28.09.2010 | 03:06
Bok svima,
dosao sam ovdje u nadi da ce te mi znati pomoc. Naime, od jucer sam vlasnik iPhone 4, medutim moja sreca nije potpuna. Odmah po dolasku doma pokusao sam ga aktivirat, medutim, u tome me sprijecila poruka mojih iTunesa da OS koji koristim nije u mogucnosti podrzati moj novi uredaj. I tu pocinju moji problemi...
Koristim MacBook koji radi na Mac OS X 10.4.11, a da bi mogao koristit iTunese s iPhone-om 4 moram imat najmanje OS 10.5.8
Da mi to nije jedini kompjuter, vjerojatno ne bi bio veliki problem i ne bi vas ovdje gnjavio, al kak sam nedavno dobio otkaz, morao sam vratiti sluzbeni laptop tak da je ovo sve kaj imam.
Moja pitanja su sljedeca:
Moram li ja nabavit novi OS (i je li to onda Leopard?), moze li taj novi OS opce radit na mom MacBooku (Processor - 2.16 Ghz Intel Core 2 Duo, Memory - 1 Gb 667 Mhz DDR2 SDRAM), te kolko kosta? Ne znam je li primjereno na ovom forumu reci da bi bio presretan kad bih mogao dobiti neku nesluzbenu verziju OS-a koju ne bi morao platit (barem ne puno), jer nisam bas pri lovi (understatement!), a pretpostavljam da originalni OS ne dode manje 200€.
Oprostite na podugackom postu i molim vas za pomoc.