker LOL, sorry ali mi to nije baš najasnije. Ili radi samo za one koji slušaju metallica haha
ne čujem pomak u zvuku, ali opet ja nisam audiofil. S druge strane htio sam reći da ovaj bootabilni usb koji ćeš napraviti će ti napraviti samo 1. dio. Nakon što se uspješno bootaš, moraš mu definirati ip adresu i onda ćeš preko web sučelja pristupiti toj adresi.
U tom slučaj već dobiješ radnu okolinu, ali u READ only mode. Dakle instalaciju u konačnici napraviš preko tog web sučelja. Naravno za to moraš imati stroj koji će detektirati disk na koji će se izvršiti instalacija.
Dakle ovo je tipični princip rada linux distribucije (gotovo sam uvjeren da ovo nećeš moći na Macu vrtiti. Ja sam ga složio kao Linux virtualku). Možeš je koristiti sa samog bootabilnog medija, ali bilo koje postavke koje definiraš neće izdržati reboot ako ne napraviš instalaciju. Dakle treba ti punokrvna mašina (ili virtualka) da ovo radi kako je zamišljeno.
Nakon što to zadovoljiš, radi jako dobro. Indexiranje je brzo, pristup sadržaju također. [b]Nisam se previše bavio sa ovime jer tražim nešto što se može headless vrtiti kao neka web aplikacija.