02.01.2011 | 22:22
Krenimo od pocetka. Opticke jedinice na MacBooku su smece, jedino sto je pozitivno jest sto je ta tehnologija na zalasku. Obicno crknu neposredno nakon isteka garancije pa hajmo reci da si imala srece.
Ovo sa zvucnicima i sama si odgovorila - trebala si im ga odmah vratiti da poprave sto su zeznuli. Vjerojatno je nesto banalno.
Ovo sa sprososcu i rusenjem safarija je dosta neodredjeno da bih dao konkretan savjet, no taman spremam jedan tekst na ovu temu koji ce biti objavljen iduci tjedan. Za pocetak kreiraj novi korisnicki racun i koristi safari tamo. Ako nije sporo i ako se ne rusi vjerojatno se radi o nekim stavrima koje su instalirane i pokrecu se pri logiranju ili kojekakvim pluginvoima. To bis e dalo vidjeti i iz Safari crash loga.
No prije nego krenem dalje, vidim da tvoje pitanje nije kako rijesiti te probleme vec je li tko imao slicnih problema i mozes li ga mijenjati za novi. Problema sam imao tu i tamo ali sam sve brzo otlonio jer sam nasao uzrok. Ista stvar je i kod tebe. Novi stroj neces dobiti osim u slucaju da je ovaj neispravan.
Za pocetak, potrpi sto ces biti bez stroja i nosi ga natrag ako je pod garancijom da srede problem sa zvucnicima. Onda idemo dalje. Sve su to stvari koje se daju jednosatvno rijesiti osim u slucaju da se ne radi o hardverskom kvaru (u tom slucaju imas pravo na zamjenu).