16.01.2011 | 00:23
@ Davore, bok !
Izgleda da nisi sve pročitao o mojem slučaju. Promjenio sam sve osim matične ploče, a na njoj je grafička kartica. Dakle, i HDD,RAM memorije. Imao isključene sve USB konektore, jer imam bežičnu tastaturu i miša. Ključna stvar je , kako je i smayoo primjetio, apdejt 10.6.3 ili veći.Niti se bavim nekim poslom, koji zahtjeva veće naprezanje, običan "home user", malo slika, muzike, filmova i surfanje po Jabučnjaku. Ispada mi da te osobno pogađa to zamrzavanje, ali pogledaj ovdje ima dosta o tome
discussions.apple.com/thread.jspa?thread...art=210&tstart=0
Isprobao sam sve moguće, osim izmjene matične, jer je ipak od 600 do skoro 900 $ pa mi je to ipak puno. Probaj mi naći matičnu za probu, jer mi nije veliki problem napraviti zamjenu, imam iskustva u tim stvarima.
Možeš mislit, kad sam stavio novi HD i nove kekse, napravio čistu instalaciju i ponovno se zamrzne.Najčešće mogu micati kusor mišem, a tipkovnica ne trza. Ekran se malo zaplavi i zatamni ili ne uvijek, a efekat je isti. Gašenje otraga na gumb i ponovno paljenje.Niti se ne stigne zagrijati, a to sam i u početku gledao. Temperatura mi je normalna , ista od početka. Mogu se nagovoriti da pošaljem stroj na pregled, ako misliš da možete riješiti slučaj. Par puta sam već mislio, nakon što se dva dana nije zamrznuo, da je prošlo, ali opet isto, a nakon toga se zna zamrznuti nakon par minuta ili par sati.
Da te čujem? Kakav prijedlog imaš ?