23.08.2011 | 00:19
Nažalost i nakon zadnjeg os update-a, wifi problemi i dalje su prisutni.
U mom slučaju jednom uspostavljena wifi veza je stabilna no svaki standby ili logon svaki put prijavljuje "none of your preferred networks is available".
Također, iako sam prijavljen sa admin acc, u System preferences, pod Network više ne mogu zaključati postavke (onaj mali lokot "click here to prevent unauthorized changes")... prije se lokot mogao zaključati pa pri otključavanju opet traži admin passwd a sada je stalno otključano i ne mogu zaključati...
kao da je nešto sa pravima/postavkama na SLu koje Lion drukčije tumači pa ne prepoznaj da je neki network već poznat i preferred iako je tako definiran.
I u mom slučaju to je jedina mreža za koju mbp ima podatke, jedina na koju je bio spojen i svejedno svaki put iznova traži spajanje iz liste. Na SLu je točno pamtio i uvijek se spajao bez pitanja.
Eh, tako mi i treba kad radim upgrade. Zapravo, uopće mi nije jasna Apple-ova politika da Lion distribuira isključivo preko AppStore-a i to kao upgrade na SL. Rekao bih da sva računala sa SLom budu imala većih ili manjih sitnica-problema nakon upgrade-a na Lion. Valjda samo factory-installed SL koji još nijednom upaljen nije niti korišten, samo takav, upgrade-an na Lion nema slične probleme.