01.05.2011 | 21:26
Što se tice googlea sve radi, sta god da ukucam on mi izlista pojmove i slike i video klipove tako da ajd povezan sam..
ADSL mi radi uvijek tj cim upalim racunar, probao sam da samo ostavim powerbook g4 kao primarna konekcija al isti problem..
Mail evo nece probao sam, nista sem googlea..
Interesantno mi je ovo: kad se spojim preko etharnet kabla samo google mi radi sve vezano za njeg..
Wirelles ne mogu probat al milim 99% da je tu sve okey moram se nakacit probat da vidim radi li svaka stranica, jer kad nadjem wirelles antenu on mi otvori njihov sajt i trazi da se ulogujem dok preko etharnet kabla tu stranicu ne mogu otvorit..
Da li mi blokira mozda firewall modema od adsl-a nesto,opet postavljam sebi 100 pitanja zasto google radi tj logicno ak nema neta nemam nista, a ne samo google.. tj zasto wireles vjerujem da mi radi onda ima poseban neki block mozda mac os za etharnet kabla.
Na kraj krajeva ako mi bude wirelles kod prijatelja isao bez problema, napravit cu neki fazon da ubacim preko ADSL modema wirelles to jos bolja opcija da mogu powerbook po cijeloj kuci nosat ha ya ..
Hvala na pomoci, tj svi koji su na neki nacin dali svoje ideje o rijesavanju problema