01.06.2011 | 01:44
Aristotelus kaže:
Uhh, znam da ću možda za ovo dobiti po repu od admina al` eto, ne mogu izdržati:) . Dakle, kolega "User", evo, ja sam se osjetio slobodnim upitati ljude koji odlučuju o tome tko može pristupiti k uskoro nam dolazećem svetom ocu, dali bi bilo uredu da i Vas priključe toj skupini uzoritih, poštenih, veleuvaženih ljudi (u biti onih koji kada ugledaju torrent odmah izvade križ i svetu vodicu i vele nešto poput: "BJEŽI VRAŽE OD KRŠTENE DUŠE!"
? Dakle, možda ja nisam suptilan poput Vas (dio odgovora "...ako pitaš zbog toga
" ali ne mogah izdržati
! I da svakako, da ne zaboravim, srdačan i ugodan dan Vam želim!
Joooj bas si mene nasao o papi pitat od svih, ali necu sad pokretat flame
Nisam držao nikakvu moralnu prodiku nego sam pretpostavio da želiš konvertirat DVD od MBP-a baš zato da bi sve ispalo legalno. Puno korisnika foruma (uključujući mene) je naviklo imat legalan softver, ali nije grijeh htjet proć legalno i jeftinije, samo to u tvom slučaju nije moguće.
Ako je moja pretpostavka kriva i ako te nije briga onda si radiš komplikaciju jer ti je valjda jednostavnije skinut retail verziju s torrenta. Ne kažem ti da bi trebao napravit to, a posebno ne želim reć da ti to preporučujem - ali to je valjda ono što si htio čut. Ostalo je na tvoju vlastitu odgovornost.
Osim toga, na forumu je zabranjeno linkat piratske materijale, a nekakva opća kultura je da se ljudima ni ne pomaže baš u kršenju zakona. Između ostalog, kao što je i jzelko naveo, retail Snow Leopard košta 239 kn što stvarno nije puno.