28.12.2009 | 03:50
Ne znam je li tko od članova foruma iskusio (najverovatnije nije, jer vama svima OSX uvijek radi savršeno i bez problema) ovaj bug, ali ja jesam i mnogo je iritantan.
discussions.apple.com/thread.jspa?thread...tart=60&tstart=0
Ukratko, radi se o tome da overlay koji se vidi pri promjeni Spacesa ostane na sred ekrana i tipkovnica prestane reagirati na korisnički input. Privremeno se može rješiti ubijanjem Docka, ali onda se ne smiju nakon toga koristiti tipkovnički prečaci za promjenu Spacesa. Inače reboot obično rješi taj problem (dok se on ponovo ne manifestira...).
Meni se znao javljati više puta dnevno, pa ja bio miran nekih mjesec dana... i sada evo ga opet
Update 10.6.2 čini se ne rješava taj bug, neki ljudi čak javljaju da im se nakon updejta bug još češće manifestira. Očituje se na MacBookovima, iMacovima, MacProovima, ja sam ga doživio na hackintoshima i MacMinijima.
Uglavnom užasno iritantna stvar, kad morate prekinuti nešto što radite (10-ak aplikacija na više Spacesa i od svake aplikacije tko zna još koliko prozora...) i rebootati da bi mogli normalno nastaviti raditi... Kad će biti rješeno nemam pojma, prvo smo čekali 10.6.1, pa 10.6.2, sada 10.6.3 očito
Eto, da prostite, jako me ovo frustriralo sada pa sam morao da podjelim iskustvo s vama
komentari??
bok!